2023 mart ayı transfer tüp bebek

Belirtilerin varmiydi varsa nelerdi belirtiler aydinlatsan beni bi
Sadece karın alt bölgemde seyirme gibi hareketlenme hissettim, iştahım çok açıldı, bir karında dolgunluk hissi bu kadar bende şu anda, daha önceki gebeliklerimde göğüs hassasiyetim ve kokulara karşı duyarlılık olmuştu şuan böyle bir şey yok o yüzden kafamda ya yoksa ya da devam etmezsa diye kuruyorum

Hayirlisi olsun insaAllah guzel sonuclar aliriz alirsiniz

Test yaptınız mı ben transfer olmadım ama folactive kullanıyorum doktor önerisi ile 4gundur kasıklarım belim bide bacağıma atan ağrım var reglim 12 Nisan'da olması lazım daha var günüme
Evet ben 5.gun test yapmaya başladım evde 5.gun çok silik cikti 6.gun biraz daha belirgindi kan verdim 6.gun beta 18 di 8.gun beta 48 ti bu gün 11.gun beta 243 çıktı çok şükür 10 gün sonra görmek için çağırdılar benim tek belirtim 3.gun çok şiddetli bel ağrım vardı o kadar inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Maşallah.Aynı şekildeyiz, 3. Gün tuhaf bir bel ağrısı daha doğrusu belde batma oldu. 5 ve 6. Gün gebelik testi silik çizgi çıktı inşallah sizin gibi benimde sağlıklı devam eder

27 martta transfer oldum 7 Nisan test günüm evde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum çünkü hiç belirtim yok ya da sürekli kendimi dinliyorum bilmiyorum

Hayirli olsun canım inşallah darısı tüm bekleyenelre

27 martta transfer oldum 7 Nisan test günüm evde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum çünkü hiç belirtim yok ya da sürekli kendimi dinliyorum bilmiyorum
Merhaba bende aynı gün transfer oldum ama kabızlık var cok siddetli ve maalesef ıkındim sizde var mi boyle bir sorun ?

Merhaba bende aynı gün transfer oldum ama kabızlık var cok siddetli ve maalesef ıkındim sizde var mi boyle bir sorun ?
Hayır özellikle kabız kalmamaya dikkat ettim bol su ve protein ile beslenin ya da kabızlık durumunuz devam ediyorsa doktorunuzu arayın bence ilaç önerebilir
Şuan için belirtiniz var mı peki?
Sizin de mi test gününüz 7 Nisan ?

Cok erken ben 25 martta transfer oldum bugün 6. Günüm bugün test yaptım çıkmadı pişman oldum yaptığıma moral bozmaya gerek yok

İdrar testi yaptım belirgin bir belirtim yok bel ağrısı kasıkta arada ağrı oluyor belirtilere takılmıyorum daha önceki negatiflerimdede oluyordu hiç belirti olmayadabilir
İkinci transferim benim ama diğeri 3.embriyosuydu kendimi çok dinliyorum sanırım ondan belirti arıyorum sizin test gününüz ne zaman ?
İnşallah bizim için iyi olur

Hayır doktora söylemedim henüz devlet hastanesinde yapardım pazartesi medikalde yaptrmam gerekiyordu dayanamadm. Normalde olsa 8. Gün de belli olurdu zaten sanmıyorum artık degisecegine
Hakkın da hayırlısi olsun ne diyim diyer denemelere inşallah yada kendilinden de olabilir var öyleleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…