Ay nolur stres yapma düşük çıksa bile çıksın tek pozitifi görmek lazım sonra yükseliyor zaten çok tez canlıyız bu konuda ama napalım çok zahmetli bi yolAy kızlar ben dayanamadım dün kan verdim buradaki konuşmalardan sonra iş yerinin yanında sağlık ocağı gibi bir yer var 5 e kadar çıkar dedi hala da çıkmadı kafayı yicem pişman oldum zaten erken verdim diyeböyle saçma bir durum oldu keşke gidip özelde verseydim çıkar deyince guvenmistim heyecanla bekliyorum ama erken vermişim tabi 8.gundu dün kesin cikarsada düşük cikacak
Dikkat et canim kendine önemli dönemdeyizBenim başım dönüyor arada ilaçların etkisi olabilir mi ya da psikolojikokulda özellikle ayakta iken
Kasıklarim boyle dolu gibi arada ağrı oluyo onun haricinde bişey yok gibi canım sende ? Böyle bariz bir belirti yok yani öyle deyimKorkuyorum yapmaya..kalbim çıkıcak gibi .sende belirti varmı?
5. Gün tek embriyo ama benim eşim ikna olmuyor test almıyor ben de gözüm almadığı için çıkamıyorum kuzu kuzu bekliyorum 5. Gün test yapınca son testim de boşa gittiÇıkarabilir bir kez daha dene istersen kaçıncı gün embriyosu ? Çıkmazsa da hiç üzülme öyle olabiliyormus herkesin yapısı farklı
Evet ya diyorum ne doyumsuz insanım bunu görmek bile hayaldi ama şimdide başka telaş kızlar bu bitmeyecek ben size deyimAy nolur stres yapma düşük çıksa bile çıksın tek pozitifi görmek lazım sonra yükseliyor zaten çok tez canlıyız bu konuda ama napalım çok zahmetli bi yol
Bilmiyorum kiKuzum sen transfer gününü neden hesaplamıyorsun..bende transfer günüyle birlikte 7 günüm..çünkü 29 dediler kan testi yap
Benimde kasıklarım dolu gibi..mesela şimdi kalkınca solda sancı oldu..belimde hassas..Kasıklarim boyle dolu gibi arada ağrı oluyo onun haricinde bişey yok gibi canım sende ? Böyle bariz bir belirti yok yani öyle deyim
5.gun zaten çok erkendi sen çık al canım hem hava almış olursun kaç gün evde bunalir insan hem rahime kan akışı olur yürümüş olursun5. Gün tek embriyo ama benim eşim ikna olmuyor test almıyor ben de gözüm almadığı için çıkamıyorum kuzu kuzu bekliyorum 5. Gün test yapınca son testim de boşa gittizaten negatif görürüm diye korkudan yapmıyorum
Emin ol hepimiz öyleyiz. Gündüz düşüne düşüne yoruluyoruz gece rüyalara girmesinden yoruluyoruzEvet ya diyorum ne doyumsuz insanım bunu görmek bile hayaldi ama şimdide başka telaş kızlar bu bitmeyecek ben size deyimhep bir takacak şey bulacağız ya da ben böyleyim nefret ediyorum huyumdan dualarınıza talibim her şey güzel olsun
Aynen bı sağ bı sol oluyor ise başladım oturuyorum masa başı isim çok oturunca mesela batıyor bide sanki karnım çok sisiyo gibi geldi akşamları öyle bişey var mi belkide dikkat ediyorum ondan öyle geliyo bilemiyorumBenimde kasıklarım dolu gibi..mesela şimdi kalkınca solda sancı oldu..belimde hassas..
Bizim ev yokuşta kalıyor geri dönemem yolda kalırım valla5.gun zaten çok erkendi sen çık al canım hem hava almış olursun kaç gün evde bunalir insan hem rahime kan akışı olur yürümüş olursun
Evet canım 8 günün senin..ay sen yine yap test çıkıcak bence..ben yarın yapmak istiyorumBilmiyorum kio zaman 8. Gün az önce rapor almaya sağlık ocağına gittim ama öyle korktum ki elim ayağım buz oldu kan vermeye cesaret edemedim raporu alıp koşarak kaçtım
O zaman yapacak bir şey yok kendini kasma olmuştur inşallah güzel haberini bekliyoruzBizim ev yokuşta kalıyor geri dönemem yolda kalırım valla
Canım benim Allah sevinçten ağlatsın hep yeterkiHayatımda ilk defa bu anı yaşadım test doğru mu yanlış mı onu bile bilmiyorum ama oturup ağladım
Az önce eşimle pazarlık yaptım bişe istedi test alırsan yaparım dedim yok dediEvet canım 8 günün senin..ay sen yine yap test çıkıcak bence..ben yarın yapmak istiyorum
Ay hepimiz verelim güzel haberi inşallah yaaO zaman yapacak bir şey yok kendini kasma olmuştur inşallah güzel haberini bekliyoruz
3.gün için çok erken yaptın testi canım3.gun embriyo çift transfer, 7.gun bu sabah test yaptım negatif
Karın bence ilaçlardan canım..valla bilemedim düşündükce nefesim kesiliyorAynen bı sağ bı sol oluyor ise başladım oturuyorum masa başı isim çok oturunca mesela batıyor bide sanki karnım çok sisiyo gibi geldi akşamları öyle bişey var mi belkide dikkat ediyorum ondan öyle geliyo bilemiyorum
Benim 5. Gün 2 embriyo biri tutmazsa biri tutar ümidi var içimde.5. Gün tek embriyo ama benim eşim ikna olmuyor test almıyor ben de gözüm almadığı için çıkamıyorum kuzu kuzu bekliyorum 5. Gün test yapınca son testim de boşa gittizaten negatif görürüm diye korkudan yapmıyorum
Canım yaa ne güzel maşallah darısı bize nolur çok dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?