2023 mart ayı transfer tüp bebek

Merhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
Tatlım geçen sene eylülde bende transfer olmuştum 5.gün embriyo tek yumurta 7.gün silik çizgi hatta 6.gün görmeye başladım .8.gün netti idrarda sonra kan verdim 108 çıktı 10.gün verdim 356 ve şu an 1 yaşına girecek .Sende umarım hamilesindir çok umutta iyi değil çok kötü düşünmekte akışına bırak

5 Nisan benim test günüm dün evde erken gebelik testinde yaptım çıkmadı o yüzden bekle ben yaptığıma pişman oldum
Ya tahlili çok istiyorum istediğim kadar da çok korkuyorum çünkü ben hep negatifi görünce artık korkuyorum da sende umudunu kaybetme inşallah gününde tekrar tahlil yap

Allah bağışlasın
Peki biç belirtiniz olmuş muydu benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu tek transfer edildi 7 sinde test günüm arada bir zaman da test yapmaya cesaretim yok resmen

27 martta transfer oldum 7 Nisan test günüm evde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum çünkü hiç belirtim yok ya da sürekli kendimi dinliyorum bilmiyorum
Merhaba . Bende 27 mart 2023 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer oldum. Bende de hiç bir belirti yok , bekliyorum test gününü ama zaman geçmiyor. Erken gebelik testi yapsam mı diyorum . 7. Gün yapacam . Test tarihim 8 Nisan . Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Amin .

Siz nerede oldunuz ? Aynı gün transfer ama farklı tarihler test günü ilginç olmuş biraz
Tek embriyo mu sizin de ?
Ben test yapmayacağım sanırım kendimi üzeceksem de bir kere üzmek istiyorum o da test günü olsun çünkü moral olarak beni çok etkileyecek biliyorum bunu
İnşallah sizden yarın güzel haber alırız test yaparsanız

Transferden sonra 10. Gündeyim lekelenme olmadı tutmadı mı acaba ya

Merhabalar, benim ilk tüp bebek denemem. 6 aylık evliyim.Yaşıma bağlı olarak Amh değerim düşük olduğu için doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek yapmamızı söyledi. 25 martta opu oldum. 28 martta 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 5.inci günüm henüz kayda değer bir belirtim yok. Sadece ara sıra kasıklarıma iğne batıyor gibi oluyor. Lutinus fitil kullanıyorum günde 3 defa. Kan sulandırıcı olarak coraspin, birde folik asit kullanıyorum. 30 martta tek doz gonapeptly, dünde yarım doz ovitrelle iğne yaptım. 11 nisanda beta hcg yapılacak. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar ben de sürekli yazılara paylaşımlara bakıyorum ben bu cuma iğne tedavisine başladım Ankara'da olup anatolia da tedavi gören varmı acaba ilk tedavim bu bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

3 kez doğal yolla hamile kalıp kalp durması sonucu bazı tahliller yaptırdım. Genetik testinde 1. ve 13. Kromozomlarımda translokasyon olduğunu öğrendim, aynı zamanda Mthfr C67T genimin homozigot olduğunu öğrendim. Tüp bebek tedavisi sonucu şükür sağlıklı emriyo bulundu ve transfer oldum. Şimdi aklıma takılan pıhtılaşma ile ilgili durum, doktorum iğne ya da ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi, ancak içim rahat değil işimi ihtimale bırakmak istemiyorum bu kadar zor süreçten geçtikten sonra tekrar kayıp yaşamak istemiyorum. Benim gibi aynı geni homozigot olan var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
Ben de bu ay oldum. 5. Günüm. Dayanamayıp test yaptım ama negatif. Bir kere doğl yollardan hamile kaldım ve kimyasala döndü. Bu hayal kırıklığını yaşayınca umudum azalıyo giderek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…