2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben de açıkçası birşey hazirlamayi düşünmüyorum. Lohusa eve gelen birşeyler getirmeli bana kalirsa yoksa da herşeyin hazırı kolayı varken kendimi strese sokamam sanirim ailem zaten uzakta kv tanıdıkları gelecekse kendi yerime strese girip hazirlar kesin. Ben hastane için de ekstra birşey düşünmüyorum. Önemli olan sağlıkla bebeğime kavuşmak benm için. Kismet olursa 40 mevlidi yapar o zaman hediyelik vs dusunebilirim

Ayy ne kadar düşüncelilermiş valla bizim burda utanmasalar hastaneden çıktığım gün direkt gerekli gereksiz herkes bebek görmeye gelecekmiş(adetmiş) kv öyle dedi
Valla sizinkiler belki gene utanırlar ama eminim bizimkiler utanmaz damlarlar bacım doluşurlar eve bakışlarımla geldikleri gibi gönderirim diye düşünüyorum

Ayy ne kadar düşüncelilermiş valla bizim burda utanmasalar hastaneden çıktığım gün direkt gerekli gereksiz herkes bebek görmeye gelecekmiş(adetmiş) kv öyle dedi
ay çok saçma bence cidden bizde kimse gelmez eşimin akrabaları da öyle allahtan o yüzden sıkıntı yaşamadık hiç kayınpederim bile 2 kere geldi bize ben rahat yatamam kalkamam falan diye

Kızlar merhaba , bebegimin karin cevresi yaklasik 3 hafta geriden geliyormus , pazartesi 33+4 ' tüm kilosunu kendi doktorum 1800 gram , perinatolog 1660 gram olctu. Perinatolog yakin takibe aldi bugun tekrar gidecegim. Var mi benzer durumu yasayan ?

Valla kimin ne zaman geleceğini bilmiyorum da hazırladım dursun elimin altında ☺

İkram açısından bende hiç hazırlık yapmadım hiçbi doğumumda yine yapmıcam sonuçta doğum tebriğine geliyorlar lokum şerbet çay kahve vs yeterli bence zaten ziyaretin kısası makbul derler uzun oturacak olan akrabamda alsın kurabiyesini kekini gelirken getirsin

Ellerinize sağlık hanımlar
Trendyol dan isimli takı yastığı sipariş verdim. Onu bekliyorum. Maharetli olmadığım için elde ne yazık ki yapamam.
Ben de trendyoldan aldım, hiç beceremem böyle şeyleri çok detaycıyım uğraştırırdı çok beni şuan başka bir yerden alıp hem beklemek istemedim hem de istediğim gibi olmazsa tekrar tekrar süre uzar iade süreci açısından vs. Trendyolda daha farklı modeller de var ama kırık gönderen kargoda kırılan çok yorum gördüm bunun yorumlarında böyle bişey yoktu garantiye gittim diyebilirim
Eki Görüntüle 3232845 Bizede internettekiler pahalı gelince kendimiz yaptık eşimle
Sade ve şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…