2023 mart ayı transfer tüp bebek

Aynı gün olmuşuz günler geçmek bilmiyor rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip eder hepimize benim diğer transferimde göğüs ağrısı vs yoktu ama bu sefer var bakalım ne olacak

Merhaba bende şuan 4 haftalık hamileyım. 17 sinde transfer oldum. kontrolüm çarşamba günü :) umarım hepimiz keselerimizi görürüz ve o küçük kalp atışlarını duyarız.

Merhaba bende şuan 4 haftalık hamileyım. 17 sinde transfer oldum. kontrolüm çarşamba günü :) umarım hepimiz keselerimizi görürüz ve o küçük kalp atışlarını duyarız.
sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
belirtileriniz nelerdi bende test yapmayı bekliyorum da

sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
belirtileriniz nelerdi bende test yapmayı bekliyorum da
Bana yumurta topladktan sonra hemen progestn verdiler fitil. biraz onunla alakalı belirtilerim oldu yan etkiler vs. ama bebek için belirti sadece lekelenmem olsu. orda anladık :) sonra değer verdim. 2 günde bir. artarak çıktı. umarım keseyide çarşamba günü görürüm :) onun dışında uyku hali ve halsizlik var. birde ağlama nöbetleri :)) sizin ne zaman testiniz inşallah görürüz çizgileri

fitil ile alakalı nasıl yan etkiler oldu bende kullanıyorum çünkü.
İnşallah güzel haberlerinizin devamı gelir
doktor 7 nisan da kan ver dedi arada erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum açıkcası sabredicem

fitil bende ağız kuruluğu yapıyor. Yan etkilerinden biri buymuş sanırım. Baş agrısı çok fazla olmaya başladı ama çok fazla gerek olduğu için ses çıkaramıyorum. Kullanmaya devam. Üstelik ben lekelenince doktor nolur nolmaz diye bana birde iğne verdi ( progestan) 3 günde bir oda..
doktor 7 nisan dediyse 2 gün kala testte çıkıyor ama silik.. sabredebilenlerdensen bekle derim :)) ben edememiştim :) lütfen onunla konuş.. elini karnına koy ve sana tutunması gerektiğini karnının çok güvenli bir yer olduğunu söyle ona:) başbaşa kal elinden geldiğince. ne düşürsen o olur:) güzel haberlerini bekleriimm

Aynı gün olmuşuz günler geçmek bilmiyor rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip eder hepimize benim diğer transferimde göğüs ağrısı vs yoktu ama bu sefer var bakalım ne olacak
Ya göğüs ağrım vardı benim çünkü ilaçlardan göğüslerim füze gibi oldu iki transferimde de aynısı oldu el değmiyor sis yanlışlıkla elim değse ağrıyor ama ilaçlardan şişmişti o yüzden ben belirti olarak görmüyorum göğüs işini

ben de iki günde bir oluyorum progestan iğneyi.evet ağız kuruluğu var demekki ondanmış bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim.
evet konuşuyorum hatta eşimle enerji gönderiyoruz
bugün çalışmaya başladım ama elim sürekli karnımda sıcaklık hissetsin diye
benim dondurulmuş 5.gün embriyosu ve genetik tarama yapıldı tek embriyo gitti ve tek transfer edildi olumsuz olursa en başa döneceğiz çok korkuyorum o yüzden
İnşallah şu mübarek günlerde güzel haberler alırım!

inşaallah canım inşaallah. benimde 3. gün embriyosu. senin gibi tarmalar rahim filmleri vs.. korkmayalım herşey güzel olsun

inşaallah canım inşaallah. benimde 3. gün embriyosu. senin gibi tarmalar rahim filmleri vs.. korkmayalım herşey güzel olsun
bazen rahatlıyorum olumsuz düşünceler çekiliyor aklımdan kuş gibi oluyorum
ama bugün karnım fena şişkin neden anlamadım sizde de oldu mu ya da böyle birşey duydunuz mu ya da duyan var mı?

Anladım bende umutlanmıştım ama burda yazılanları gördükçe umudumu yitiriyorum yarın kan testi vereceğim artık ne çıkacak bakalım

bazen rahatlıyorum olumsuz düşünceler çekiliyor aklımdan kuş gibi oluyorum
ama bugün karnım fena şişkin neden anlamadım sizde de oldu mu ya da böyle birşey duydunuz mu ya da duyan var mı?
Karnım benimde çok şiş. sanki 5 aylık gibiyim. onun nedenini anlamadım. ama kullandığımız okadar ilaç varki şaşırmamak lazım

ayyyy korkmuştum bi an birinde daha olduğunu duymak rahatlattı çok şükür .
soda içsem rahatlayacak gibi bir his
tek yapman gerekn boolca su içmek. hatırla transferde nasıl sıkısıktık. o hale gelene kadar en az 2 litre su iç hem şişkinliğin gider hem bebeğine oksijen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…