- 14 Kasım 2022
- 71
- 35
- 3
- 34
Birde iki tanelerEvet 5.gun embriyosu 2 tane konuldu
Tatlım geçen sene eylülde bende transfer olmuştum 5.gün embriyo tek yumurta 7.gün silik çizgi hatta 6.gün görmeye başladım .8.gün netti idrarda sonra kan verdim 108 çıktı 10.gün verdim 356 ve şu an 1 yaşına girecek .Sende umarım hamilesindir çok umutta iyi değil çok kötü düşünmekte akışına bırakMerhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
İnşallahBirde iki taneler
Kesinlikle olumsuz düşünmeyin kendiniz etkilemeyin olumlu düşünelim
Herşeyin hayırlısı inşallah
Ya tahlili çok istiyorum istediğim kadar da çok korkuyorum çünkü ben hep negatifi görünce artık korkuyorum da sende umudunu kaybetme inşallah gününde tekrar tahlil yap5 Nisan benim test günüm dün evde erken gebelik testinde yaptım çıkmadı o yüzden bekle ben yaptığıma pişman oldum
Allah bağışlasınTatlım geçen sene eylülde bende transfer olmuştum 5.gün embriyo tek yumurta 7.gün silik çizgi hatta 6.gün görmeye başladım .8.gün netti idrarda sonra kan verdim 108 çıktı 10.gün verdim 356 ve şu an 1 yaşına girecek .Sende umarım hamilesindir çok umutta iyi değil çok kötü düşünmekte akışına bırak
Merhaba . Bende 27 mart 2023 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum. Bende de hiç bir belirti yok , bekliyorum test gününü ama zaman geçmiyor. Erken gebelik testi yapsam mı diyorum . 7. Gün yapacam . Test tarihim 8 Nisan . Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Amin .27 martta transfer oldum 7 Nisan test günüm evde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum çünkü hiç belirtim yok ya da sürekli kendimi dinliyorum bilmiyorum
Siz nerede oldunuz ? Aynı gün transfer ama farklı tarihler test günü ilginç olmuş birazMerhaba . Bende 27 mart 2023 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum. Bende de hiç bir belirti yok , bekliyorum test gününü ama zaman geçmiyor. Erken gebelik testi yapsam mı diyorum . 7. Gün yapacam . Test tarihim 8 Nisan . Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Amin .
Güzel haberlerle inşallahAynı gün olmuşuz yarın test günüm
Transferden sonra 10. Gündeyim lekelenme olmadı tutmadı mı acaba yaTatlım geçen sene eylülde bende transfer olmuştum 5.gün embriyo tek yumurta 7.gün silik çizgi hatta 6.gün görmeye başladım .8.gün netti idrarda sonra kan verdim 108 çıktı 10.gün verdim 356 ve şu an 1 yaşına girecek .Sende umarım hamilesindir çok umutta iyi değil çok kötü düşünmekte akışına bırak
5. Gün embriyo ise evde bi test yapın çıkabilir. Bende de lekelenme yok progesteron kullandıkça olacağını sanmamTransferden sonra 10. Gündeyim lekelenme olmadı tutmadı mı acaba ya
Bende de olmadi hic hemde ama hamileyim , herkes de olacak diye birsey yok her vucut farkli sekilde tepkisini gosteriyor insallah pozitif sonuc alirsinTransferden sonra 10. Gündeyim lekelenme olmadı tutmadı mı acaba ya
Ben de bu ay oldum. 5. Günüm. Dayanamayıp test yaptım ama negatif. Bir kere doğl yollardan hamile kaldım ve kimyasala döndü. Bu hayal kırıklığını yaşayınca umudum azalıyo giderek.Merhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
Benimde 10 Nisan test günüm 6. Günüm bugünCumlemizden canim insaAllah pozitifleri gormek nasip olsun hepimize. Bu benim 2. Transferim test gunum 10 nisan dualarınıza talibim
Bugün test günün senin güzel haberlerini bekliyorum inşallahYa ortada bir değer belki 10 gün artar sayı
Benim 5. Gunum hissizlik kötü insan surekli kendinimi dinler dinliyorum surekliBenimde 10 Nisan test günüm 6. Günüm bugün
İnşaallahBugün test günün senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Sen nerde test yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?