Ben kullanıyorum acaba reçeteli alınıyor mu bi kutusu 450 tl 2 kutu 1 hafta anca yetiyorÖyle yapmaya çalışırım inşallah amin Rabbım kolay geçirsin prolutex igne kullaniyormusunuz
Aynı gün transfer olmuşuzBende samsun medical parkta yaptırdım dün 8. Günümdü çok ağrım olduğundan kan tahlili yaptrdım 2.98 çıktı malesefdoktor 11. Gün gel test yapıcaz dedi artık inancım kalmadı yükseleceğine ama eşim illa 11.gün test yaptıralım diyor.benim aksime o halaa olacak gibi hissediyormus
Hepimizin insallahAynı gün transfer olmuşuzSen bekle 11. Günü Kötü düşünme . Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canim merak ettim rabbim nasip etti miInsallah canim ya öyle heyecanlıyım ki son iki gün çokça dua ediyorum hepimize
Canım raporlu bahsettiğim ilaçlar yumurta büyütme de kullanılan gonal f , cetrotide, ovitrelle gibi ilaçlar.Prolutex i SGK karşılamıyor ücretli.Estrofem i ise ay da 1 karşılıyor .Yani ay da 1 kez reçeteli alabiliyorsun.Ben ay bitince tüp bebek merkezime yazdırıyorumEvet bende kullanıyorum protulex iğne estrofem hap nasıl reçeteli alınıyor bilgi verir misin
İnşallah 4 ünde kan vericem bol bol dua edin rabbim isteyen herkese versinHemen üzülme bnm arkadaşımda geçen sene yaptır oda 8. Gün negatif geldi ama 10. Gün pozitif gelmişti. Moralini yüksek tut ve az daha sabret güzel haberlerini ver bize de
Cok tesekkur ederim balımCanım raporlu bahsettiğim ilaçlar yumurta büyütme de kullanılan gonal f , cetrotide, ovitrelle gibi ilaçlar.Prolutex i SGK karşılamıyor ücretli.Estrofem i ise ay da 1 karşılıyor .Yani ay da 1 kez reçeteli alabiliyorsun.Ben ay bitince tüp bebek merkezime yazdırıyorum
Canim çok sagolasin transferimin 7. GünüCanim merak ettim rabbim nasip etti mi
5 Nisan benim test günüm dün evde erken gebelik testinde yaptım çıkmadı o yüzden bekle ben yaptığıma pişman oldumBende 24 Mart'ta transfer oldum 5 Nisan tahlil günüm heyecandan ölecekmişim gibi eşim ve annem erken tahlile izin vermiyor bu arada 2.tup bebek deneyimim bu sefer 3.gun çift embriyo transfer edildi belirti felan yok sadece göğüslerim şiş o da iğne ve ilaçlardan bence
Aynı gün olmuşuz yarın test günümKaçıncı gün embriyosuydu sizin? Bende 24 martta transfer oldum benimde hiçbi belirtim yok
Aa benim çarşamba test günüm daha var ama benim 3. Gün embriyosu ondanmı okadar bekletiolar acaba. İyi haberlerle gelin işallahAynı gün olmuşuz yarın test günüm
Benim de 3. gün embriyosu 24 Mart'ta dondurulmuş transfer oldum. Hiç bir belirti yok ben de . Umutsuzluğa kapılıyorum gittikçe.Aa benim çarşamba test günüm daha var ama benim 3. Gün embriyosu ondanmı okadar bekletiolar acaba. İyi haberlerle gelin işallah
Umutsuzluğa kapılmayın bunun için daha erken, forumu okuyorum günlerdir bi çok arkadaş belirtisiz pozitifi görmüşBenim de 3. gün embriyosu 24 Mart'ta dondurulmuş transfer oldum. Hiç bir belirti yok ben de . Umutsuzluğa kapılıyorum gittikçe.Hakkımızda hayırlısı
Çarşamba test günüm benim de. Bekleyip görecez. Hayırlısı artıkUmutsuzluğa kapılmayın bunun için daha erken, forumu okuyorum günlerdir bi çok arkadaş belirtisiz pozitifi görmüş
Hayir9 u dedi ama ben bugun evde test yatim cizgi cikmadiHayır özellikle kabız kalmamaya dikkat ettim bol su ve protein ile beslenin ya da kabızlık durumunuz devam ediyorsa doktorunuzu arayın bence ilaç önerebilir
Şuan için belirtiniz var mı peki?
Sizin de mi test gününüz 7 Nisan ?
Bence idrarda görünmesi için erken hemen olumsuz düşünceler kapılmayın herkes de aynı olacak diye yazılı bir kural yok kendinizi bir hafta sonra yapacağınız teste hazırlayın benceHayir9 u dedi ama ben bugun evde test yatim cizgi cikmadi
Evet 5.gun embriyosu 2 tane konulduBence idrarda görünmesi için erken hemen olumsuz düşünceler kapılmayın herkes de aynı olacak diye yazılı bir kural yok kendinizi bir hafta sonra yapacağınız teste hazırlayın bence
5.gün embriyosu mu sizin de tek mi kondur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?