Ayyy öylemi bendede 2 taneBenim 5. Gün 2 embriyo biri tutmazsa biri tutar ümidi var içimde.
İkisi de tuttu benceBenim 5. Gün 2 embriyo biri tutmazsa biri tutar ümidi var içimde.
Tuttu tuttu burda bir sürü bebiş olacak Allah'ımın izniyleAyyy öylemi bendede 2 tane.gerçi benim hiç cocuğum yok..emrbiyomda yok çok isterim ikiside tutsun
Erken 10 günlük daha bebik 12 gün flan olunca deneyin yani 9. Gün glan3.gun embriyo çift transfer, 7.gun bu sabah test yaptım negatif
Amin canım inşallah hep ediyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah canimmmCanım yaa ne güzel maşallah darısı bize nolur çok dua et
O zaman ben ikiz dileklerimi sana yolluyorum kuzum inşaallah benim 1 senin 2 tutarAyyy öylemi bendede 2 tane.gerçi benim hiç cocuğum yok..emrbiyomda yok çok isterim ikiside tutsun
Ay ağlıcam İn şa Allah canımTuttu tuttu burda bir sürü bebiş olacak Allah'ımın izniyle
Kız Allah etme eşimde ikiz istiyor annem var yanımda birlikte bakarsınız diyorİkisi de tuttu bence
Yaaa sağol kuzum Amin canım Amin..Allah duyar siziO zaman ben ikiz dileklerimi sana yolluyorum kuzum inşaallah benim 1 senin 2 tutar
İnşallah canım benimHayırlı olsun canım darısı başımıza
Yaaaa inşallah vardır canım çok endişeliyimYaaaa hem de çok belli hayırlı olsun canım
Eşlere kalırsa beşiz de isterKız Allah etme eşimde ikiz istiyor annem var yanımda birlikte bakarsınız diyor
Dondurulmuştu canım çatlatma iğnesi olalı çok olmuştu , inşallah vardırÇatlatma iğnesi yapılmadıysan gebesin canıminşallah sağlıcakla yükselir ve kucağına alırsın bebişini
Transfer günü sayılmaz çünkü ertesi güne 1. Gün dolmuş oluyorKuzum sen transfer gününü neden hesaplamıyorsun..bende transfer günüyle birlikte 7 günüm..çünkü 29 dediler kan testi yap
Allah hepimize nasip etsin inşallahCanım benim Allah sevinçten ağlatsın hep yeterkiben de bu haberleri duydukça sizinle ağlıyorum mutluluktan
Benim doktor bol keseci garantili biraz ne kalırsa gönderiyorEşlere kalırsa beşiz de isterama valla ben de çok istedim iki transfer olsun diye de hain doktor olmaz dedi
Yaaa öylemi ama ben 18 transfer etdim 29 kan ver dediler 12 gün edince sandımki o günü hesapladılarTransfer günü sayılmaz çünkü ertesi güne 1. Gün dolmuş oluyor
Bende 18 mayıs transfer 30 mayıs kan günü hemşireler yazıyor ya dikkat etmemistir pek cok önemli değil öyle 11-12 ye gelince demekYaaa öylemi ama ben 18 transfer etdim 29 kan ver dediler 12 gün edince sandımki o günü hesapladılar
Aneeeey kız üç tane yollamış olmasın o zamanBenim doktor bol keseci garantili biraz ne kalırsa gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?