2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim 9 da yaptirdigim kan testleri hala e nabıza dusmemis ya. Cok merak ediyorum ne zaman duşcek bu kadar gecikmesi dogal mi daha once 6 da 7 de aksamustu e nabizda oluyordu gun icerisinde

Folik asit kullanmayan var mı? Ben folicus plus kullaniyorum suan. Siz ne kullaniyorsunuz? Folbiolu çok fazla mide bulantısı yaptiğı icin ve 5mg oldugu icin biraktim sanki cok fazla gibi
CURIOUS-WOMAN
Hanimlar kullandigim folik asit takviyesinin icerigi su sekilde. Acaba bu icerik mide bulantisi yapiyor olabilir mi fikriniz var mi? Acaba normalde mide bulantim yok da takviye yuzunden mi bulanti oluyor diye dusunmeye basladim.
Ürün İçeriği400 μg: 5-MetilTetraHidroFolat (Aktif Folik Asit)150 μg: İyot (Potasyum İyodat)2.5 μg: Vitamin B12 (Metilkobalamin)10 mg: Vitamin B6 (Piridoksin)150 μg: İyot (Potasyum İyodat)10 μg: Vitamin D390.

Sanmıyorum içinde ki folik asit miktarı zaten normal seviyede. Bizim bahsettiklerimiz folbiol o 5mg yani şuan kullandiginin 12 katı fazla folik asit var. Folik asit evet gebelik hormonlarinı tetikleyen, yararlı bir vitamin denebilir ama kisiye etkisi farklı bence.

O zaman bu bendeki mide bulantisi folik asitten degil mi dersiniz

Anladım canım çok geçmiş olsun umarım sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Bana tahmin yapıldı canım usg ye göre 12+1 haftalık kesin olmamakla birlikte kıza benzetti. Zaten nubu da baya paralel yani değişmez diye düşünüyorum doktorum da işin ehli zaten birşey gördü demek.
Ay Allahım haftaya 12+2 gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah benimki de bi şeyler görür o bile bi şey ya, en son 7 haftalıkken gördüm

20 ekim mi dogum gününüz benimde 20ekim,) yuzumde benimde kuruluk oluştu cicaplust suruyorum surekli iyi geliyor ama sivilceler varsa hormonlarla alakalidir hamilelikte rozaya yatkinlik olabiliyor yada demodexe. Sivilce olmasina ragmen kuruluk kizariklik varsa tto nun cay agaci yagli solusyon temizleyiciini kullanin içerigi temiz hamileliktede öneriliyor eczanelerde var krem olarak ben la roche cicasini kullaniyorum yine iceri cok temiz .

arkadaslar bugun belim kopacak derecede agriyor cokk fena normal mi acaba boyle agrimasi bunu yasayan var mi?
Yaaaaa ben bugun sayfaya bile yeni giriyorum belimin agrisi kalçama kadar indi belim yerinden koptu sanki;( ;( aksam uzeri bi basladi su saate kadar;( ama bugün yoruldum bende ondan oldu harekeyli bir gundu

Yaaaaa ben bugun sayfaya bile yeni giriyorum belimin agrisi kalçama kadar indi belim yerinden koptu sanki;( ;( aksam uzeri bi basladi su saate kadar;( ama bugün yoruldum bende ondan oldu harekeyli bir gundu
Yine mi ayniyizz cok gecmis olsun canimm. Evet benim de disarida islerim vardi. Eve gelene kadar canim cikti. Yattim yine de agriyordu. Sonra bir ara ayaga kalktim sanki belim ust bedenimden ayrilmis gibi agriyordu dedigin gibi kalcama hatta bacaklarima bir de sol dizime kadar vuruyordu. Demek ki yorulunca da cok etkiliyor.

Canım bende oya hanıma gittim ve aşırı memnun kaldım gayet kibar ve ilgiliydi yine o doktora almayı düşünüyorum İnşallah

Direk yorgunluk yapıyor 12nci haftadan sonra boyle olmaz muhtemelen doktor ilk 12 hafta yorgunluk fazla ayakta kalma yuruyus hatta ev islerini bile tavsiye etmiyorum demişti muhtemelen bundan dolayi.bu arada sizin son adet tarihiniz ne zamandi

Ay Allahım haftaya 12+2 gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah benimki de bi şeyler görür o bile bi şey ya, en son 7 haftalıkken gördüm
Bebeğin pozisyonu müsait olup cinsel organı ayırt edilecek kadar gelişmiş olursa görebilir 12-13.haftalıkken yüzde yüz öğrenenler bile var.

Bir arkadas vardi 2018 Agustos Annelerindeydim diye yazmisti. Kimdi acaba o? Ben de en son 2018 Eylül annelerindeydim

Ben Mayıs 2017 annelerindenim nasipse yine Mayıs 2023 annesinde olucam Allah’ın izniyle
Aa ne güzel ayni zamanlara denk gelicek kismetse Ben kizimi eylül sonunda dogurdum. Tüm yaz sicagini cektim heryerim ödemden fosur fosur sisti. Hayatimda terlemedigim kadar terledim koktum O yüzden hep dedim kismet olursa 2. kisa denk gelsin. Bu sefer de lohusalik yaza gelcek gibi görünüyor. Buna da sükür napalim

Evet hayırlısıyla Mayıs bebekleri çok kolay büyüyor

Bi terazi havan var zaten canım bi denerim önerilerin için çok teşekkürler yarın için çok heyecanlıyım biran önce yarın olsun gidip miniğimi göreyim iyi olduğunu bileyim en güzel doğum günü hediyesi o olacak bana

Direk yorgunluk yapıyor 12nci haftadan sonra boyle olmaz muhtemelen doktor ilk 12 hafta yorgunluk fazla ayakta kalma yuruyus hatta ev islerini bile tavsiye etmiyorum demişti muhtemelen bundan dolayi.bu arada sizin son adet tarihiniz ne zamandi
Gercekten mii. Bana hicbir sey demedi dr. Yuruyus ozellikle yapmak istiyordum ama zaten oyle halsizligim bulantilarim var ki istesem de yapamadim pek. Benim 5 agustos. 11.haftanin icindeyiz su an

Arkadaslar benim de bugun kontrolum varr. Cok heyecanliyim biraz da tedirgin. İcimden hep kotu senaryolar geciyor burada okuyup dinlediklerimden heralde. Sizde de var mi boyle tedirginlik? Doguma kadar hep bebek iyi mi kalbi atiyor mu buyuyor mu diye sorup durucam heralde kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…