2023 mart ayı transfer tüp bebek

Transferden sonra yarim saat dinlendirdiler sonra yola ciktik yol 4 saat sürdü. Ezan okundu esim niyetliydi cektik biyerde yemek yedik yani transferden sonrada hic uzanamadığım icin bi panik oldum. Beslenmeme dikkat ediyorum transfer surecine girdigimden beri protein agirlikli besleniyorum bende doktorumda oyle onermisdi

Peki o katater takilma isinde aci hissediyor muyuz? Ay cok heyecanli bir surec her seyi sorasim var ya

Bende dondurulmus olucam bu arada
Hayirlisi olsun hayirla saglikla gelsin bebislerimiz aminnnnn.. dondurulmus olucaksaniz adetle birkikte estrofem ve vitamine baslaniliyor sonra doktor kontrole çağıriyor o kontrolde veriliyor diger ilaclar bana antibiyotik ve kortizonda verilmişti. Transferim carsamba oldu su an sadece estrofem coraspin kullaniyorum gun asiri gobekten prolutex yapıyorum sabah aksam. Haftada 1 proluton diye bi igne var kalcadan onu yaptiriyorum. Bide serum vermisdi doktorum haftada 1 onu yaptiricam pozitif olursada ayni sekil devam edilicekmis insaAllah pozitif sonuclar alırız aminnnn

Peki o katater takilma isinde aci hissediyor muyuz? Ay cok heyecanli bir surec her seyi sorasim var ya
Hissetmedim ben tek hissettigim şey cok fazla çişim vardi doktor onu takarken işemekten korktum baska bisey dusununce onu hissetmiyosun

Ay cok tesekkur ederim bilgiler icin valla ya beni aydinlattiniz Allah razi olsun

Sizinde 6. Gün emriyosu mu, test gününüz ne zaman belirti var mı ? Tedavi hangi hastanedeydi?

Arkadaslar bugün transferimin 6.gunu test yaptım boyle cikti acaba erkenmi davrandim ya ben birsey goremiyorum ama işıga tutunca sanki birsey varmis gibi yoksa gormek istedigimi mi goruyorum

Transfer nasil bir islem peki onu da cok merak ediyorum ya. Bu arada 6sinda gittigimde yine kan bakacaklarmis ona gore de transfer gunu belli olacakmis
Gidiyorsun onlar embriyo yu cozduryorlarmis 2saat sürer o sıra sıkışık oluyorsun zaman geçtiği için muane olur gibi karından bakıyor altanda iğne yardımıyla koyuyorlar ben hiç anlmadim bile hoca bitti demeseydi ben hayla ekrana bakıyordum o derece çok güzel duygu kuş gibi hafifledim ben

Sizinde 6. Gün emriyosu mu, test gününüz ne zaman belirti var mı ? Tedavi hangi hastanedeydi?
Evet dondurulmuş 6.gun embriyosu pazartesi test günüm belirti yok sadece 6.gun kahverengi lekelenme oldu Ogün ve dün adet sancısı baya çektim bugün iyim sıkıntı yok iştahsızlık var zoraki bir şeyler yiyorum öyle İstanbul tema hastanesi volkan bey doktorum

Arkadaslar bugün transferimin 6.gunu test yaptım boyle cikti acaba erkenmi davrandim ya ben birsey goremiyorum ama işıga tutunca sanki birsey varmis gibi yoksa gormek istedigimi mi goruyorum Eki Görüntüle 3226008
…6. Gün çok erken, bişi çıkacağını sanmıyorum, kanda bile 7-8 gün sonra çıkıyo, bence yapmamış sayın

Benimde test günüm pazar, belirtim pek yok. Test günüm yaklaştıkça içim içimi yiyor korkuyorum başa dönmekten

Benimde test günüm pazar, belirtim pek yok. Test günüm yaklaştıkça içim içimi yiyor korkuyorum başa dönmekten
O piskoloji yaşama ben hep hamileyim diyip durdum kendimi ne bilim pozitif düşündüm erken gebelik testi yapacam pazar günü onu hayal ediyorum çift çizgi görecem diye.

Arkadaslar bugün transferimin 6.gunu test yaptım boyle cikti acaba erkenmi davrandim ya ben birsey goremiyorum ama işıga tutunca sanki birsey varmis gibi yoksa gormek istedigimi mi goruyorum Eki Görüntüle 3226008
Yarın testi tekrarlayın bende erken yapmıştım bunun gibi çıkmıştı sonra biraz daha belirgin oldu yarın kanda baktıracağım, kaçıncı gün emriyosu?

O piskoloji yaşama ben hep hamileyim diyip durdum kendimi ne bilim pozitif düşündüm erken gebelik testi yapacam pazar günü onu hayal ediyorum çift çizgi görecem diye.
Ne güzel bende genelde olumsuz düşünüyorum elimde olmadan, yarın kan testi yaptıracağım pazar günüm normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…