- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 33
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.701
Ben de açıkçası birşey hazirlamayi düşünmüyorum. Lohusa eve gelen birşeyler getirmeli bana kalirsaay ben ikramlık falan hazırlamadım hiç geçen sene kızıma da herkes bebek görmeye 2-3 aylıkken gelmişti, ilk zamanlar sadece ailemiz gelmişti, zaten 2-3 aylıkken de kalkıp yapmıştım önceden yapmaya gerek kalmamıştı :) sizin gelen vs çok olacaksa mantıklı yapmışsınız bizim yine herkes 2-3 aylık olunca geliro yüzden rahatım o konuda
Valla sizinkiler belki gene utanırlar ama eminim bizimkiler utanmaz damlarlar bacım doluşurlar eve bakışlarımla geldikleri gibi gönderirim diye düşünüyorumAyy ne kadar düşüncelilermiş valla bizim burda utanmasalar hastaneden çıktığım gün direkt gerekli gereksiz herkes bebek görmeye gelecekmiş(adetmiş) kv öyle dedi
Utanacaklarını hiç sanmıyorumValla sizinkiler belki gene utanırlar ama eminim bizimkiler utanmaz damlarlar bacım doluşurlar eve bakışlarımla geldikleri gibi gönderirim diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin inşallahUtanacaklarını hiç sanmıyorumBunlar bize lohusalığı en dibine kadar yaşatacaklar kesin
ay çok saçma bence cidden bizde kimse gelmez eşimin akrabaları da öyle allahtan o yüzden sıkıntı yaşamadık hiç kayınpederim bile 2 kere geldi bize ben rahat yatamam kalkamam falan diyeAyy ne kadar düşüncelilermiş valla bizim burda utanmasalar hastaneden çıktığım gün direkt gerekli gereksiz herkes bebek görmeye gelecekmiş(adetmiş) kv öyle dedi
ay çok tatlı olmuş maşallah bende bu ışıklı bulut şeklinde olanlardan yaptırdım kızımınkinin aynısı rengi başka sadece.
Valla kimin ne zaman geleceğini bilmiyorum da hazırladım dursun elimin altında ☺ay ben ikramlık falan hazırlamadım hiç geçen sene kızıma da herkes bebek görmeye 2-3 aylıkken gelmişti, ilk zamanlar sadece ailemiz gelmişti, zaten 2-3 aylıkken de kalkıp yapmıştım önceden yapmaya gerek kalmamıştı :) sizin gelen vs çok olacaksa mantıklı yapmışsınız bizim yine herkes 2-3 aylık olunca geliro yüzden rahatım o konuda
Ellerinize sağlık hanımlarEki Görüntüle 3232845 Bizede internettekiler pahalı gelince kendimiz yaptık eşimle
İnşallah bizimkiler de böyle düşünceli oluray çok saçma bence cidden bizde kimse gelmez eşimin akrabaları da öyle allahtan o yüzden sıkıntı yaşamadık hiç kayınpederim bile 2 kere geldi bize ben rahat yatamam kalkamam falan diye
Yastığın boş halini nerden aldın acaba bende kendim yapıcam bulamadım amaEki Görüntüle 3232845 Bizede internettekiler pahalı gelince kendimiz yaptık eşimle
Çok başarılı güzel olmuş emeğinize sağlıkEki Görüntüle 3232845 Bizede internettekiler pahalı gelince kendimiz yaptık eşimle
Ben de trendyoldan aldım, hiç beceremem böyle şeyleri çok detaycıyım uğraştırırdı çok beniEllerinize sağlık hanımlar
Trendyol dan isimli takı yastığı sipariş verdim. Onu bekliyorum. Maharetli olmadığım için elde ne yazık ki yapamam.
Sade ve şıkEki Görüntüle 3232845 Bizede internettekiler pahalı gelince kendimiz yaptık eşimle
Onlar da çok güzelay çok tatlı olmuş maşallah bende bu ışıklı bulut şeklinde olanlardan yaptırdım kızımınkinin aynısı rengi başka sadece.
ama bu daha güzelmiş :)
Çok beğendim elinize sağlık :) ben beceremem böyle şeylerEki Görüntüle 3232845 Bizede internettekiler pahalı gelince kendimiz yaptık eşimle
Ben kumaş alıp kendim diktimYastığın boş halini nerden aldın acaba bende kendim yapıcam bulamadım ama
Sağlıkla kullanalım inşallahÇok beğendim elinize sağlık :) ben beceremem böyle şeylersipariş ettim gelsin gösteririm ışıklı falan yastığıyla beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?