- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.221
Folik asit kullanmayan var mı? Ben folicus plus kullaniyorum suan. Siz ne kullaniyorsunuz? Folbiolu çok fazla mide bulantısı yaptiğı icin ve 5mg oldugu icin biraktim sanki cok fazla gibi
Sanmıyorum içinde ki folik asit miktarı zaten normal seviyede. Bizim bahsettiklerimiz folbiol o 5mg yani şuan kullandiginin 12 katı fazla folik asit var. Folik asit evet gebelik hormonlarinı tetikleyen, yararlı bir vitamin denebilir ama kisiye etkisi farklı bence.CURIOUS-WOMAN
Hanimlar kullandigim folik asit takviyesinin icerigi su sekilde. Acaba bu icerik mide bulantisi yapiyor olabilir mi fikriniz var mi? Acaba normalde mide bulantim yok da takviye yuzunden mi bulanti oluyor diye dusunmeye basladim.
Ürün İçeriği400 μg: 5-MetilTetraHidroFolat (Aktif Folik Asit)150 μg: İyot (Potasyum İyodat)2.5 μg: Vitamin B12 (Metilkobalamin)10 mg: Vitamin B6 (Piridoksin)150 μg: İyot (Potasyum İyodat)10 μg: Vitamin D390.
O zaman bu bendeki mide bulantisi folik asitten degil mi dersinizSanmıyorum içinde ki folik asit miktarı zaten normal seviyede. Bizim bahsettiklerimiz folbiol o 5mg yani şuan kullandiginin 12 katı fazla folik asit var. Folik asit evet gebelik hormonlarinı tetikleyen, yararlı bir vitamin denebilir ama kisiye etkisi farklı bence.
Anladım canım çok geçmiş olsun umarım sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsinBenim genetik konjentinal adrenal hiperplazi rahatsizligim var ondan sebep riskli birde ilk kurtajimda yapilan hatadan dolayi ya da dogustan rahmimde bi damar yumagi tespit edildi hangisinin sebep oldugu hala muamma dogustan mi kurtaj hatasi mi kurtaj sonrasinda beta degerim sifirlanmiodu gidince o damar tespit edildi parca Seklinde pihtili kanamalar oluodu o sebepten rahmin ana damarları tikandi birde bundan sebep riskli takip edio
İnsAllah canim hepimiz insAllahAnladım canım çok geçmiş olsun umarım sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Ay Allahım haftaya 12+2 gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah benimki de bi şeyler görürBana tahmin yapıldı canım usg ye göre 12+1 haftalık kesin olmamakla birlikte kıza benzetti. Zaten nubu da baya paralel yani değişmez diye düşünüyorum doktorum da işin ehli zaten birşey gördü demek.
20 ekim mi dogum gününüz benimde 20ekim,)2 3 gündür yatak döşek yatıyorum gripten ilaç alamamak ne kadar zormuş bal zencefil limon yapıyorum her gün bir kere bol bol limon ve su tüketiyorum bugün kendime geldim biraz sağ kasığımda bi ağrı var şişkinlik var gibi yürüdükçe hissettiriyo ağrı kendini oturuncada az az ağrı devam ediyo sanırım büyümelerden kaynaklı geçen haftalarda da aynı ağrıdan olmuştu yine sağ taraftı yürürken aksıcak kadar vuruyordu bacağıma ağrı anlamadım bugünde böyle hergün bişeyler oluyo olsa dert olmasa dert perşembe günü doğum günüm kontrolüm doğum günüme denk geliyo inşallah hersey yolundadır sizler nasılsınız kızlar benim böyle ağrılar dışında göğüs acılarım ağrılarım geçti mide bulantım yok denecek kadar az artık sivilce problemlerim başladı ne hikmetse hepte kaşlarımın içinde çıkıyo bi garip yüzümde kızarıklıklar oluyo cildim hassaslaştı yanaklarımda kuruluk oluyo nemlendirsemde güneş kremi bile kullanıyorum oysaki şu gripten bi kurtulabilsem hiç iyileşemicek gibi hissediyorum artık 2 haftadır hastayım
Yaaaaa ben bugun sayfaya bile yeni giriyorum belimin agrisi kalçama kadar indi belim yerinden koptu sanki;( ;( aksam uzeri bi basladi su saate kadar;( ama bugün yoruldum bende ondan oldu harekeyli bir gunduarkadaslar bugun belim kopacak derecede agriyor cokk fenanormal mi acaba boyle agrimasi bunu yasayan var mi?
Yine mi ayniyizzYaaaaa ben bugun sayfaya bile yeni giriyorum belimin agrisi kalçama kadar indi belim yerinden koptu sanki;( ;( aksam uzeri bi basladi su saate kadar;( ama bugün yoruldum bende ondan oldu harekeyli bir gundu
Canım bende oya hanıma gittim ve aşırı memnun kaldım gayet kibar ve ilgiliydi yine o doktora almayı düşünüyorum İnşallahAleyküm selam şuan 8+2 haftadayım. Bugün randevum vardı. Ben gecen haftadan randevu talebinde bulundum aynı doktor için çıkmayınca başka dr dan aldım randevuyu. İlk dr. Sezin Ertürk Aksal dı. Bugünkü gittiğim dr. Oya Aldemir di. İkisinden de memnun kaldım. İlk dr. Rahmin ters dedi karnımdan göremedi vajinadan baktı ultrasona bebeğin fotoğrafını vermedi. Bende bişey demedim. Birde hastanenin açılışının ilk gününde gitmiştim. Sistem tam oturmadığı için aceleyede gelmiş olabilir. Bugün ki dr. karnımdan baktı. Ultrason fotoğrafını kendi verdi. Tansiyon ve kiloma da baktı. 4 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ikili Tamara yapacaz dedi. Tercihim yine Aynı dr dan almak kısmet artık bakalım o zaman ne gösterir.
Direk yorgunluk yapıyor 12nci haftadan sonra boyle olmaz muhtemelen doktor ilk 12 hafta yorgunluk fazla ayakta kalma yuruyus hatta ev islerini bile tavsiye etmiyorum demişti muhtemelen bundan dolayi.bu arada sizin son adet tarihiniz ne zamandiYine mi ayniyizzcok gecmis olsun canimm. Evet benim de disarida islerim vardi. Eve gelene kadar canim cikti. Yattim yine de agriyordu. Sonra bir ara ayaga kalktim sanki belim ust bedenimden ayrilmis gibi agriyordu dedigin gibi kalcama hatta bacaklarima bir de sol dizime kadar vuruyordu. Demek ki yorulunca da cok etkiliyor.
Bebeğin pozisyonu müsait olup cinsel organı ayırt edilecek kadar gelişmiş olursa görebilir 12-13.haftalıkken yüzde yüz öğrenenler bile var.Ay Allahım haftaya 12+2 gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah benimki de bi şeyler görüro bile bi şey ya, en son 7 haftalıkken gördüm
Ben Mayıs 2017 annelerindenim nasipse yine Mayıs 2023 annesinde olucamBir arkadas vardi 2018 Agustos Annelerindeydim diye yazmisti. Kimdi acaba o? Ben de en son 2018 Eylül annelerindeydim
Aa ne güzel ayni zamanlara denk gelicek kismetseBen Mayıs 2017 annelerindenim nasipse yine Mayıs 2023 annesinde olucamAllah’ın izniyle
Evet hayırlısıylaAa ne güzel ayni zamanlara denk gelicek kismetseBen kizimi eylül sonunda dogurdum. Tüm yaz sicagini cektim heryerim ödemden fosur fosur sisti. Hayatimda terlemedigim kadar terledim koktum O yüzden hep dedim kismet olursa 2. kisa denk gelsin. Bu sefer de lohusalik yaza gelcek gibi görünüyor. Buna da sükür napalim
Bi terazi havan var zaten canım20 ekim mi dogum gününüz benimde 20ekim,)yuzumde benimde kuruluk oluştu cicaplust suruyorum surekli iyi geliyor ama sivilceler varsa hormonlarla alakalidir hamilelikte rozaya yatkinlik olabiliyor yada demodexe. Sivilce olmasina ragmen kuruluk kizariklik varsa tto nun cay agaci yagli solusyon temizleyiciini kullanin içerigi temiz hamileliktede öneriliyor eczanelerde var krem olarak ben la roche cicasini kullaniyorum yine iceri cok temiz .
Gercekten mii. Bana hicbir sey demedi dr. Yuruyus ozellikle yapmak istiyordum ama zaten oyle halsizligim bulantilarim var ki istesem de yapamadim pek. Benim 5 agustos. 11.haftanin icindeyiz su anDirek yorgunluk yapıyor 12nci haftadan sonra boyle olmaz muhtemelen doktor ilk 12 hafta yorgunluk fazla ayakta kalma yuruyus hatta ev islerini bile tavsiye etmiyorum demişti muhtemelen bundan dolayi.bu arada sizin son adet tarihiniz ne zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?