- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.941
Tebrik ederimKızlar ben Doğum yaptım
37 haftalık ama minicik doğdu ultrasonda 3100 dü
2300 doğdu
Ama iyiyiz şükür
Daha ayaklanmadım hafif ağrım var
Çok teşekkür ederim bi bakayım ona da bende ılık su içiyorum sürekli arada bir de ıhlamur ama geçmediAyaklarınızın altında sürekli sıcak su yaparmisiniz bide annem bizim ayak altimiza vicks sürerdi kalın çorap giyince öksürüğümuzu geçirirdi acaba hamilelikte ayak altına sürülür mü bilmiyorum ama zeytinyağı sarimsakda sürülüyor onu bı arastirin isterseniz
Bunu da deneyim hemen 9 ay hasta olmadım tam ameliyat öncesi kötü oldu inşallah iyi gelir çok teşekkür ederimCanım zeytinyağı bal karabiber limonn yap yut onu 2 kaşık kdr zeytinyagıyla
Normalde bu kadar olmaması lazım en fazla 300-400 diyorlar ama benim bi arkadaşıma da 4200 dedi doktor normal doğmaz sezeryan olacak dedi bebek bi doğdu 3200 sonra da sende çok kilo almasaydın yağlanmadan ötürü yanılmış olabiliriz demiş, bende ilkinde 35 kilo aldım baya 60 kilodan 95-100 kilolara çıktım ama benim doktorum 3400 demişti 3700 doğdu kızım daTebrik ederimUltrasonda bu kadar yanılma payı oluyor muydu? Devlette mi doğum yaptınız?
Bunu da deneyim hemen 9 ay hasta olmadım tam ameliyat öncesi kötü oldu inşallah iyi gelir çok teşekkür ederim
Tamam canım teşekkür ederim bilgilendirme içinDoktorunuza soyleyin tabi ama benim doktorum dinlenince geçen sertleşme ağrı sancidan korkma dinlenirken devam ediyorsa yada dinlenirken başlıyorsa o zaman gel demişti.
Oh maşallah hızlıca ilerler umarım geçen hastanede karnı burnunda gebe merdiven çıkıyordu hemde önlüklekolidorda yürüyüş yapanı da görmüştüm sende hareket ettikçe açılır muhtemelen
Massallah Size darısı bizim başımıza.kac haftada doğum gerçekleşti ve ilk dogummuKızlar ben doğurdum 1 2 saatte ağrım çok vurdu ve doğurdum öncesi yavaş yavaş geldi sancılarım tam açıklıkla doğuma girdim
52 cm 3500 gram doğduk
Maşallah, ilk doğum muydu? Eğer öyleyse kolay mı nasıl bişey aşamaları falanKızlar ben doğurdum 1 2 saatte ağrım çok vurdu ve doğurdum öncesi yavaş yavaş geldi sancılarım tam açıklıkla doğuma girdim
52 cm 3500 gram doğduk
Oooo masalah maşallah süper ne güzel bir haber bu çok sevindim canım günlerdir sende az uğraşmadin hadi gel artık gel diyeKızlar ben doğurdum 1 2 saatte ağrım çok vurdu ve doğurdum öncesi yavaş yavaş geldi sancılarım tam açıklıkla doğuma girdim
52 cm 3500 gram doğduk
Aynı durumdayiz sizii anlıyorum çarşambaya kadar kendi sancılarım gelsin diye dua ediyorum ptsi kontorllum var hiç değilse açıklık olsun bı sancı olsun diyorum bebeğim herşeye rağmen hızla kilo alıyor korkuyorum 4kiloyu gecicek diye çünkü doktor 3.5 üzeri bile senin için risk demişti çatim basik olduğu için Allah'a dua ediyorum bu aralar nolur kendi isteği ile gelsin diye ama tık yokBugün Dr kontrolüm vardı 39.2 deyim haftaya kadar gelmezse yatışımı yapacak 40 tan sonra beklemek iyi değil dedi siz of beni bı.stres basti
Ay tebrik ederim oh mis gibi olmuş hemen ayaklanırsın ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah boyu kilosu da çok güzelKızlar ben doğurdum 1 2 saatte ağrım çok vurdu ve doğurdum öncesi yavaş yavaş geldi sancılarım tam açıklıkla doğuma girdim
52 cm 3500 gram doğduk
Oooh çok güzel bir doğum maşallah kilosu boyu çok güzel baya kısa sürmüş o açıdan da çok iyi sevindim sizin adınıza darısı bizim başımızaKızlar ben doğurdum 1 2 saatte ağrım çok vurdu ve doğurdum öncesi yavaş yavaş geldi sancılarım tam açıklıkla doğuma girdim
52 cm 3500 gram doğduk
Maşallah maşallah ne güzel normalde 2 3 cm den sonra ağrı sizi rahat bırakmaz derler. Kaç kiloydu bebeğiniz ve kaç haftalık doğum yaptınız egzersiz yapiyormuydunuzArkadaşlar doğum yaptım bir hafta oldu hiç sancim yoktu doktor muayenesinde 4.5 cm açıklıgım olduğunu öğrendim yatışımı verdiler sonradan ilk doğumun geç doğum yaparsın istersen eve gidebilirsin dediler bende geri eve döndüm, sonra ertesi gün hastaneye gittim 7 cm açıklık olduğunu öğrendim ve doğum yaptım Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Hayırlısı olsun gelmezse de kendi bilir bebişin olmadı sezeryan olur sağlıkla gelsin de önemli olan o bence de illa normal olsun diye zorlayıp 41-42 yapmak çok mantıklı değil bir sürü travma olabiliyormuş öyle olacağına sezeryan olur son ihtimal daha iyiBugün Dr kontrolüm vardı 39.2 deyim haftaya kadar gelmezse yatışımı yapacak 40 tan sonra beklemek iyi değil dedi siz of beni bı.stres basti
Masallah canimm cokk sevindim senin mesajini gorunce bana da umut oldunKızlar ben doğurdum 1 2 saatte ağrım çok vurdu ve doğurdum öncesi yavaş yavaş geldi sancılarım tam açıklıkla doğuma girdim
52 cm 3500 gram doğduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?