2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay nolur stres yapma düşük çıksa bile çıksın tek pozitifi görmek lazım sonra yükseliyor zaten çok tez canlıyız bu konuda ama napalım çok zahmetli bi yol

Çıkarabilir bir kez daha dene istersen kaçıncı gün embriyosu ? Çıkmazsa da hiç üzülme öyle olabiliyormus herkesin yapısı farklı
5. Gün tek embriyo ama benim eşim ikna olmuyor test almıyor ben de gözüm almadığı için çıkamıyorum kuzu kuzu bekliyorum 5. Gün test yapınca son testim de boşa gitti zaten negatif görürüm diye korkudan yapmıyorum

Ay nolur stres yapma düşük çıksa bile çıksın tek pozitifi görmek lazım sonra yükseliyor zaten çok tez canlıyız bu konuda ama napalım çok zahmetli bi yol
Evet ya diyorum ne doyumsuz insanım bunu görmek bile hayaldi ama şimdide başka telaş kızlar bu bitmeyecek ben size deyim hep bir takacak şey bulacağız ya da ben böyleyim nefret ediyorum huyumdan dualarınıza talibim her şey güzel olsun

Kuzum sen transfer gününü neden hesaplamıyorsun..bende transfer günüyle birlikte 7 günüm..çünkü 29 dediler kan testi yap
Bilmiyorum ki o zaman 8. Gün az önce rapor almaya sağlık ocağına gittim ama öyle korktum ki elim ayağım buz oldu kan vermeye cesaret edemedim raporu alıp koşarak kaçtım

5.gun zaten çok erkendi sen çık al canım hem hava almış olursun kaç gün evde bunalir insan hem rahime kan akışı olur yürümüş olursun

Emin ol hepimiz öyleyiz. Gündüz düşüne düşüne yoruluyoruz gece rüyalara girmesinden yoruluyoruz hepimiz birbirimiz için çok dua edelim

Benimde kasıklarım dolu gibi..mesela şimdi kalkınca solda sancı oldu..belimde hassas..
Aynen bı sağ bı sol oluyor ise başladım oturuyorum masa başı isim çok oturunca mesela batıyor bide sanki karnım çok sisiyo gibi geldi akşamları öyle bişey var mi belkide dikkat ediyorum ondan öyle geliyo bilemiyorum

Bilmiyorum ki o zaman 8. Gün az önce rapor almaya sağlık ocağına gittim ama öyle korktum ki elim ayağım buz oldu kan vermeye cesaret edemedim raporu alıp koşarak kaçtım
Evet canım 8 günün senin..ay sen yine yap test çıkıcak bence..ben yarın yapmak istiyorum

Evet canım 8 günün senin..ay sen yine yap test çıkıcak bence..ben yarın yapmak istiyorum
Az önce eşimle pazarlık yaptım bişe istedi test alırsan yaparım dedim yok dedi ama gerçekten ben de bugün bi korku oluştu yapamıycam midem aşırı bulanıyor sanırım testi düşündükçe heyecan yaptım

Karın bence ilaçlardan canım..valla bilemedim düşündükce nefesim kesiliyor

Benim 5. Gün 2 embriyo biri tutmazsa biri tutar ümidi var içimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…