- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
HEE benım 5. gün embriyosu 8. gün 193 10. gün 376 küsür çıktı ama il 1 kese gördüler sonra 2 oldu benimkisi biri tutmuş oda 2ye bölünüp tek yumurta ikizi olmuş sen istermiydin ikizBenim 3. Gün embriyosu 12. Gün 151 14. Gün 386 çıktı değerim. 2 embriyo konmuştu da acaba benimde ikiz olabilir mi diye sizin değerlerle kıyaslamak için sordumama tek galiba demi
bak benimde sırtım kemiklerim ağrıyor hele kıyafet bulamıyorum giymeye aldıklarımda bol ama belden sıkı oluyor perişanım şimdiden böyleyse ilerde oo Allahtan midem pek bulanmıyorBir de çok fazla sırt ağrım var adet sancıları da oluyor o normaldir de sırtım bugün deli gibi, ben de öğretmenim daha şimdiden böyleyse diyorum ben de eve zor atıyorum kendimi
2 gün gecikmeli olarak benimde aşağı yukarı aynı değerler ya inş benimde ikiz olur. Hem de çok isterim . Ben pantolonların düğmesini kapatmıyorum lastikle tutturuyorum rahat giyinmeye çalışıyorumHEE benım 5. gün embriyosu 8. gün 193 10. gün 376 küsür çıktı ama il 1 kese gördüler sonra 2 oldu benimkisi biri tutmuş oda 2ye bölünüp tek yumurta ikizi olmuş sen istermiydin ikiz
Kaçıncı hafta sizin aynı ağrılar bendede var 4+5 benim ama ağrım hiç geçmiyorBir de çok fazla sırt ağrım var adet sancıları da oluyor o normaldir de sırtım bugün deli gibi, ben de öğretmenim daha şimdiden böyleyse diyorum ben de eve zor atıyorum kendimi
Transferden sonraki 15. Günüm benim , ben daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden endişe ediyorum yoksa ağırlarım normalse hiç sıkıntı değil her Ağrı hissettiğimde şükrediyorum gebe olup bunu hissedebildiğim içinKaçıncı hafta sizin aynı ağrılar bendede var 4+5 benim ama ağrım hiç geçmiyor
Ben daha öyle hesaplayamıyorumKaçıncı hafta sizin aynı ağrılar bendede var 4+5 benim ama ağrım hiç geçmiyor
bende ilaç lastiği takıyorum pantolonlarıma ağrılardanda şikayetçi değilim ama çocukluğum araba tutmasıyla ve arabaya binersem kusarsam korkusuyla geçti beni çocukken dağ havası bile çarpmıştır uzungöl gezim mafolmuştu oyuzden yok ben midem bulansın istmem :)2 gün gecikmeli olarak benimde aşağı yukarı aynı değerler ya inş benimde ikiz olur. Hem de çok isterim . Ben pantolonların düğmesini kapatmıyorum lastikle tutturuyorum rahat giyinmeye çalışıyorumben midem bulansın da isterim. Yıllardır bu günün hayalini kurmuşuz her türlü belirti beni mutlu ediyor. Ağrılarımın olması da rahatsız etmiyor sadece bebeklerim sağlıklı mı diye endişe uyandırıyor o kadar
ben uygulama indirdim en son adet tarihini giriyorsun doktorda bana aynı günleri söyledi aralarında 1 gün var bebekleriminBen daha öyle hesaplayamıyorumyumurta toplama tarihine göre başka, transfer tarihine göre başka , son adet gününe göre başka çöküyor tarihler . 4+4, 4+6, 5. Hafta gibi birer ikişer gün Farklı gösteriyor
Benim transfer sonrası 18. Günüm benim de endişelerim var boş gebelik çıkar diye ağrılarım genelde sağ kasıkta oluyor binimde 17 Nisan kese tarihim inşallah güzel haber alırızBen daha öyle hesaplayamıyorumyumurta toplama tarihine göre başka, transfer tarihine göre başka , son adet gününe göre başka çöküyor tarihler . 4+4, 4+6, 5. Hafta gibi birer ikişer gün Farklı gösteriyor
canım senin ne zamandı ya kese görme randevun bana bile uzun geldi yoksa gittinde benmi kaçırdım. ben yarın tüp bebek doktoruma gidiyorum bakalım ne diyecekKaçıncı hafta sizin aynı ağrılar bendede var 4+5 benim ama ağrım hiç geçmiyor
yazmışsın gördüm korkma az kaldı sen duanı et sağlıkla yavruna kavuşacaksınBenim transfer sonrası 18. Günüm benim de endişelerim var boş gebelik çıkar diye ağrılarım genelde sağ kasıkta oluyor binimde 17 Nisan kese tarihim inşallah güzel haber alırız
Yok balım ayın 17 si 5+3 oluyor kendileri o tarihte çagırdı inşallah güzel sonuç alırsın senin kaçta baktılar keseye kalbecanım senin ne zamandı ya kese görme randevun bana bile uzun geldi yoksa gittinde benmi kaçırdım. ben yarın tüp bebek doktoruma gidiyorum bakalım ne diyecek
Amin birtanem inşallah hepimiz bağlıkla alırız kucağımızayazmışsın gördüm korkma az kaldı sen duanı et sağlıkla yavruna kavuşacaksın
Ben 5+3te kalp atışını bile duydum. İnşallah senin de aynısı olur.Yok balım ayın 17 si 5+3 oluyor kendileri o tarihte çagırdı inşallah güzel sonuç alırsın senin kaçta baktılar keseye kalbe
Karından mı bakmışlardı inşallah canım şu stresi de atıp rutin kontrollere başlamak istiyorumBen 5+3te kalp atışını bile duydum. İnşallah senin de aynısı olur.
hem kese hem kalp atışını bir görmek için öyle çağırıyorlar bana yapmışlardı ama yolk görülmüştü kalp atışı henüz yok demişlerdi ben kanamam olunca yakın bir dr gittim orda duydumYok balım ayın 17 si 5+3 oluyor kendileri o tarihte çagırdı inşallah güzel sonuç alırsın senin kaçta baktılar keseye kalbe
Çok şükür duydun canım ya inan hiç bir fikrim yok ağrılar büyüdüğü için dedi hemşire o kadar hem heyecan hem stres varki inşallah güzel haberler alırım .Benim hiç ne leke ne kanamam olduhem kese hem kalp atışını bir görmek için öyle çağırıyorlar bana yapmışlardı ama yolk görülmüştü kalp atışı henüz yok demişlerdi ben kanamam olunca yakın bir dr gittim orda duydum
herkeste aynı olmuyor ama ağrılar normal bendede hala devam ediyorÇok şükür duydun canım ya inan hiç bir fikrim yok ağrılar büyüdüğü için dedi hemşire o kadar hem heyecan hem stres varki inşallah güzel haberler alırım .Benim hiç ne leke ne kanamam oldu
Benim hiç geçmeden sağ taşıtta ağrı var mide bulantım yok bel agrım var göğsüm çok büyüdü iğne yaparken karnımı göremiyorumherkeste aynı olmuyor ama ağrılar normal bendede hala devam ediyor
Evet ben keseye de kalp atışına da karından baktırdım. Vajinal ultrasondan çekiniyorumKarından mı bakmışlardı inşallah canım şu stresi de atıp rutin kontrollere başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?