Sadece karın alt bölgemde seyirme gibi hareketlenme hissettim, iştahım çok açıldı, bir karında dolgunluk hissi bu kadar bende şu anda, daha önceki gebeliklerimde göğüs hassasiyetim ve kokulara karşı duyarlılık olmuştu şuan böyle bir şey yok o yüzden kafamda ya yoksa ya da devam etmezsa diye kuruyorumBelirtilerin varmiydi varsa nelerdi belirtiler aydinlatsan beni bi
Yok bir rahatsızlığım yok benimde 3. Tedavim onlar taze transfer olmuştu bu dondurulmuş olduYok ilk tedavim tutmamisti normalde bi rahatsizliginiz varmi acaba bende sadece transfer sonrasi adet sancisi gibi sanci oldu oda kisa surdu gecti
Hayirlisi olsun insaAllah guzel sonuclar aliriz alirsinizSadece karın alt bölgemde seyirme gibi hareketlenme hissettim, iştahım çok açıldı, bir karında dolgunluk hissi bu kadar bende şu anda, daha önceki gebeliklerimde göğüs hassasiyetim ve kokulara karşı duyarlılık olmuştu şuan böyle bir şey yok o yüzden kafamda ya yoksa ya da devam etmezsa diye kuruyorum
Ben 8.günİnşallah canım
Dün çok sancım oldu bu yüzden korktum bugün 8. Günüm kan testi verdim 2.98 çıktı. Malesef benimki negatifİnşallah canım
Bende olmadı inşallah sende olmuşturİnşallah canım
Evet ben 5.gun test yapmaya başladım evde 5.gun çok silik cikti 6.gun biraz daha belirgindi kan verdim 6.gun beta 18 di 8.gun beta 48 ti bu gün 11.gun beta 243 çıktı çok şükür 10 gün sonra görmek için çağırdılar benim tek belirtim 3.gun çok şiddetli bel ağrım vardı o kadar inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsinTest yaptınız mı ben transfer olmadım ama folactive kullanıyorum doktor önerisi ile 4gundur kasıklarım belim bide bacağıma atan ağrım var reglim 12 Nisan'da olması lazım daha var günüme
Ya ortada bir değer belki 10 gün artar sayıBen 8.gün
Dün çok sancım oldu bu yüzden korktum bugün 8. Günüm kan testi verdim 2.98 çıktı. Malesef benimki negatif
Hayırlısi keşke erken yapmasaydin.doktor ne dediBende olmadı inşallah sende olmuştur
Maşallah.Aynı şekildeyiz, 3. Gün tuhaf bir bel ağrısı daha doğrusu belde batma oldu. 5 ve 6. Gün gebelik testi silik çizgi çıktı inşallah sizin gibi benimde sağlıklı devam ederEvet ben 5.gun test yapmaya başladım evde 5.gun çok silik cikti 6.gun biraz daha belirgindi kan verdim 6.gun beta 18 di 8.gun beta 48 ti bu gün 11.gun beta 243 çıktı çok şükür 10 gün sonra görmek için çağırdılar benim tek belirtim 3.gun çok şiddetli bel ağrım vardı o kadar inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Hayirli olsun canım inşallah darısı tüm bekleyenelreEvet ben 5.gun test yapmaya başladım evde 5.gun çok silik cikti 6.gun biraz daha belirgindi kan verdim 6.gun beta 18 di 8.gun beta 48 ti bu gün 11.gun beta 243 çıktı çok şükür 10 gün sonra görmek için çağırdılar benim tek belirtim 3.gun çok şiddetli bel ağrım vardı o kadar inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Merhaba bende aynı gün transfer oldum ama kabızlık var cok siddetli ve maalesef ıkındim sizde var mi boyle bir sorun ?27 martta transfer oldum 7 Nisan test günüm evde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum çünkü hiç belirtim yok ya da sürekli kendimi dinliyorum bilmiyorum
Hayır özellikle kabız kalmamaya dikkat ettim bol su ve protein ile beslenin ya da kabızlık durumunuz devam ediyorsa doktorunuzu arayın bence ilaç önerebilirMerhaba bende aynı gün transfer oldum ama kabızlık var cok siddetli ve maalesef ıkındim sizde var mi boyle bir sorun ?
Cok erken ben 25 martta transfer oldum bugün 6. Günüm bugün test yaptım çıkmadı pişman oldum yaptığıma moral bozmaya gerek yok27 martta transfer oldum 7 Nisan test günüm evde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum çünkü hiç belirtim yok ya da sürekli kendimi dinliyorum bilmiyorum
İdrar testi mi yaptınız peki kan testi mi?Cok erken ben 25 martta transfer oldum bugün 6. Günüm bugün test yaptım çıkmadı pişman oldum yaptığıma moral bozmaya gerek yok
İdrar testi yaptım belirgin bir belirtim yok bel ağrısı kasıkta arada ağrı oluyor belirtilere takılmıyorum daha önceki negatiflerimdede oluyordu hiç belirti olmayadabilirİdrar testi mi yaptınız peki kan testi mi?
Belirtileriniz var mı?
Hayır doktora söylemedim henüz devlet hastanesinde yapardım pazartesi medikalde yaptrmam gerekiyordu dayanamadm. Normalde olsa 8. Gün de belli olurdu zaten sanmıyorum artık degisecegineYa ortada bir değer belki 10 gün artar sayı
İkinci transferim benim ama diğeri 3.embriyosuydu kendimi çok dinliyorum sanırım ondan belirti arıyorum sizin test gününüz ne zaman ?İdrar testi yaptım belirgin bir belirtim yok bel ağrısı kasıkta arada ağrı oluyor belirtilere takılmıyorum daha önceki negatiflerimdede oluyordu hiç belirti olmayadabilir
Insallah 5 Nisan test günümİkinci transferim benim ama diğeri 3.embriyosuydu kendimi çok dinliyorum sanırım ondan belirti arıyorum sizin test gününüz ne zaman ?
İnşallah bizim için iyi olur
Hakkın da hayırlısi olsun ne diyim diyer denemelere inşallah yada kendilinden de olabilir var öylelerideHayır doktora söylemedim henüz devlet hastanesinde yapardım pazartesi medikalde yaptrmam gerekiyordu dayanamadm. Normalde olsa 8. Gün de belli olurdu zaten sanmıyorum artık degisecegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?