2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Maşallah grubun ilk bebişi sağlıkşs büyüsün inşallah sen nasılsın iyi msn ?
Benim doktorum gün içinde 8 10 hareket sayıyorsan sorun yok demişti yarn onu say. Şekerli bisey yiyip soluna yat.yafs süt içip. Toplam 10 bulursa hareketin tüm gün içinde endişenme

Bnmde dün kontrolüm vardı bebiş 2.400 gr olmuş. Suyu iyi dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Nst ve çatı muayenesi yapacskmış duruma bakıp eğer sezeryan olacaksam tarih 14 yada 15 mayısmış.
Bizde de bebişin tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi asıldı Bnmde pijamalar hazır sadce çantayı yapmadım. Odasıds %90 hazır zaten hemen odada yatmayacsgı için eksk ler snrada tamamlanır. Beşiğinide kurmadık henüz erken diye .ev temizliği ise eşimle her iki günde bir oda yapıp yavaşça bitircez doğuma kdr.
Buzluğa ise börekler sardım tek basıms hergün bir paket yufka ile,harçlar hazırladım sardım koydum . Haftaya ise hergün bir kalıp kek yapup koyucam.Bende hazırlıklar bu şekilde

Hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah ultrasonla kesin uyumlu olmuyor zaten az çok oynuyor doğum kilosu ,bir de şişliği de oluyor bebişinAma haftaniza göre maşallah ,siz de kısa zamanda toparlanırsiniz inşallah .

maşallah :) kaç haftalık oldunuz şimdi benim 33+2 hiç bişey hazır değil daha ancak bayramdan sonra yapabilicem izne ayrılınca ama panik olmuyor da değilim :)

Anneler merhaba. E bebek reflü yatağı aldım. Düz kafa yastığı da almali miyim
ben almadım hiç de kullanmadım bence gerek yok benimki de e bebekten sevibebe reflü yatağı kafa boşluğu var zaten o yatakta, aldığım en gerekli en mükemmel şey o 4,5 ay hep onu kullandık 6-7 ay kullanan da var benim kzıım iri olduğundan o kadar sığdı şimdi oğlum da onu kullanacak :)

ayyy benim de dün gece iki bacağıma aynı anda kramp girdi ölüyorum sandım ya daha öncede bir iki kere olmuştu ama tek bacakta, şuan hala ağrıyor hamile olmak çok zor magnezyum diyor doktor ama en yüksek dozda alıyorum magnezyum soda da içiyorum her gün geçmiyor ama

Benim aldığımda kafa boşluğu yok. Ucuzunu aldık ebebekten en çok satan oydu. O nedenle acaba yastıkta alsam mı diyorum

Benim aldığımda kafa boşluğu yok. Ucuzunu aldık ebebekten en çok satan oydu. O nedenle acaba yastıkta alsam mı diyorum
hıı bilemedim o zaman bence çok gerek olmaz bebeği ilk aylarda hep aynı yöne yatırmamak lazım biz sürekli döndürüyorduk bir sağa bir sola bir sırt üstü vs kafa şeklinde bişey olmadı hep sırt üstü yada tek tarafa yatırılan bebeklerde oluyormuş

35 ın içindeyim canım 34+4. Yavaştan başla ufak ufak yetişir Allah'ın izniyle ☺
aramızda 9-10 gün var ne güzel siz halletmişsiniz :) bende bu haftasonu yapacaktım ama annemle kayınvalidemle falan kayınvalidem ağrıların çok oluyor yapma bişey bayramdan sonra biz hazırlarız deyince bıraktım bende yapmadım daha :) temizliğim vs de bayramdan sonra yapılacak, bayram sonrası onlarla 1 hafta uğraşırız zaten zaman çabuk geçer diye düşünüyorum

Kizlar genelde nisan annelerine oldugum icin tarihimden dolayi yeni gordum sohbetinizi.Eger para veririm diyorsaniz kesinlikle cybex alin.Ben eezy twist aldim ustune de ilk 6 ay kullanmak icin i-size ana kucagi tamamen yatiyor yatak gibi 1-1/5 yasa kadar kullanirsiniz dediler.Fiyatlari cok artmis burda ben kisin yurtdisi tatiline gittigimde donerken alip getirmistim malesef buranin yari fiyatindan bile daha aza denk geldi bana imkaniniz olursa getirebilcek biri oyle yapabilirsiniz.

maşallah :) kaç haftalık oldunuz şimdi benim 33+2 hiç bişey hazır değil daha ancak bayramdan sonra yapabilicem izne ayrılınca ama panik olmuyor da değilim :)
33+3haftadayız ben herseyini hazirladım neolur neolmaz bence sizde hazirlayıniz biryerde dursun

Çok tşk ederim

Bende hala temizliğe başlamadım . Ütüyü de zaten annemle komşum yaptı. Ben sadece bebek görmeye gelenlere çayın yanında ikramlık hazırladm . Temizliği normalde yapıcaktık cumartesi ama yağmur var diye erteledik. Bizde eşimle vestiyer,düzenleme cam balkon silme gibi işleri yapıp ufaktan başlycaz.:)
Sende başlarsın yakınds ama biriktirme ütü falan zor oluyor

ay ben ikramlık falan hazırlamadım hiç geçen sene kızıma da herkes bebek görmeye 2-3 aylıkken gelmişti, ilk zamanlar sadece ailemiz gelmişti, zaten 2-3 aylıkken de kalkıp yapmıştım önceden yapmaya gerek kalmamıştı :) sizin gelen vs çok olacaksa mantıklı yapmışsınız bizim yine herkes 2-3 aylık olunca gelir o yüzden rahatım o konuda

Ayy ne kadar düşüncelilermiş valla bizim burda utanmasalar hastaneden çıktığım gün direkt gerekli gereksiz herkes bebek görmeye gelecekmiş(adetmiş) kv öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…