Ay yok 3 tane kalmıştı zaten birisi imha oldu olacak dedi 2 tane iyi var onları transfer ediyorum kabul ediyorsun dedi evet dedim artık 2 tane gitti bakalımAneeeey kız üç tane yollamış olmasın o zamanay bitane topikte gördüm 4 transfer olmuş birisi bitanesi de demiş bölünürlerse 8e kadar yolu var diye
Ay ikisi de tutsun inşallah yaaaaa minnoş minnoş çıldırmakAy yok 3 tane kalmıştı zaten birisi imha oldu olacak dedi 2 tane iyi var onları transfer ediyorum kabul ediyorsun dedi evet dedim artık 2 tane gitti bakalım
İlaçlar ağrı yapıyor canım korkma, hareket edebilirsin yürüyüş yapabilirsin sıkıntı yokKızlar dün transfer oldum, benim sağ yumurtaların olduğu yerde hafif ağrı var, dün transferden sonra kasık bölgem ağrıyordu şimdi sağ tarafım ağrıyor. Embriyo rahimden sağ tarafamı kayıyor acaba, hareket Etmeye de korkar oldum. Daha önce dış gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum yine aynısı olucak diye
İlaçların mı etkisi acaba böyle ağrısı olan oldu mu
Test yapmadımTest yaptın mı hiç ben kaçırdım oraları. Ay ne güzel sonunda günün gelmiş ya
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
İnşallah canım benimHayırlı uğurlu olsun inşallah canım
Ay valla biz de öyleTest yapmadımyarın için çok heyecanlıyım
Saat 9 10 gibi vermeyi düşünüyorum inşallah haber ederimAy valla biz de öylekaçta vercen kanı ne zaman çıkar hemen bize de yaz
Canım o ağrılar bende de çok oluyor son iki gündür hatta ben de korktum senin gibi arkadaşlar korkma belirti bizde de oldu dediler. Lütfen strese girme ve sakince bekle Allah'ın izniyle bebişin yerleşiyorKızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım
İnşallah canım olumsuz düşünmek istemiyorum ama korkuda oluyorilaçlardan sır canım benim de bi sağ bi sol ağrıyıp durdu. Lütfen olumsuz düşünceleri at üstünden her şey güzel olacak inşallah
Ay hadi Bismillah hayırla gelsin minnoşSaat 9 10 gibi vermeyi düşünüyorum inşallah haber ederim
Ay inşallah canım benim umarım öylelerdir.Canım o ağrılar bende de çok oluyor son iki gündür hatta ben de korktum senin gibi arkadaşlar korkma belirti bizde de oldu dediler. Lütfen strese girme ve sakince bekle Allah'ın izniyle bebişin yerleşiyor
Valla hepimiz korkuyoruz az önce ben kan vermeden kaçtım resmen negatif çıkar diye korkudan çoooook iyi anlıyorum seniİnşallah canım olumsuz düşünmek istemiyorum ama korkuda oluyor
Aminn inşallah hayırlısıyla yerinde duruyordur inşallahAy hadi Bismillah hayırla gelsin minnoş
Canım yaa.. takma sen onlara kuzum..Bende aynı şeyleri yaşadım hem de 3 ündede..şimdi de aynı mentalite eşimde, takmamaya çalışıyorum bende..rabbim yardımcımız olsun, onlara da insaf, akıl, hoşgörü versinBen tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Diğerlerini bilmiyorum canım ama litunus ödenmiyor özel kendin aliyosunKızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex ve proluton depot yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
En pahalı olanı da o sanırım diğerleri uygunmuş kötü oldu buDiğerlerini bilmiyorum canım ama litunus ödenmiyor özel kendin aliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?