2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu
En zor tarafı benim için transfer sonrasıydı..ben genelde çok su içen birisi diğilim bana baktılar dediler çok sıkışık diğilsin ve ağzima kadar suyla doldurdular..transfer bitince aklım hep tuvaletdeydi bana dediler 20 dakika sonra isterseniz ördek getiririz..amaan eşim dedi o nasıl oluyor ben sana yardım edemem korkuyorum cocuklara bir şey olur zor olsa bile 1 saat resmen bekledim..Sen korkma her şey Allahın elinde..ben transfer sonrası 2 saat yol geldim ona bakılırsa.

Kızlar merhaba bu ayın 22 sinde transfer oldum daha öncede yazdım ama içim rahat değil geriden gelen 6. Gün embriyosu 2bb kalite sizce çok mu kötü kalite
Canım iyi düşünelim iyi olsun lütfen olumsuzluğa yer verme kalbinde. Bebeğin seninle güçlensin seni bırakmasın inşallah

MaşAllah pozitifler geliyorSımsıkı tutunsun sana bebişin

Ah şu eşler ya ne iğne yapabiliyorlar ne başka bişe aynen ben de aşağı yukarı o kadar yol geldim hatta yolda durup restoran da yemek yedik mecburen tutunacak olan tutunur napalım Allah büyük

Kızlar bugün transferimin 9.günü dayanamadım ve evde test yaptım ama o kadar hayaletki çok dikkatli bakıldığında görünüyor emin olamadım ablama da gösterdim o da dikkatli bakınca gördü acaba foğruluk payı varmıdır test günü 27 sinde olan varmı

Erken gebelik mi yaptın canım. Negatif olsa asla hayalet dahi çıkmaz. İnşallah seninledir bebeğin hayırlısı olsun test gününü bekle zaten az kaldı

Ah şu eşler ya ne iğne yapabiliyorlar ne başka bişe aynen ben de aşağı yukarı o kadar yol geldim hatta yolda durup restoran da yemek yedik mecburen tutunacak olan tutunur napalım Allah büyük
Aynen öyle bir yerleri ağrısa hemen seryum takılmalı..ben ama ilaç bile kullanmıyorumki belki doğal yolla hamile kalırımBende arka koltukta arabada uzandım ama malum araba yerinden oynuyor..ama doktor dedi hiçbir şey olmaz..başka şansım yoktu zaten.

Allah'a sığınalım ya az kaldı valla bence en stresli günleri geçirdik sırada daha stresli günler var

Kızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım
Canım o kadar ilaç kullanırken regl olmazsın ama belirtiler olacak ki gebelik belirtileri de aynı..kafanı serin tut canım bebeğin seninledir inşallah

Canım acile git sancım var dersen yaparlar sana verme o kadar para yazık

Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Merhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu
Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğin yok canım bişey olmaz korkma.. yurtdışında hiç yatırmıyorlar

Amiinn canım inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlısı olsun saglıkla kucagına almaya nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…