2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Neden öyle bir korkuya kapıldınız doktor mu dedi Rabbim korkularınızı boşa çıkarsın sağlıkla kavuşun inş
Benim yumurta rezervim azdı kalitem düşüktü 4 yumurtadan sadece 1 tane çoktı dolu oda 4. Güne gelip taze transfer oldu çok şükür tuttu kan vermeye gittim doktor daha kese bakılmadan hamile sayılmazsın dedi hevesim kursağımda kaydı şimdide endişeliyim bayıla gelmediği için bilmiyorum herşey yolundamı değil mi diye o yüzden biraz gerginlik yaşıyorum İnşallah benimledir

Ne kadar ümit kırıcı doktorlar tamam çok ümitlenme diye demiştir ama yine de zor süreçlerden çıkan insanlara denmez ki. Tedavinizi yapan doktor değil mi benimde be yazık amh düşüklüğü var 3. Denememde bu 3ünde de sıfır embriyo kaldı elimde transferden sonra dondurulmuş yok hiç. Ama çok şükür bu sefer benimle olduğunu hissediyorum ya da hissetmek istiyorum diyelim . Çok ümitliyim sizleri takip ediyorum kese ne zaman görülüyor acaba diye heyecanla bekliyorum bende sizin kese ne zaman dedi doktor

Aynıyız canım benimde hiç donmuş yok geride transferin 23 .günü oluyor kese günü inşallah güzel haberler alırız senin gidişat nasıl kaçıncı gün

Aynıyız canım benimde hiç donmuş yok geride transferin 23 .günü oluyor kese günü inşallah güzel haberler alırız senin gidişat nasıl kaçıncı gün
Ya bunu bilmiyordum o zaman ben bayramdan sonraya gidip kalp atışıyla aynı anda kese görebilirim yani inş. Olumlu düşünmek istiyorum bende yarın vereceğim kan tekrar. Aslında doktorumun asıl istediği tarih yarın zaten ben 2 gün erken yaptım 3. Gün embriyosu diye sanırım 14. Gün istedi kanı

Ben ayın 25 şi transfer oldum 12. Ve 14. Gün istedi kanı

Ben ayın 25 şi transfer oldum 12. Ve 14. Gün istedi kanı
Sonuç ne çıktı peki ben çubuk testte pozitif gördüm ama kanda görüne kadar sivinememiştim

Sonuç ne çıktı peki ben çubuk testte pozitif gördüm ama kanda görüne kadar sivinememiştim
Ben 28inde oldum 3. Gün embriyosu. 151 çoktı 12. Gün sabahı
Rabbim buradaki herkese ve isteyen herkese nasip etsin inş bizimkilerinde sağlıkla devam ettirsin

Ben 28inde oldum 3. Gün embriyosu. 151 çoktı 12. Gün sabahı
Rabbim buradaki herkese ve isteyen herkese nasip etsin inş bizimkilerinde sağlıkla devam ettirsin
Amin canım inş çok stresli sanki tüm kötü hikayeler başına gelecek gibi hissediyor insan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİN

Ben daha doktor bulmadım tüp bebek doktorum 3 ay bırakmıyor 12. Aya kadar iğne ilaç takibi yapacak bende memorial li düşünüyorum
bu ilaçlar iğneler 3 aya kadar sürüyormuki göbeğimde yer kalmadı artık ilaç içime ilerlemiyor bile hapı falan olsa keşke sende bulantı yada başka belirti varmı canım

Ben medipolüde deniycem orası iyi diyorlar bide ikizlerde erken doğum yoğun bakım üniteleri falan olan hastaneler olması lazımmış
Canım birşey soracağım benim ayın 10 regl günümdü dünden beri sağ kasık başta olmak üzere ağrım var karnımdada belimde de regl sancısı çekiyorum bildiğin sende varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…