2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aneeeey kız üç tane yollamış olmasın o zaman ay bitane topikte gördüm 4 transfer olmuş birisi bitanesi de demiş bölünürlerse 8e kadar yolu var diye
Ay yok 3 tane kalmıştı zaten birisi imha oldu olacak dedi 2 tane iyi var onları transfer ediyorum kabul ediyorsun dedi evet dedim artık 2 tane gitti bakalım

İlaçlar ağrı yapıyor canım korkma, hareket edebilirsin yürüyüş yapabilirsin sıkıntı yok

Kızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım

Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex ve proluton depot yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?

Kızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım
Canım o ağrılar bende de çok oluyor son iki gündür hatta ben de korktum senin gibi arkadaşlar korkma belirti bizde de oldu dediler. Lütfen strese girme ve sakince bekle Allah'ın izniyle bebişin yerleşiyor

Ben tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Canım yaa.. takma sen onlara kuzum..Bende aynı şeyleri yaşadım hem de 3 ündede..şimdi de aynı mentalite eşimde, takmamaya çalışıyorum bende..rabbim yardımcımız olsun, onlara da insaf, akıl, hoşgörü versin

Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex ve proluton depot yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
Diğerlerini bilmiyorum canım ama litunus ödenmiyor özel kendin aliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…