2023 mart ayı transfer tüp bebek

Amin canım benim bugün ağrılarım yok çok şükür bu birkaç gün neden böyle oldu bilmiyorum dün bacaklarimin ağrısından uyuyamiyordum kasıklarım belim aynı şekilde şuan iyiyim ama sadece arada ağrım oluyor regl desem degil daha var günüm

kızlar transferin 6. Günü değerim 27 gelmişti bugün 8. Günü 89 geldi dr um aslında 11. Günü istedi . Pazartesi tekrar vericem . Darısı isteyin herkesin başına süreç inşallah sağlıklı ilerler

6. Gün idrar testi yapmışmıydınız? Belirtiniz var mı ? Hayırlı olsun inşallah

Çok fazlada belirti arama canım bak benim hiç adet ağrısı gibi ağrılarım olmadı 3.gun aşırı bel ağrısı bide ara ara sabahları kasıklarımda batma ama bunları ilaçlarda yapabiliyo o yüzden belirti ara ve rahat ol kendini rahat bırak keyfini tadını çıkar sadece rabbim gönlüne göre versin inşallah

Merhaba bnm hep kasık bel ağrım oldu hala da var gece hiç rahat yatamıyorum. Bn transferden önce hiç ilaç kullanmadım doğal siklus yapıldı transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı sadece ve transfer sonrası da progesteron fitil ve folic asit kullandım sadece . İdrar testi 5. Günden beri yapıyorum hep pozitif geldi ama ben çatlatma iğnesi etkisi olabilir diye düşündüm 6. Günü kan baktırdım bugün 8. Günü yine baktırdım hani iğnenin etkisi mi yükselecek mi diye yükselmiş çok şükür. Merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz

Bi de transferden hemen sonra dr um masadan kaldırdı WC ye gidip üstünü giyinip çıkabilirsin dedi . Öyle yarım saat vs yatma olmadı hiç günlük hayatına dikkat et dedi Bnde rahat davrandım. Çünkü tutacağı varsa her şekilde tutuyor bu arada hala ne yazıkki s*garayı bırakabilmiş değilim tek sorunum bu . Yani ben baya günlük hayatıma devam etmiş oldum

Hangi hastanede oldu tedaviniz, benim Şişli Memorial da aynı yerde olan var mı merak ettim

Of aynı ben ya dayanamadım dün 7. Günde test yaptım bel ve kaşık ağrım var negatif çıktı

Benim Samsun Medical park
Bende samsun medical parkta yaptırdım dün 8. Günümdü çok ağrım olduğundan kan tahlili yaptrdım 2.98 çıktı malesef doktor 11. Gün gel test yapıcaz dedi artık inancım kalmadı yükseleceğine ama eşim illa 11.gün test yaptıralım diyor.benim aksime o halaa olacak gibi hissediyormus

Amin canım ALLAH razı olsun Birkaç gün ağrım oldu şuan biraz daha iyi pek yok ağrım arada oluyor folactive diye bir ilaç var yumurta çatlatan belkide ondan böyle ağrıyor geçen ay da kullandım ağrım oldu ama bacak ağrısı ilk defa oldu hayırlısi artık

Yaaaa bende bırakamadım ama kendimce çözüm buldum sayılır içime çekmiyorum çekip ufluyorum amelin korelsin diye inşallah tiksinirim de hiç kullanmam

Kızlar merhaba Benim ilk testim 44 çıkmıştı ikincisi 69 çıktı doktor ortalama bir yükselme kesin bı şey diyemem şuan ilaçları kullanmaya devam et pazartesi kan ver dedi. Hiç umudum yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…