- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallahKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Aynen öyle demi yaa❤❤❤bu grup harika gidiyor Mayıs bebeklerimiz şans getirsin hepimize
Ay kahkahayı patlattım vallahiKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Teşekür ederim canımYaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim rabbim hepimizin sonuçlarını pozitif olur inşallahHayır sanmıyorum kendşni zorlamadığın sürece bişe olmaz canım hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun bebişin
Amin canım sağolasınAy kahkahayı patlattım vallahiyaa gözğn aydın olsun ne güzel valla nasıl mutlu oluyor insan böyle pozitifler görünce sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim canımYok cnm sıkıntı olmuyor
Canım hayırlı olsunKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Transfer hariç sayılır kuzumKuzum sen transfer gününü neden hesaplamıyorsun..bende transfer günüyle birlikte 7 günüm..çünkü 29 dediler kan testi yap
Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımızaAy kahkahayı patlattım vallahiyaa gözğn aydın olsun ne güzel valla nasıl mutlu oluyor insan böyle pozitifler görünce sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun, valla ağlıyorum ben şu an mutluluktan☺❤ ne güzel haberler duyuyoruz..rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsinKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Çok teşekkür ederim canım herkes pozitif herkes potizif inşallahCanım hayırlı olsunsizlerin pozitiflerinu gördükçe beni iyice heyecan sarıyor
Amin canım inşallah darısı hepiniz başına inşallah aminnnnnYaaa çok sevindim hayırlı olsun, valla ağlıyorum ben şu an mutluluktan☺❤ ne güzel haberler duyuyoruz..rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin canım benimKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Canım özellikle son paragrafı iyi oku ve bebeğine güvenKızlar merhaba bu ayın 22 sinde transfer oldum daha öncede yazdım ama içim rahat değil geriden gelen 6. Gün embriyosu 2bb kalite sizce çok mu kötü kalite
Hayırlı olsunnKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Amin canım inşallahHayırlı olsunndarısı bu güzel haberi almayi bekleyen hepimizin başına inşallah
Amin canım inşallah hepimiz alalım inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?