- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
Hadi inşallah hayirli haberlerini bekliyoruzKendi hastanede kan verdim bekliyorum
Aynı gün olmuşuz günler geçmek bilmiyorBende 24 Mart'ta transfer oldum 5 Nisan tahlil günüm heyecandan ölecekmişim gibi eşim ve annem erken tahlile izin vermiyor bu arada 2.tup bebek deneyimim bu sefer 3.gun çift embriyo transfer edildi belirti felan yok sadece göğüslerim şiş o da iğne ve ilaçlardan bence
Var galibaHadi inşallah hayirli haberlerini bekliyoruz
sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhaba bende şuan 4 haftalık hamileyım. 17 sinde transfer oldum. kontrolüm çarşamba günü :) umarım hepimiz keselerimizi görürüz ve o küçük kalp atışlarını duyarız.
Bana yumurta topladktan sonra hemen progestn verdiler fitil. biraz onunla alakalı belirtilerim oldu yan etkiler vs. ama bebek için belirti sadece lekelenmem olsu. orda anladık :) sonra değer verdim. 2 günde bir. artarak çıktı. umarım keseyide çarşamba günü görürüm :) onun dışında uyku hali ve halsizlik var. birde ağlama nöbetleri :)) sizin ne zaman testiniz inşallah görürüz çizgilerisağlıcakla kucağınıza alın inşallah
belirtileriniz nelerdi bende test yapmayı bekliyorum da
fitil ile alakalı nasıl yan etkiler oldu bende kullanıyorum çünkü.Bana yumurta topladktan sonra hemen progestn verdiler fitil. biraz onunla alakalı belirtilerim oldu yan etkiler vs. ama bebek için belirti sadece lekelenmem olsu. orda anladık :) sonra değer verdim. 2 günde bir. artarak çıktı. umarım keseyide çarşamba günü görürüm :) onun dışında uyku hali ve halsizlik var. birde ağlama nöbetleri :)) sizin ne zaman testiniz inşallah görürüz çizgileri
fitil bende ağız kuruluğu yapıyor. Yan etkilerinden biri buymuş sanırım. Baş agrısı çok fazla olmaya başladı ama çok fazla gerek olduğu için ses çıkaramıyorum. Kullanmaya devam. Üstelik ben lekelenince doktor nolur nolmaz diye bana birde iğne verdi ( progestan) 3 günde bir oda..fitil ile alakalı nasıl yan etkiler oldu bende kullanıyorum çünkü.
İnşallah güzel haberlerinizin devamı gelir
doktor 7 nisan da kan ver dedi arada erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum açıkcası sabredicem
Ya göğüs ağrım vardı benim çünkü ilaçlardan göğüslerim füze gibi oldu iki transferimde de aynısı oldu el değmiyor sis yanlışlıkla elim değse ağrıyor ama ilaçlardan şişmişti o yüzden ben belirti olarak görmüyorum göğüs işiniAynı gün olmuşuz günler geçmek bilmiyorrabbim inşallah güzel sonuçlar nasip eder hepimize benim diğer transferimde göğüs ağrısı vs yoktu ama bu sefer var bakalım ne olacak
ben de iki günde bir oluyorum progestan iğneyi.evet ağız kuruluğu var demekki ondanmış bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim.fitil bende ağız kuruluğu yapıyor. Yan etkilerinden biri buymuş sanırım. Baş agrısı çok fazla olmaya başladı ama çok fazla gerek olduğu için ses çıkaramıyorum. Kullanmaya devam. Üstelik ben lekelenince doktor nolur nolmaz diye bana birde iğne verdi ( progestan) 3 günde bir oda..
doktor 7 nisan dediyse 2 gün kala testte çıkıyor ama silik.. sabredebilenlerdensen bekle derim :)) ben edememiştim :) lütfen onunla konuş.. elini karnına koy ve sana tutunması gerektiğini karnının çok güvenli bir yer olduğunu söyle ona:) başbaşa kal elinden geldiğince. ne düşürsen o olur:) güzel haberlerini bekleriimm
inşaallah canım inşaallah. benimde 3. gün embriyosu. senin gibi tarmalar rahim filmleri vs.. korkmayalım herşey güzel olsunben de iki günde bir oluyorum progestan iğneyi.evet ağız kuruluğu var demekki ondanmış bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim.
evet konuşuyorum hatta eşimle enerji gönderiyoruz
bugün çalışmaya başladım ama elim sürekli karnımda sıcaklık hissetsin diye
benim dondurulmuş 5.gün embriyosu ve genetik tarama yapıldı tek embriyo gitti ve tek transfer edildi olumsuz olursa en başa döneceğiz çok korkuyorum o yüzden
İnşallah şu mübarek günlerde güzel haberler alırım!
bazen rahatlıyorum olumsuz düşünceler çekiliyor aklımdan kuş gibi oluyoruminşaallah canım inşaallah. benimde 3. gün embriyosu. senin gibi tarmalar rahim filmleri vs.. korkmayalım herşey güzel olsun
Anladım bende umutlanmıştım amaYa göğüs ağrım vardı benim çünkü ilaçlardan göğüslerim füze gibi oldu iki transferimde de aynısı oldu el değmiyor sis yanlışlıkla elim değse ağrıyor ama ilaçlardan şişmişti o yüzden ben belirti olarak görmüyorum göğüs işini
Karnım benimde çok şiş. sanki 5 aylık gibiyim. onun nedenini anlamadım. ama kullandığımız okadar ilaç varki şaşırmamak lazımbazen rahatlıyorum olumsuz düşünceler çekiliyor aklımdan kuş gibi oluyorum
ama bugün karnım fena şişkin neden anlamadım sizde de oldu mu ya da böyle birşey duydunuz mu ya da duyan var mı?
ayyyy korkmuştum bi an birinde daha olduğunu duymak rahatlattı çok şükür .Karnım benimde çok şiş. sanki 5 aylık gibiyim. onun nedenini anlamadım. ama kullandığımız okadar ilaç varki şaşırmamak lazım
tek yapman gerekn boolca su içmek. hatırla transferde nasıl sıkısıktık. o hale gelene kadar en az 2 litre su iç hem şişkinliğin gider hem bebeğine oksijen :)ayyyy korkmuştum bi an birinde daha olduğunu duymak rahatlattı çok şükür .
soda içsem rahatlayacak gibi bir his
inşallah oradadır ve oksijen oluyordur!tek yapman gerekn boolca su içmek. hatırla transferde nasıl sıkısıktık. o hale gelene kadar en az 2 litre su iç hem şişkinliğin gider hem bebeğine oksijen :)
Merak etme annesi siz birbirinize sıkıca tutundunuz bence :)inşallah oradadır ve oksijen oluyordur!
Umutsuzluğa kapılma bol bol dua et inşallah olacak inşallahAnladım bende umutlanmıştım amaburda yazılanları gördükçe umudumu yitiriyorum yarın kan testi vereceğim artık ne çıkacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?