- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.101
Hayirli olsun saglicakla alin kucaginiza insallahKızlar merhabaaa bende mayıs annesi olucam inşallahhh tüp bebekle hamile kaldım yarın 11+0 oluyorum bir hafta sonra kontrole gidicem ikili test için
Aynen benimde var setleşmeArkadaslar bu arada. Daha cok erken biliyorum ama karin degil de karnin alt kisminda bende bir sertlik ve siskinlik var hafif. Normalde asla yoktu bu. Karinda yaglanma var zaten yediklerim yuzunden onu biliyorum da ama bahsettigim karin degil zaten. Gercekten de bebegin oldugu yer benim bahsettigim. Sizde de belirginlesmeye basladi mi hic?
Alt karnım benim de sert zaten orada şuan miniklerimizArkadaslar bu arada. Daha cok erken biliyorum ama karin degil de karnin alt kisminda bende bir sertlik ve siskinlik var hafif. Normalde asla yoktu bu. Karinda yaglanma var zaten yediklerim yuzunden onu biliyorum da ama bahsettigim karin degil zaten. Gercekten de bebegin oldugu yer benim bahsettigim. Sizde de belirginlesmeye basladi mi hic?
Lc waikikiden aldım en güzel hamile kıyafetleri orada gibi. Ben mesela L beden aldım bedenim L. 9. Ayıma kadar giyemem ki bacak kısmı kasabilir 5-6. Aya kadar giyerim diye düşünüyorum sizde ona göre karar verinNerden aldiniz acaba bende kisin giyebilecegim bir tayt ve esofman istiyorum benimde zaten göbisim vardi somdi iyice cikti sanki anlamadim
Benimde akıntım geldi hafif renkli açık kahve gibi tırnak ucu kadar karışmış akıntıya. Az olduğu için önemsemedim. Bugün regl günüm ondan mı bilmiyorumAynen benim de oyle. Acaba adet donemindeki gibi mi bu akinti durumu da. Hani yumurtlama donemi cok artar adetten sonra hic olmaz falan. Belki bu dongu yine devam ediyordur. Donemsel olarak bazen cok bazen rengi farkli.
Allah razı olsun canım sağol .Allah kimseye yaşatmasın çok zor insan ne yaşıyorum diye kalakaliyo ben kendim düşürdüm ama pihtilari almak için küçük bir işlem yaptılar ve bebeklerimin keselerini gözümün önünde çıkardılar ceviz kadar bir et parçası der bu duyguyu hiç yaşamayan ama cokk kötü çok ağladım gözümün önüne geldikçe aklıma geldikce ağladim biraz daha iyiyim rabbimin verdir bir bildiği diyorum dilerim rabbim evladını sana bağışlasın sorunsuz güzel bir hamilelik geçirip sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucagina seni çok iyi anlıyorum insan bu tür şeyler yaşayınca hep yine kötu biseyler olacak diye bekliyor umarım hiçbir sorun yasamassinBaşınız sağolsun. Lütfen ağlayın rahatlayana kadar. Ben güçlü durucam diye çok sıktım kendimi ilk doğumda bebeğim ölmüştü. Ağır depresyon yaşıyormuşum. Eşim gözün deli deli bakıyordu o zamanlar diyor. Psikoloğumun ilk sözü şuydu ağlaman gerek. 1 hafta mezara gittim ağladım. Evde ağladım. İçimden bağırmak geldi bağırdım. O 1 hafta bana ilaç gibi gelmişti. Çok çok rahatladım. Şimdi 7 haftalık gebeyim. Düşük riskim var. İnşallah güzel geçer süreç.
Fetal denea yaptir canim yaptiracaksan bircok genetij hastaliga bakiyormus burda öyle yazmisti bir arkadas benin arkadasimada 4 tarama testinda dowm riski var demis oda fetal dna testi yaptirdi bugun yarin cikar sonucKizlar iyi aksamlar:) Bugun kontrolum vardi, 12+1 deyim doktor ilk kiz gibi dedi bir de soyle bakayim dedi burada da erkege benziyor dediIkili testte sadece down sendromu tespit edilebiliyormus ve dogruluk orani da 85% civari , Riske atmayip niipt yaptiralim dedi, niipte 4-5 tane genetik hastalik tespit edilebiliyormus. Panorama diye bir testi onerdi, 415 dolar dediler Eve gelip kan aliyorlarmis, 2 haftada sonuc cikarmis. Pahali ama ben heralde panorama ile ilerleyecegim
Kist yumurtalikta degil mi canim? Yumurtalik kisti sagda veya solda olur ama siskinligin. Benim dedigim karnin alt kismi tam ortasiCanım aynı şekilde bende de sertlik var ama maalesef bende kist var, ben o elime gelen şişliğin kist olduğunu düşünüyorum
O zaman belirginlesme 16.haftada basliyor dedikleri herkes tarafindan gorulen bir belirginlesme heralde. Ben su anda kendim fark ediyorumAlt karnım benim de sert zaten orada şuan miniklerimizo yüzden de sert ve çıkık
Evet canim adet donemlerinde hafif kan bile olabiliyormus annem oyle yasamis. Ben de korkuyorum adet donemim geldiginde kan falan gorurum diye. Ama aslinda oladabilecek bir seymis buBenimde akıntım geldi hafif renkli açık kahve gibi tırnak ucu kadar karışmış akıntıya. Az olduğu için önemsemedim. Bugün regl günüm ondan mı bilmiyorum
Bende de ondan var daha önce lazer yaptırdım bitmişti eve de philips aldım arada atış yapıyordum. Ama gebelikte önermiyorlar zaten atış yapsan bile hormonlardan tekrar çıkıyorMasallahho zaman benim de 2 haftam kaldi ogrenmeye
Ya bende lazer aleti var. Philips Lumea. Cekiniyorum su an yapmaya. Ama cok da basit bir sey. Acaba bebek icin bir tehlikesi var mi yaptirmanin biliyor musunuz
Rahimde canım benimki. Bebekle beraber işte. Gebelikten önce bilmiyorduk.Kist yumurtalikta degil mi canim? Yumurtalik kisti sagda veya solda olur ama siskinligin. Benim dedigim karnin alt kismi tam ortasi
Rabbim en kısa zamanda en sagliklisindan nasip etsin insAllah canim benim ilk gebeligimde de hic belirti vermeden 6+1 de kalp atışı durmusdu 9. Hafta kontorle gidince ogrenmistim ilk gebeliklerde boyle seyler yuksek oluo saglikli yumurta yada sperm olmadigi icin devam edemio bazen demislerdi patoloji sonucundada birşey cikmadiselam,
Malesef bugün 8+1 de bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Artık mayıs annesi olamayacağım. Umarım buradaki herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.
37 yaşındayım ilk gebeliğimdi ve ilk kez düşük yaptım. Hiçbir kanamam şikayetim olmadı. 2 gün sonra sa kürtaj ile alınacak.
Benzer durum yaşayan olduysa özelden de olsa paylaşırdanız sevinirim.
Herkese sağlıklı bir süreç diliyorum
Tekrar cikmasi sorun degil de bir anlik bile kurtulsam bazen iyi oluyor ama bebek icin neden onermiyorlar acaba? Siz de kullaniyorsunuz bilirsiniz o yuzden oyle derinin altina inmiyor ki atislar cok hafif. Niye zarari olsun ki.Bende de ondan var daha önce lazer yaptırdım bitmişti eve de philips aldım arada atış yapıyordum. Ama gebelikte önermiyorlar zaten atış yapsan bile hormonlardan tekrar çıkıyor
Cok gecmis olsun. Sonradan mi olmus kist yoksa hep var miymis? Kac cm bir deRahimde canım benimki. Bebekle beraber işte. Gebelikten önce bilmiyorduk.
Merhaba, benim de ilk gebeliğimde kalp atışı hiç oluşmadığı için kürtaj olmuştum. Şimdi bir kızım var ve yeniden hamileyim. Bu tarz olumsuz sonuçları yaşayan çok kadın var.Evet şuan size çok zor gelecek ama hepsi geçiyorselam,
Malesef bugün 8+1 de bebeğin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Artık mayıs annesi olamayacağım. Umarım buradaki herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.
37 yaşındayım ilk gebeliğimdi ve ilk kez düşük yaptım. Hiçbir kanamam şikayetim olmadı. 2 gün sonra sa kürtaj ile alınacak.
Benzer durum yaşayan olduysa özelden de olsa paylaşırdanız sevinirim.
Herkese sağlıklı bir süreç diliyorum
Doktorunuz kız mı tahmin etti?Kızlar doktor küçük de olsa bir tahmin yaptı ama yorumunuz varsa veya nubtan anlıyorsanız tahmin almak isterim.
Erkek gibi sankiKızlar doktor küçük de olsa bir tahmin yaptı ama yorumunuz varsa veya nubtan anlıyorsanız tahmin almak isterim.
Lazerin her türlüsü zararlı Mutlaka doktorunuza danışınTekrar cikmasi sorun degil de bir anlik bile kurtulsam bazen iyi oluyor ama bebek icin neden onermiyorlar acaba? Siz de kullaniyorsunuz bilirsiniz o yuzden oyle derinin altina inmiyor ki atislar cok hafif. Niye zarari olsun ki.
Cok gecmis olsun. Sonradan mi olmus kist yoksa hep var miymis? Kac cm bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?