2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Sağol canım kan sonuçlarım 11,12,13 gün sadece sağ benimde sol çok nadir aynı belirtiler inşallah bende korktuğumla kalırım

Eklentiler

• IMG_2373.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_2375.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 68
ya benim kadınlar kulübü ofis bilgisayarımda kayıtlı şifreyi hatrlamıyorum evden giremiyorum oyuzden işe geldikçe yazabılıyorum o aralarda işte ramazanya her gün biyerdeyiz doğrusu zaman da yok

Hanımlar aranızda lutinus tablet kullanan var mı? Kahverengi geri geldiği oluyor mu ya da farklı renklerde?
evet canım ben sabah aksam kullanıyorum akıntım çok oluyor onun yüzünden ped takıyorum oda beni pişik yaptı perişan oldum dr çinkolu krem al dedide rahatladım bendede kahverengi olarak geri geldiği oluyor

evet canım ben sabah aksam kullanıyorum akıntım çok oluyor onun yüzünden ped takıyorum oda beni pişik yaptı perişan oldum dr çinkolu krem al dedide rahatladım bendede kahverengi olarak geri geldiği oluyor
ay iyi bari kahverengi leke görünce kanamamı değil mi diye emin olamadım. inş sorunsuz sağlıcakla kucağımıza alırız her birimiz.

ay iyi bari kahverengi leke görünce kanamamı değil mi diye emin olamadım. inş sorunsuz sağlıcakla kucağımıza alırız her birimiz.
ama ben geçen hafta 2 gunde bir kanama oldum ben ondan kanla karısık gelıyordur dıyordum sen hiç kanama oldun mu kacıncı haftadasın dr ara sor gene

ama ben geçen hafta 2 gunde bir kanama oldum ben ondan kanla karısık gelıyordur dıyordum sen hiç kanama oldun mu kacıncı haftadasın dr ara sor gene
benim daha 11. günüm bugün 7. gün akşam başladı. 9. gün test yaptım pozitif bugün ikinci testimi vericem. proluton depot iğne vurdurdum ondan sonra daha gelmedi inşallah dahada gelmez.

benim daha 11. günüm bugün 7. gün akşam başladı. 9. gün test yaptım pozitif bugün ikinci testimi vericem. proluton depot iğne vurdurdum ondan sonra daha gelmedi inşallah dahada gelmez.
bende o iğneden 2. kanamamda vuruldum ondan 3 gun sonra tam analamıyla kesildi doktorlar normal adet kanı gıbı degılse sorun yok dıyorlar

bende o iğneden 2. kanamamda vuruldum ondan 3 gun sonra tam analamıyla kesildi doktorlar normal adet kanı gıbı degılse sorun yok dıyorlar
evet ama işte insanın aklı kalıyo, hiç görmek istemiyoruz her aşaması ayrı bi bekleyiş ve stres. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…