2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Göguste agri batma hissi olmasi gayet normal birde dolacak sertlesecek süt kanallari calismaya basladi cunku benimde oluyo ama ucunun catlama olayi halileligin sonlarina dogru oluyo ben kizimda incia die organik bir krem vardi onun hem göbek catlaklari icin olanini hemde gogus ucu kremini kullandim tavsiye ederim bir marka daha vardi hatirlayinca knuda yazarim

Eklentiler

• Screenshot_20221020-091117_Chrome.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 34
Benim de tam tarif ettigin gibinormal sut bezleri kanallari aktiflesiyor
Yorumunuz icimi rahatlatti valla gonulden Allah razi olsun. yani google yazdığıma pisman oldum her zaman ki gibi en kotulerini ilk başa yazmislar.Iste kist olabilir hamilelik bunu tetikleyebilir buyutmus olabilir ve burdan yola cikarak envai çeşit hastalik sabah uyandim igne batması kalmamis şükür ama gece de çok oldu 1 tam gun sürdü.

Günaydın canım çok sevindim çok şükür hadi gözün aydın benimde 13.30da randevum heyecanlı heyecanlı bekleyişteyim inşallah herşey yolundadır büyük ihtimalle enfeksiyon çıkacak gibi ama bakalım

Seninde çok iyidir bebeğin :) inşallah çıkmaz canım, idrar yolu enfeksiyonundan mı şüpheleniyorsun?

Seninde çok iyidir bebeğin :) inşallah çıkmaz canım, idrar yolu enfeksiyonundan mı şüpheleniyorsun?
Evet canım arada bir kaşıntı oluyo gibi oluyo çok aşırı değil ama hafif bazen rahatsız hissediyorum dikkat etsemde malesef uzun zamandır bana yapışmış bişey bu zaten tam olarak kurtulamamıştım o yüzden hamile kaldığıma şaşırmıştım hamile kalmadan 2 3 ay öncesi ilaçlarım bitmişti iyiydim ama işte sürekli tekrarlıyo belli aralıklarla o yüzden hafif bi kaşıntıda hemen aklıma geliyo varsa bile düşük çıkar büyük ihtimalle çok şiddetli belirtilerim yok çünkü

Bende evlenmeden önce çok sık yaşardım idrar yolu enfeksiyonu tahlillerimi yaptırdım ama idrar istemedi nedense hepsi kan tahlili bu ayda istenmiyor mu ki anlamadım

Özele giden arkadaşlarım bugün tahlil istedi doktor bir sürü, yaklaşık 2000 tlyi bulacaktı muayene hariç tahliller. Sağlık ocağı yapıyor çoğunu o yüzden doktora söyledim sağlık ocağında yaptırabilir miyim diye, tabi ki dedi. Bir kağıda yazdı sağlık ocağında yaptırdım. Sadece geçmişte geçirilen hastalıklar ile ilgili bir tahlili özelde yaptırdım dışarı gönderiliyormuş 8-10 gün arasında çıkıyormuş sonuç. Özele gidenler boşuna para vermesin diye söylemek istedim :)

Bende evlenmeden önce çok sık yaşardım idrar yolu enfeksiyonu tahlillerimi yaptırdım ama idrar istemedi nedense hepsi kan tahlili bu ayda istenmiyor mu ki anlamadım
Valla kuzum bugün gidince anlatıcam bakalım isteyecek mi benden

Olması gereken her hastanede yapılması ama işte

10+3 bugün 1.5 kg aldık . Olması gereken bir kilomuydu zaten kilolu bi kadınım umursuyorum bu yüzden. Kilolu ve boyu kısa kadınları genelde hep sezaryan yapıyorlar oyuzden az kilo ile doğuma gitmek istiyorum .

10+3 bugün 1.5 kg aldık . Olması gereken bir kilomuydu zaten kilolu bi kadınım umursuyorum bu yüzden. Kilolu ve boyu kısa kadınları genelde hep sezaryan yapıyorlar oyuzden az kilo ile doğuma gitmek istiyorum .
Ben 10 kilo almıştım kilolu olmama rağmen zaten doğumda da 8 kilosu gitmişti bu kişiden kişiye göre değişen bişi ama 30 kilo alanda biliyorum 5 kilo alanda kiloya çok takılmayın. Ama boy kısa olduğunda sezeryan yüksek ihtimal oluyor çatıdan dolayı ona yapacak bişe yok hayırlısı artık

Ay yok bee benimde 1 gun oldu arada oyle 1 er gun oluyo yine.. doktorum bana bu donemde basina gelen her sey normal panik yapmani gerektircek bi durum yok dis etin kanar,burnun kanar,heryerin agrir hepsi normal diye soylemisti

Ben pazartesi günu gittim hafif sarıya dönük akıntım var ama baska bir sıkıntım yok dedim direk idrar testi istedi ilaclardandir renginin boyle olmasi dedi ama orta derecede enfeksiyon cikti ilac verdi ihmal etme canim o istemezse sikayetin varsa sen soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…