- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.661
fiyat konusunu bilemem tabi haklısın o halde başka alternatif görürsem yazarım inşallah buluruz istediğin bir şey mutlaka alanlar yazar ve çok güzel bir anne yanı buluruz diye düşünüyorum.dur aklıma geldi park yatak bu diyeceğim ama onu da incele bazı parklar güzel bazısı değil yoyko 8in 1 mi neydi yada 4in 1 yazarken aklıma geldi bn onuda çok beğendim ama almanyada bulamadım İngiliz markası ve kumaşı fln test edilmiş oda iyiydi fiyat bilmiyorum bir incele birde e bebek bazen indirim yapıyor beşiklerde hergün bakmalısın yakaladın mı alırsın çok fark ediyor ne marka ne ürün olursa olsun günlük ve haftalık değişen kampanyalar oluyor civildede bir yer daha var adını bulursam yazarım internet sitesi de var orada da beşikler oluyor onlarda sıklıkla kampanya yapıyorlarÜrün çok güzel görünüyor hakikaten, pratik. Yaşla ilgili benim de kafamda soru işareti oluştu ama:/ Bir de fiyat farkı çok fazla geldi, şu an ahşap anne yanı beşik 2000-3000 civarı bulunabiliyor, içine bir yatak markasından özel yatak bile alsam chicco’nun fiyatının yarısı değil.. Maddi kaygım olmasa kesinlikle böyle bir şey alırdım ama:)
Ben de 37 olsam sadece bebeğe odaklanıp egzersiz yapıcam çabuk gelsin diye diyorum ama fazla yormak da doğumda enerji bırakmaz. Komple yatmak da doğumu kolaylaştırmaz. Bi an önce sağlıkla gelselerBende öyle diyorum kendime bi sorun terslik sıkıntı yaratacak bi durum olsa müdahale ederler zaten ağırlık artan sorunlar sıkıntılar duygusal çöküşler zaman durdu sanki benim için doğmasını dört gözle bekliyorum
Hıçkırık bende minimum 2 kez oluyo her gün bazen arta da biliyor sayısı ve süresiSizin bebeler yavaşlamış, benimki disco disco hala. O kadar hareketli ki anlamadım gitti. Yeri dar ama poposu bir sağa bir sola gidiyor sürekli. Aşağıya indi biraz. Kafası ve ellerini de alttan çıkacak gibi hissediyorum. Bazen akrobatik hareketler yapıyor karnım beşgen falan oluyor. Dün rahat 1.5 saat durmadan oynadı ağlayacaktım artık. Yorulmuyor mu daracık yerde, korkuyorum valla Doğumdan sonra uyumaz bu bebe diye
Bu arada günde 3-4 kere hıçkırık tutuyor ve sıçrama refleksi gösteriyor. Moro refleksi diye düşünüyorum. Doğduktan sonra da 3 ay kadar devam ediyor. O yüzden yarım kundak öneriyorlar. Çünkü uyandırıyorlar kendilerini ponçikler yanlışlıkla.
İnan bazen yastığa karşıdan bakıp iç çekiyorum başından beri en büyük egzersizim çocuklar ve okulları ödevleri randevum 38de o gün vereceği günü çok sakıtmazsa oynayarak gelicem eve artık doktora kalsa 38bitsin 39a gir öyle gün verelim diyo oldu olacak normal doğumu deneyeyim bari bebeğin hareketleri çok aşağıda baş aşağı duruyo zaten bugün o hareket ettikçe adet sancısı gibi ağrılar oluyo işte kasıklarıma sancı giriyo akıp gidecekmiş gibi hissediyorum birşeyler sankiBen de 37 olsam sadece bebeğe odaklanıp egzersiz yapıcam çabuk gelsin diye diyorum ama fazla yormak da doğumda enerji bırakmaz. Komple yatmak da doğumu kolaylaştırmaz. Bi an önce sağlıkla gelseler
Poposunu hareket ettirdiğinde sert sert oluyor orası ve acıtıyor popo hareketi. Bir de oğlum aylardır aynı pozisyonda durduğu için ben net bir şekilde anlıyorum neresi olduğunu. 2-3 aydır aynı şekilde duruyor çünkü. Ben de bir tek sola yatıyorum ama sabah kalktığımda exorcisim gibi katır kurur sesler çıkıyor vücudumdanHıçkırık bende minimum 2 kez oluyo her gün bazen arta da biliyor sayısı ve süresibazı günler fırlayacak gibi oluyo karnım. Ayağı mı poposu bilmiyorum tam göbek çukurunun olduğu yere bir ittirdi sipsivri oldu karnım uzun süreli olarak ayaklarını itiyo ve bırakmıyo öyle itili şekilde 5 10 dakika duruyo aynı yerde nasıl bir güç efor sarfediyosa artık yan yatamıyorum çok fena böbreklere baskı yapıyor. Düz yatamıyorum belim kopuyor yandım ki ne yandımm mahvedecek bebiş beni
HoşbuldumHoş geldiniz. Aramızda 2 gün var sanırım. Normal doğum mu yapacaksınız
Rahimin açık olup olmadığını görüyorlar ama muayeneden çıktıktan sonra da doğum başlayabilir. Yani dün bakıldı bir şey yoktu denemez bunun için. Doğum başlasa dahi 10 dk sürmüyor hiç korkma. Sancılar saplanır gibi değil hafifçe ritmik olarak başlıyor doğumda.Benim bikini bölgemde sol tarafta acı ve ağrı girdi. Yalnızım doğum başlar diye korkuyorum bunu erken anlamanın bir yolu yok mudur? Pazartesi doktor karından baktı ama oradan doğumun yakın olup olmadığını görebilir mi?
Geçen hafta bendede aynisi oldu 2 gun boyle sanki cok azaldi çok korktum ama sonra normale döndü sanirim artik yerleri kalmadığı icin böyleler sizi cok iyi anlıyorum hersey yolundadir merak etmeyinkızlar benim bugündür bebek hareketleri az gibi geliyor yani hiç etmiyor değil ama birden bire azaldı bugün hiç bi iş felanda yapmadım yattım hep sizce acile gitmem gerekir mi dün Dr. Kontrolüm vardı hersey normaldi
Teşekkür ederim hepimizin insallahHoşgeldin canım heyecan dorukta valla aynen Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Oy maşallahKızlar grubun ilk doğum yapanı benim galiba 37 haftalık boyu 50 cm kilosu 3400 gr oğlumu kucağıma aldımdarısı sizlerin başına olsun inşallah.
Bende sizin gibi 37yi bekliyorumBen de 37 olsam sadece bebeğe odaklanıp egzersiz yapıcam çabuk gelsin diye diyorum ama fazla yormak da doğumda enerji bırakmaz. Komple yatmak da doğumu kolaylaştırmaz. Bi an önce sağlıkla gelseler
Oh maşallah yaaa boyuda kilosuda 37 de ne güzelmiş hayırla büyütün sizin de sezeryan mi oldu? İlk doğumuKızlar grubun ilk doğum yapanı benim galiba 37 haftalık boyu 50 cm kilosu 3400 gr oğlumu kucağıma aldımdarısı sizlerin başına olsun inşallah.
Gözünüz aydın maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle darısı başımıza hayırlısıyla Rabbim acılarını göstermesin böyle haberler aldıkça nasıl heyecanlanıyorum anlatamamKızlar grubun ilk doğum yapanı benim galiba 37 haftalık boyu 50 cm kilosu 3400 gr oğlumu kucağıma aldımdarısı sizlerin başına olsun inşallah.
Maşallah gözünüz aydın.Oy maşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah
Maşallah gözünüz aydın. Normal doğum mu oldu. Sanciniz mi geldiKızlar grubun ilk doğum yapanı benim galiba 37 haftalık boyu 50 cm kilosu 3400 gr oğlumu kucağıma aldımdarısı sizlerin başına olsun inşallah.
Bebisiniz haftasina göre önden gidiyordu galiba. Kilosu ve boyu çok iyi masallah. Benim bebis de 2 haftaya kadar önde gidiyor. Haftaya dogururum gibi geliyor. Hadi hayırlısıKızlar grubun ilk doğum yapanı benim galiba 37 haftalık boyu 50 cm kilosu 3400 gr oğlumu kucağıma aldımdarısı sizlerin başına olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?