Bende dondurulmus olucam bu aradaAminnn ama taze transferi bilmiyorum ben hic taze transfer olmadim dondurulmus oldum hep
Transferden sonra yarim saat dinlendirdiler sonra yola ciktik yol 4 saat sürdü. Ezan okundu esim niyetliydi cektik biyerde yemek yedik yani transferden sonrada hic uzanamadığım icin bi panik oldum. Beslenmeme dikkat ediyorum transfer surecine girdigimden beri protein agirlikli besleniyorum bende doktorumda oyle onermisdiHicbirsey olmaz. Tibbi olarak transferden sonraki 15-30 dk cok onemli.
Ben ilk gun dinlendim okdr. Sonra ertesi gun itibari ile normal hayatima dondum yemek yaptim yuruyuse ciktim alisverise ciktim araba kullandim vs vs
Sadece beslenmenize dikkat edin
Transferden 2ay once sut sut urunu (lor peyniri haric) unlu glutenli herseyi kestim. Suan sadece siyez unuyla 1 dilim sabahlari ekmek yiyorum
Kabak cekirdegi ici kahvaltida 1/4 avakado gunluk kirmizi meyveler ara ogun brezilya cevizi 2 adet ve badem bol yesillik tuketiyorum. Beslenme cok cok daha etkili tutunmada
Peki o katater takilma isinde aci hissediyor muyuz? Ay cok heyecanli bir surec her seyi sorasim var yaİsleme girmeden once 1,5 litre su iciyosunuz sikisik oluyosunuz. Karniniz yeterince sisince Smear bakilicaginda takilan alet var ya (prop) onunla aciyorlar daha sonra iceri ince bir kateter sokuyolar rahime kdr hazir olunca embriyolog embriyolari getieiyor enjekte ediyor tum bunlari yaparken karindan ultrasonda baska bir kisi asiste ediyor ekrandan bakarak yapiyorlar ve hop minik mucize sizinle
Sonrasinda tip diyo ki 15 ila 30dk hareket etme
Ogunu de sakin gecirip sonra agir kaldirmadan, ilik dus alarak, normal hayatiniza devam ediyosunuz
Benim tavsiyem bu surecte un makarna pilav vs tuketmeyin ayrica sut sut urunu de tuketmeyin sadece lor peyniri 4kasik tuketin
Kabak cekirdegi ve tahin badem brezilya cevizi twze findik
Bir de kirmizi meyveler bogurtlen nar yaban mersini bir avuc tuketin
Hayirlisi olsun hayirla saglikla gelsin bebislerimiz aminnnnn.. dondurulmus olucaksaniz adetle birkikte estrofem ve vitamine baslaniliyor sonra doktor kontrole çağıriyor o kontrolde veriliyor diger ilaclar bana antibiyotik ve kortizonda verilmişti. Transferim carsamba oldu su an sadece estrofem coraspin kullaniyorum gun asiri gobekten prolutex yapıyorum sabah aksam. Haftada 1 proluton diye bi igne var kalcadan onu yaptiriyorum. Bide serum vermisdi doktorum haftada 1 onu yaptiricam pozitif olursada ayni sekil devam edilicekmis insaAllah pozitif sonuclar alırız aminnnnBende dondurulmus olucam bu arada
Hissetmedim ben tek hissettigim şey cok fazla çişim vardi doktor onu takarken işemekten korktumPeki o katater takilma isinde aci hissediyor muyuz? Ay cok heyecanli bir surec her seyi sorasim var ya
Bilmiyorumki bende anlamadım bu arada dondurulmuş embriyo benimBelin neden agriyo ki grcmis olsun
Ay cok tesekkur ederim bilgiler icin valla ya beni aydinlattiniz Allah razi olsunHayirlisi olsun hayirla saglikla gelsin bebislerimiz aminnnnn.. dondurulmus olucaksaniz adetle birkikte estrofem ve vitamine baslaniliyor sonra doktor kontrole çağıriyor o kontrolde veriliyor diger ilaclar bana antibiyotik ve kortizonda verilmişti. Transferim carsamba oldu su an sadece estrofem coraspin kullaniyorum gun asiri gobekten prolutex yapıyorum sabah aksam. Haftada 1 proluton diye bi igne var kalcadan onu yaptiriyorum. Bide serum vermisdi doktorum haftada 1 onu yaptiricam pozitif olursada ayni sekil devam edilicekmis insaAllah pozitif sonuclar alırız aminnnn
Yaa hahah kiyamam bakalim ben neler yasayacagimHissetmedim ben tek hissettigim şey cok fazla çişim vardi doktor onu takarken işemekten korktumbaska bisey dusununce onu hissetmiyosun
Sizinde 6. Gün emriyosu mu, test gününüz ne zaman belirti var mı ? Tedavi hangi hastanedeydi?Hayirlis 5.gun iyi diyorlar 3 .gün orta diyorllar sen yine beslenmeme ve yürüyüşe önem goster ben 1ay beslenmeme güzel davrandım oda transfer ayı yürüyüş te o ay doktorum öyle dedi şimdi transferin 8.gunun deyim pazartesi günü doktora gidecem benim de 6.gun dondurulmus embriyo transfer ettiler beklemedeyim
Gidiyorsun onlar embriyo yu cozduryorlarmis 2saat sürer o sıra sıkışık oluyorsun zaman geçtiği için muane olur gibi karından bakıyor altanda iğne yardımıyla koyuyorlar ben hiç anlmadim bile hoca bitti demeseydi ben hayla ekrana bakıyordum o dereceTransfer nasil bir islem peki onu da cok merak ediyorum ya. Bu arada 6sinda gittigimde yine kan bakacaklarmis ona gore de transfer gunu belli olacakmis
Evet dondurulmuş 6.gun embriyosu pazartesi test günüm belirti yok sadece 6.gun kahverengi lekelenme oldu Ogün ve dün adet sancısı baya çektim bugün iyim sıkıntı yok iştahsızlık var zoraki bir şeyler yiyorum öyle İstanbul tema hastanesi volkan bey doktorumSizinde 6. Gün emriyosu mu, test gününüz ne zaman belirti var mı ? Tedavi hangi hastanedeydi?
Evet dondurulmuş 6.gun embriyosu pazartesi test günüm belirti yok sadece 6.gun kahverengi lekelenme oldu Ogün ve dün adet sancısı baya çektim bugün iyim sıkıntı yok iştahsızlık var zoraki bir şeyler yiyorum öyle İstanbul tema hastanesi volkan bey doktor
…6. Gün çok erken, bişi çıkacağını sanmıyorum, kanda bile 7-8 gün sonra çıkıyo, bence yapmamış sayınArkadaslar bugün transferimin 6.gunu test yaptım boyle cikti acaba erkenmi davrandim ya ben birsey goremiyorum ama işıga tutunca sanki birsey varmis gibi yoksa gormek istedigimi mi goruyorumEki Görüntüle 3226008
Kaçıncı gün embriyosu canım golgemsi görünüyorumArkadaslar bugün transferimin 6.gunu test yaptım boyle cikti acaba erkenmi davrandim ya ben birsey goremiyorum ama işıga tutunca sanki birsey varmis gibi yoksa gormek istedigimi mi goruyorumEki Görüntüle 3226008
O piskoloji yaşama ben hep hamileyim diyip durdum kendimi ne bilim pozitif düşündüm erken gebelik testi yapacam pazar günü onu hayal ediyorum çift çizgi görecem diye.Benimde test günüm pazar, belirtim pek yok. Test günüm yaklaştıkça içim içimi yiyor korkuyorum başa dönmekten
Yarın testi tekrarlayın bende erken yapmıştım bunun gibi çıkmıştı sonra biraz daha belirgin oldu yarın kanda baktıracağım, kaçıncı gün emriyosu?Arkadaslar bugün transferimin 6.gunu test yaptım boyle cikti acaba erkenmi davrandim ya ben birsey goremiyorum ama işıga tutunca sanki birsey varmis gibi yoksa gormek istedigimi mi goruyorumEki Görüntüle 3226008
Ne güzel bende genelde olumsuz düşünüyorum elimde olmadan, yarın kan testi yaptıracağım pazar günüm normaldeO piskoloji yaşama ben hep hamileyim diyip durdum kendimi ne bilim pozitif düşündüm erken gebelik testi yapacam pazar günü onu hayal ediyorum çift çizgi görecem diye.
Arkadaslar bugün transferimin 6.gunu test yaptım boyle cikti acaba erkenmi davrandim ya ben birsey goremiyorum ama işıga tutunca sanki birsey varmis gibi yoksa gormek istedigimi mi goruyorumEki Görüntüle 3226008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?