2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben de bugün test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum yarın 5. Gün olacak ama pek umutlu değilim olmadı gibi hissediyorum

Testler beni çok sinir ediyor..yalancı çizgi gorünce sonra gün boyu test elimde işıkta bakıyorum günüm öyle geçiyorondan sevmiyorum test yapmayı
Yalancı çizgi bile göremedim kız iyi ki varsınız yaaa vallahi vakit sizle Umut dolu geçiyor

Ben de bugün test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum yarın 5. Gün olacak ama pek umutlu değilim olmadı gibi hissediyorum
Ben yaptım 5. Gün negatifti canım bence biraz daha beklemelisin negatif göreceğini bilsen bile ğzğlüyorsun çünkü

Canım hayırlı olsun güzel haberlerini Allah'ım inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Maşallah pozitif haberleri alıyoruz umut oluyor bize

Ben yaptım 5. Gün negatifti canım bence biraz daha beklemelisin negatif göreceğini bilsen bile ğzğlüyorsun çünkü
Haklısın canım ama ne bileyim belirti yok bir şey yok evde tiyatro oynuyor gibiyim annem etrafımda fır dönüyor yazık boş boş bi dikkat etmeler falan diye düşünüyorum canım sıkılıyor

hayırlı olsun tebrikler.benimde bir yudumda çişim gelir dün bardaklarla su içtim benimde gelmedi psikoloji böyle bişey işte ama Harika haber

Haklısın canım ama ne bileyim belirti yok bir şey yok evde tiyatro oynuyor gibiyim annem etrafımda fır dönüyor yazık boş boş bi dikkat etmeler falan diye düşünüyorum canım sıkılıyor
Hepimiz aynıyız canım bazen boşuna bekliyorum olmadı gibi hissediyorum ama bekliycez bide strese girmeden beklemeliyiz olanı da kötü etkilemeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…