Yarın test yapmak istiyorum eşime dedim test al gelerkenAllah'a sığınalım ya az kaldı valla bence en stresli günleri geçirdiksırada daha stresli günler var
Kız dur alsa bile belkide yapmam..genelde bu konularda sabırlıyımAllah'ımsiz böyle yapınca ben nasıl sabretcem
Alsa nasıl yapmıycan ya maşallah bu ne sabır eşim bana test getirse anında işerim üstüneKız dur alsa bile belkide yapmam..genelde bu konularda sabırlıyım
Ayyy beni tanıyanlar biliyor evde bir sürü testim olsun adetim gelmeyene kadar yapmıyorumAlsa nasıl yapmıycan ya maşallah bu ne sabır eşim bana test getirse anında işerim üstüne
Maşallah maşallahAyyy beni tanıyanlar biliyor evde bir sürü testim olsun adetim gelmeyene kadar yapmıyorum
Testler beni çok sinir ediyor..yalancı çizgi gorünce sonra gün boyu test elimde işıkta bakıyorum günüm öyle geçiyorMaşallah maşallahben adetken bile yaparım yeter ki aklıma düşsün
Amiin çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallahHayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Yalancı çizgi bile göremedimTestler beni çok sinir ediyor..yalancı çizgi gorünce sonra gün boyu test elimde işıkta bakıyorum günüm öyle geçiyorondan sevmiyorum test yapmayı
Ben yaptım 5. Gün negatifti canım bence biraz daha beklemelisin negatif göreceğini bilsen bile ğzğlüyorsun çünküBen de bugün test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum yarın 5. Gün olacak ama pek umutlu değilim olmadı gibi hissediyorum
Dayan dayanalim lütfen siz yaptıkça bende duramıyorum.Allah'ımsiz böyle yapınca ben nasıl sabretcem
Canım hayırlı olsun güzel haberlerini Allah'ım inşallahKızzlar bugün benim de transferim olduu sadece 5-10 dk transferden sonra uzanmamı söylediler sonra yatmana gerek yok günlük hayatına devam et ağır işler yapma dediler o kadarçok heyecanlıyım inşallah bekleyen herkesinki olumlu olurr
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Maşallah pozitif haberleri alıyoruz umut oluyor bizeKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Haklısın canım ama ne bileyim belirti yok bir şey yok evde tiyatro oynuyor gibiyim annem etrafımda fır dönüyor yazık boş boş bi dikkat etmeler falan diye düşünüyorum canım sıkılıyorBen yaptım 5. Gün negatifti canım bence biraz daha beklemelisin negatif göreceğini bilsen bile ğzğlüyorsun çünkü
Birbirimizi nasıl da kandırıyoruz ama hepimizin içi içini yiyorDayan dayanalim lütfen siz yaptıkça bende duramıyorum.
Kızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Çıkmayınca valla daha iyi öyle olunca hemen çöp kutusunaYalancı çizgi bile göremedimkız iyi ki varsınız yaaa vallahi vakit sizle Umut dolu geçiyor
Hepimiz aynıyız canım bazen boşuna bekliyorum olmadı gibi hissediyorum ama bekliycez bide strese girmeden beklemeliyiz olanı da kötü etkilemeyelimHaklısın canım ama ne bileyim belirti yok bir şey yok evde tiyatro oynuyor gibiyim annem etrafımda fır dönüyor yazık boş boş bi dikkat etmeler falan diye düşünüyorum canım sıkılıyor
Ay inşallah yaaaaaa doğum anılarımızı da paylaşalımÇıkmayınca valla daha iyi öyle olunca hemen çöp kutusunaiyiki varız Allah nasip etsin 9 ayda birlikte olak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?