2023 mart ayı transfer tüp bebek

Aynı gün transfer olmuşuz Sen bekle 11. Günü Kötü düşünme . Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Evet bende kullanıyorum protulex iğne estrofem hap nasıl reçeteli alınıyor bilgi verir misin
Canım raporlu bahsettiğim ilaçlar yumurta büyütme de kullanılan gonal f , cetrotide, ovitrelle gibi ilaçlar.Prolutex i SGK karşılamıyor ücretli.Estrofem i ise ay da 1 karşılıyor .Yani ay da 1 kez reçeteli alabiliyorsun.Ben ay bitince tüp bebek merkezime yazdırıyorum

Cok tesekkur ederim balım

5 Nisan benim test günüm dün evde erken gebelik testinde yaptım çıkmadı o yüzden bekle ben yaptığıma pişman oldum

Aa benim çarşamba test günüm daha var ama benim 3. Gün embriyosu ondanmı okadar bekletiolar acaba. İyi haberlerle gelin işallah
Benim de 3. gün embriyosu 24 Mart'ta dondurulmuş transfer oldum. Hiç bir belirti yok ben de . Umutsuzluğa kapılıyorum gittikçe. Hakkımızda hayırlısı

Benim de 3. gün embriyosu 24 Mart'ta dondurulmuş transfer oldum. Hiç bir belirti yok ben de . Umutsuzluğa kapılıyorum gittikçe. Hakkımızda hayırlısı
Umutsuzluğa kapılmayın bunun için daha erken, forumu okuyorum günlerdir bi çok arkadaş belirtisiz pozitifi görmüş

Kızlar transferin 9. Günü bugün biliyorsunuz dün kan vermiştim 89 gelmişti. Bugün öyle bir adet ağrısı ile uyandım ki anlatamam . Benim zaten adetlerim çok ağrılı geçiyor bildiğiniz ilk gün ağrım vardı normalde de zaten bugün adetim in 1. Günü oluyor. Dedim aha kesin olucam ama Progesteron kullandığım için olmayacağı mı da biliyorum saat 8 de hemen hemşire hanıma mesaj attım durumu bildirdim oda parol iç dedi başka birşey demedi . Normalde parol hak getire fayda etmez günde 5-6 Tane Arveles anca keserdi beni 3-4 saat sürdü bu ağrım Parol içtim yarım saat sonra hafifledi öylece uyumuşum uyandığımda ağrım yok denecek kadar azdı hala da aynı . İnşallah pazartesi güzel haberler alırım

Merhaba arkadaşlar ben 23 perşembe günü transfer oldu 5. Gün embriyosu cuma günü test yaptırdım <5 çıktı doktorum erken salı günü tekrarla dedi test yaptım belli belirsiz 2.çizgi var ama böyle olup yükselen varmı acaba sizlerde 2. Denemem

Hayir9 u dedi ama ben bugun evde test yatim cizgi cikmadi

Hayir9 u dedi ama ben bugun evde test yatim cizgi cikmadi
Bence idrarda görünmesi için erken hemen olumsuz düşünceler kapılmayın herkes de aynı olacak diye yazılı bir kural yok kendinizi bir hafta sonra yapacağınız teste hazırlayın bence
5.gün embriyosu mu sizin de tek mi kondur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…