Aynen zaten o zamana kadar belli oluyorBende 18 mayıs transfer 30 mayıs kan günü hemşireler yazıyor ya dikkat etmemistir pek cok önemli değil öyle 11-12 ye gelince demek
Hayırlı olsunnnkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Amin Allah canım AminMayıs ayı hepimize uğur getirsin inşallah çiçekler açsın kalbimizde hepimiz pozitif sonuçları alalım inşallah
Amin amin amin inşallah2. Çizgiyi görmek bizim için paha biçilemez İnşallah isteyen herkes görsün Allah dualarımızı dileklerimizi kabul etsin
İnşallah canıımmHayırlı olsunnnsağlıkla devamı gelsin inşallah
Ama niye üzüyorsun kendini burda bir çok kişi negatifte gördü en kötü ihtimalle bidaha denersin hem çok normal regl belirtileri yaşaman çoğumuz yaşıyoruz bu süreçte ,hamilelikle aynı belirtiler zaten yorma kendiniKızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım
Progestan dex ödenmiyor ben kullanıyorumEn pahalı olanı da o sanırım diğerleri uygunmuş kötü oldu bu
Canım acilde yaptır istersenKızlar hayattaki sansim sonucum hala çıkmadı aradım ellerinde beta HCG testi ölçecek kit bitmiş şaka gibi kim bilir ne zaman çıkar neyse bundan da vardır bir hayır özele gideyim dedim 350 TL diyor yazık günah bir ilacımı alırım yaözel sağlık sigortası karsiliyor mu yapan var mı ?
Bakacağım canım artık az da kaldı zaten aslında bu bir mesaj heralde bekle diyor rabbimCanım acilde yaptır istersen
Bir yandan içimiz içimizi yiyor bir yandan bekleyelim diyoruz bilmiyorum valla Allah'ım sonunda yüzümüzü güldürsünBakacağım canım artık az da kaldı zaten aslında bu bir mesaj heralde bekle diyor rabbim
Geriye bi tek proluton depot kalıyo o da zaten 50 lira mı neProgestan dex ödenmiyor ben kullanıyorum
Ben yine yaptım tek çizgiHer sabah böyle pozitiflerle uyanalım inşallah yaaaçift çizgi görmeyenler de korkmasın daha erken ya hemen öıkmayabiliyor çok nadir hemen çıkıyor
Hayırlı uğurlu olsun ya maşallah ailemiz büyüyorkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Biz kan gününe kadar öğrenemiycez bizimkiler nazlı olacak ben sana diyim
5 üzeri pozitiftir canım erken zaten çok yükselmez, 5 üzeri çıkması yeterAy kızlar ben dayanamadım dün kan verdim buradaki konuşmalardan sonra iş yerinin yanında sağlık ocağı gibi bir yer var 5 e kadar çıkar dedi hala da çıkmadı kafayı yicem pişman oldum zaten erken verdim diyeböyle saçma bir durum oldu keşke gidip özelde verseydim çıkar deyince guvenmistim heyecanla bekliyorum ama erken vermişim tabi 8.gundu dün kesin cikarsada düşük cikacak
İnşallah olumludurHayırlı uğurlu olsun ya maşallah ailemiz büyüyor
Cumaya kadar falan beklemeye karar verdim tüp bebekle hamiş kalan arkadasim var 12.gin vermiş erken verirsen kafana takarsın dedi ben erken vermiş bulundum ama nasılsa sonucu cikmiyo5 üzeri pozitiftir canım erken zaten çok yükselmez, 5 üzeri çıkması yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?