- 14 Kasım 2022
- 71
- 35
- 3
- 34
İnşallah güzel haberlerlerInsallah 5 Nisan test günüm
Amin canımEvet ben 5.gun test yapmaya başladım evde 5.gun çok silik cikti 6.gun biraz daha belirgindi kan verdim 6.gun beta 18 di 8.gun beta 48 ti bu gün 11.gun beta 243 çıktı çok şükür 10 gün sonra görmek için çağırdılar benim tek belirtim 3.gun çok şiddetli bel ağrım vardı o kadar inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
6. Gün idrar testi yapmışmıydınız? Belirtiniz var mı ? Hayırlı olsun inşallahkızlar transferin 6. Günü değerim 27 gelmişti bugün 8. Günü 89 geldi dr um aslında 11. Günü istedi . Pazartesi tekrar vericem . Darısı isteyin herkesin başına süreç inşallah sağlıklı ilerler
Çok teşekkür ederim canım amin rabbim herkeze nasip etsin ama benim şimdi merak ettiğim 10 gün sonra çağırdılar ya beni kalp atışını duyarmiyim acabaHayirli olsun canım inşallah darısı tüm bekleyenelre
Çok fazlada belirti arama canım bak benim hiç adet ağrısı gibi ağrılarım olmadı 3.gun aşırı bel ağrısı bide ara ara sabahları kasıklarımda batma ama bunları ilaçlarda yapabiliyo o yüzden belirti ara ve rahat ol kendini rahat bırak keyfini tadını çıkar sadeceAmin canımbenim bugün ağrılarım yok çok şükür bu birkaç gün neden böyle oldu bilmiyorum dün bacaklarimin ağrısından uyuyamiyordum kasıklarım belim aynı şekilde şuan iyiyim ama sadece arada ağrım oluyor regl desem degil daha var günüm
Yok keseyi görürsün canim inşallah sağ salim ilerler gebeliğinÇok teşekkür ederim canım amin rabbim herkeze nasip etsin ama benim şimdi merak ettiğim 10 gün sonra çağırdılar ya beni kalp atışını duyarmiyim acaba
Hangi hastanede oldu tedaviniz, benim Şişli Memorial da aynı yerde olan var mı merak ettimMerhaba bnm hep kasık bel ağrım oldu hala da var gece hiç rahat yatamıyorum. Bn transferden önce hiç ilaç kullanmadım doğal siklus yapıldı transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı sadece ve transfer sonrası da progesteron fitil ve folic asit kullandım sadece . İdrar testi 5. Günden beri yapıyorum hep pozitif geldi ama ben çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye düşündüm 6. Günü kan baktırdım bugün 8. Günü yine baktırdım hani iğnenin etkisi mi yükselecek mi diye yükselmiş çok şükür. Merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Benim Samsun Medical parkHangi hastanede oldu tedaviniz, benim Şişli Memorial da aynı yerde olan var mı merak ettim
Anladım inşallah canım benimYok keseyi görürsün canim inşallah sağ salim ilerler gebeliğin
Of aynı ben ya dayanamadım dün 7. Günde test yaptım bel ve kaşık ağrım var negatif çıktıMerhaba bende 6 mart pazartesi transfer oldum. Ben çok yatmıyorum sürekli unutuyorum transfer olduğumuins tutunmuştur. Biraz karınmda gerginlik ve regli olcakmış gibi böle doluluk var. Bide sol kasığıma batma oluyor onuda gaz sancılarıma vuruyorum 3. Günüm bugün 5.gün embriyosu test yaptim tabiki negatif … zatn içimde olumlu veya olumsuz bir his yok. Süreç zor rabbim bizede bu sevinçleri yaşatsın.
Hemen üzülme bnm arkadaşımda geçen sene yaptır oda 8. Gün negatif geldi ama 10. Gün pozitif gelmişti. Moralini yüksek tut ve az daha sabret güzel haberlerini ver bize deOf aynı ben ya dayanamadım dün 7. Günde test yaptım bel ve kaşık ağrım var negatif çıktı
Bende samsun medical parkta yaptırdım dün 8. Günümdü çok ağrım olduğundan kan tahlili yaptrdım 2.98 çıktı malesefBenim Samsun Medical park
Amin canım ALLAH razı olsunÇok fazlada belirti arama canım bak benim hiç adet ağrısı gibi ağrılarım olmadı 3.gun aşırı bel ağrısı bide ara ara sabahları kasıklarımda batma ama bunları ilaçlarda yapabiliyo o yüzden belirti ara ve rahat ol kendini rahat bırak keyfini tadını çıkar sadecerabbim gönlüne göre versin inşallah
Yaaaa bende bırakamadım ama kendimce çözüm buldum sayılır içime çekmiyorum çekip ufluyorum amelin korelsin diye inşallah tiksinirim de hiç kullanmamBi de transferden hemen sonra dr um masadan kaldırdı WC ye gidip üstünü giyinip çıkabilirsin dedi . Öyle yarım saat vs yatma olmadı hiç günlük hayatına dikkat et dedi Bnde rahat davrandım. Çünkü tutacağı varsa her şekilde tutuyor bu arada hala ne yazıkki s*garayı bırakabilmiş değilim tek sorunum bu . Yani ben baya günlük hayatıma devam etmiş oldum
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Bende 24 martta transfer oldum benimde hiçbi belirtim yok27 martta transfer oldum 7 Nisan test günüm evde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum çünkü hiç belirtim yok ya da sürekli kendimi dinliyorum bilmiyorum
Evet bende kullanıyorum protulex iğne estrofem hap nasıl reçeteli alınıyor bilgi verir misinHayırlı olsun canım tedavinBen reçeteli aldım ilaçlarımı raporluydu ama malesef pahalı oluyor tabi.Senden ne ilacı istediler bilmiyorum ama tüp bebek ilaçları genel olarak pahalı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?