Rabbim kolaylaştırsın inşallahAmin canım benimde 2. Ve tek embiriyo
Bana öyle birşey vermedi.Bana tarlusal verdi regli getirmek için yarın ilaçta son gün bakalım ne zaman gelicek
Hmm benim tarafımda var (annanemin )Eşim tarafında varmış ama onla bir alakası yoktur 2 embriyo verildi
Canım merhaba nasıl oldun transfer gerçekleştimi inşallah güzel gidiyordur herşeyMerhaba bende centrumda tedaviye başladım. Nasip olursa nisanin ilk haftası transferim olacak. Benim Dr Emre papuçcu. 9 Şubat'ta opu oldum iki ay rahim dinlendirme yapılıyor. İkinci adetimi bekliyorum. Bize Rosi tekniği uygulandi. Eşim mikro tese oldu sperm bununamadi. Yuvarlak hücreler bulundu. İki adet dondurulmuş 3.gun 8 hücreye bölünmüş embriyom var. Umarım kaliteleri güzeldir. insaAllah hepimiz için hayırlısı olur.
Dün oldum canim çok şükür. Şimdilik bir sıkıntı yok. Sen nasılsın? Bebişin tutundu insaAllah.Canım merhaba nasıl oldun transfer gerçekleştimi inşallah güzel gidiyordur herşey
Çok şükür canım tutundu 5. Haftaya girdik fakat daha kese ve kalp atışı bakılmadı inşAllah normal gebeliktir değerlerim artışı güzel dedi Recai hoca ama çok tedirginim ayın 17 si kese bakacaklar inşallah herşey güzel olurDün oldum canim çok şükür. Şimdilik bir sıkıntı yok. Sen nasılsın? Bebişin tutundu insaAllah.
Her hamilelik farklı oluyor belki sende hiç olmaz. Ben bulantı ilacı kullanıyorum zerre fayda etmiyor. Çay kahve tatlı türü bahsedilince bile garip oluyorum. Tuzlu birşeyler yersem o gerçi o da geri çıkıyor. Ben gittikçe kilo kaybediyorum bu da sağlıklı değil. Üç aydan sonra düzelme oluyor diyorlar bakıp gorecem. Hamilelikten önce deli gibi spor yapardim kiloma dikkat etmeye çalışırdım şimdi evden cikmiyorum bişey yemeyince gün geçtikçe kilo kaybediyorum çok saçma bir durumYAAA ne zaman başladı bulantılar peki bende daha bir şey yok sadece iştahım çok açıldı bazen pis boğazlıktan çok yiyorum ööö yaptığım oluyor ama bulantıdan değil çok yemekten canım çok üzüldüm bende inşallah başlamaz araba tutan biriyim ben mide bulantısı çocukluğumun travmasıdır seninkinde inş hemen geçer ben hala çay içiyorum arada ama kahveyi daha 1 ay oldu ağzıma sürmedim
Merhaba
Transferden çıkalı 3 saat oldu
Var mı tavsiyeleriniz
Merhaba benHer hamilelik farklı oluyor belki sende hiç olmaz. Ben bulantı ilacı kullanıyorum zerre fayda etmiyor. Çay kahve tatlı türü bahsedilince bile garip oluyorum. Tuzlu birşeyler yersem o gerçi o da geri çıkıyor. Ben gittikçe kilo kaybediyorum bu da sağlıklı değil. Üç aydan sonra düzelme oluyor diyorlar bakıp gorecem. Hamilelikten önce deli gibi spor yapardim kiloma dikkat etmeye çalışırdım şimdi evden cikmiyorum bişey yemeyince gün geçtikçe kilo kaybediyorum çok saçma bir durumİştahım çok açılırsa ilerleyen süreçte valla bir diyetisyenle görüşürüm bide doğum sonrası o kiloları vermek var yapışıp kalıyor.
kaç hafta oldu sizinki bizim 4 yeni bitti kese görülmedi daha Kasım ağrısı göğüs hassasiyeti çok hafif miğde bulantım var bugünde regl günümde olacak gibi ağırdı normal mi bilmiyorum inş kase ve kalp atışınıda duyar sağlıkla alırız kucağımızaHer hamilelik farklı oluyor belki sende hiç olmaz. Ben bulantı ilacı kullanıyorum zerre fayda etmiyor. Çay kahve tatlı türü bahsedilince bile garip oluyorum. Tuzlu birşeyler yersem o gerçi o da geri çıkıyor. Ben gittikçe kilo kaybediyorum bu da sağlıklı değil. Üç aydan sonra düzelme oluyor diyorlar bakıp gorecem. Hamilelikten önce deli gibi spor yapardim kiloma dikkat etmeye çalışırdım şimdi evden cikmiyorum bişey yemeyince gün geçtikçe kilo kaybediyorum çok saçma bir durumİştahım çok açılırsa ilerleyen süreçte valla bir diyetisyenle görüşürüm bide doğum sonrası o kiloları vermek var yapışıp kalıyor.
Benim ikinci ayım bitti üçten gün alıyorum. Üçüncü hafta gittik orda BT hcg yüksekti sadece. Kese falan ortada yoktu on gün sonra gel o zaman keseler oluşmuş mu anlarız dedi on gün sora gittik yani 5 hafta kadar olacaktı nerdeyse sadece keseleri gördük. 7 haftada gittiğimizde iki kese içini ve bebeklerin kalp atışlarını duyduk. Hemen korkuya kapılma bu durum çok zor bende keseler göründü acaba içleri boş mu korkusu sarmıştı. Şükür korktuğumla kaldım. Bende sağ kasık ağrısı çoktu hiç solda ağrı hissetmedim. Aynı şekilde sanki adet olacakmışım gibi göğüslerde hassasiyet. Peki beta hcg de ne çıktı pozitif miMerhaba ben
kaç hafta oldu sizinki bizim 4 yeni bitti kese görülmedi daha Kasım ağrısı göğüs hassasiyeti çok hafif miğde bulantım var bugünde regl günümde olacak gibi ağırdı normal mi bilmiyorum inş kase ve kalp atışınıda duyar sağlıkla alırız kucağımıza
Sonu güzel olsun inşallah hepimiz içinBizim izin zor aslinda ama sanirim normal sartlarda en kolayi hamile kalmak
Merhaba değeriniz yavaş arttıktan sonra ne oldu acaba?hayırlısı canımm güzelce dinlen yürüyüşünü yap kendini oyala. ben erken kan vermek gibi bir hata yaptım. Pozitifi görünce çok mutlu olmuştum ancak değerim çok yavaş arttığı için gereksiz gerginlik ve üzüntü yaşadım. Şİmdi transferimde kesinlikle erken test yapmayacağım. Bekleyeceğim ve umut edeceğim.
Olmadı canım boş gebelik ile sonuçlandı şimdi yeniden tedavi oluyorum.Merhaba değeriniz yavaş arttıktan sonra ne oldu acaba?
İçini ferah tut canim. İnsaAllah keseyi görüp kalp atışını da duyarsınız.Saglikla kucağınıza alırsınız.Çok şükür canım tutundu 5. Haftaya girdik fakat daha kese ve kalp atışı bakılmadı inşAllah normal gebeliktir değerlerim artışı güzel dedi Recai hoca ama çok tedirginim ayın 17 si kese bakacaklar inşallah herşey güzel olur
Bende de o ağrı 1 hafta sürdü kasıktan bacağımın üst kısmına vuruyorduKızlar merhaba transferimin dokuzuncu günü inanılmaz bir bacak ağrım var ağliyacam o derece dayanılmaz bir ağrı
MerhabaKızlar merhaba transferimin dokuzuncu günü inanılmaz bir bacak ağrım var ağliyacam o derece dayanılmaz bir ağrı
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumİçini ferah tut canim. İnsaAllah keseyi görüp kalp atışını da duyarsınız.Saglikla kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?