- 14 Kasım 2022
- 71
- 35
- 3
- 34
Hangi gün test gününüz peki?Merhaba bende 24.03 3 gun embriyosu 2 tane transfer oldum gin yaklastikca heycan artio sadece adet olucam gibi kasil agrisi var hepmiz icin hayirlisi olsun bu benim son sansim
05 nisan test günüm insallah hepimiz için hayırlı olsunHangi gün test gününüz peki?
İnşallah gönlünüze göre olur herşey
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz05 nisan test günüm insallah hepimiz için hayırlı olsun
Ben bugün akşam tahlil yaptırdım 0.13 çıktı bu sefer de olmadı rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin inşallahMerhaba bende 24.03 3 gun embriyosu 2 tane transfer oldum gin yaklastikca heycan artio sadece adet olucam gibi kasil agrisi var hepmiz icin hayirlisi olsun bu benim son sansim
Maalesef 3. Gün tutmamış..5. Gün embriyo ise evde bi test yapın çıkabilir. Bende de lekelenme yok progesteron kullandıkça olacağını sanmam
Hakkında hayırlısı olsun . İnşallah zamanı geldiğinde güzel haberler alırsınMaalesef 3. Gün tutmamış..
Amin tek yumurtam kaldi.. hayırlısıHakkında hayırlısı olsun . İnşallah zamanı geldiğinde güzel haberler alırsın
Kan testi yaptınız mı?Transferden sonra 10. Gündeyim lekelenme olmadı tutmadı mı acaba ya
Bende orda oldum şuan hamileyim bugun öğrendimMerhaba kızlar hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar ben de sürekli yazılara paylaşımlara bakıyorum ben bu cuma iğne tedavisine başladım Ankara'da olup anatolia da tedavi gören varmı acaba ilk tedavim bu bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
İyi akşamlar test yaptinizmi bugün sonucunuz nedir05 nisan test günüm insallah hepimiz için hayırlı olsun
Iyi aksamlar yaptim malesef ki negatif cikti zamani değilmiş demekki siz se durumlar nasilİyi akşamlar test yaptinizmi bugün sonucunuz nedir
Merhabalar test yaptiniz miİnşallah
Merhabalar test yaptiniz miHayır özellikle kabız kalmamaya dikkat ettim bol su ve protein ile beslenin ya da kabızlık durumunuz devam ediyorsa doktorunuzu arayın bence ilaç önerebilir
Şuan için belirtiniz var mı peki?
Sizin de mi test gününüz 7 Nisan ?
Hayirli olsun canım Rabbim sag salim kucagina almayı nasip etsin transferin ayin kaçınndaydiKeseyi gördük bugünbayramdan sonra da kalp atışı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin hayırlı olsunKeseyi gördük bugünbayramdan sonra da kalp atışı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
23 MartHayirli olsun canım Rabbim sag salim kucagina almayı nasip etsin transferin ayin kaçınndaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?