En zor tarafı benim için transfer sonrasıydı..ben genelde çok su içen birisi diğilim bana baktılar dediler çok sıkışık diğilsin ve ağzima kadar suyla doldurdular..transfer bitince aklım hep tuvaletdeydi bana dediler 20 dakika sonra isterseniz ördek getiririz..amaan eşim dedi o nasıl oluyor ben sana yardım edemem korkuyorum cocuklara bir şey olurMerhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu
Canım iyi düşünelim iyi olsun lütfen olumsuzluğa yer verme kalbinde. Bebeğin seninle güçlensin seni bırakmasın inşallahKızlar merhaba bu ayın 22 sinde transfer oldum daha öncede yazdım ama içim rahat değil geriden gelen 6. Gün embriyosu 2bb kalite sizce çok mu kötü kalite
Sakın gerilme sakinliğini koruBirazdan sağlık ocağına gidicem enox kan sulandırıcı yazdırıcam kadın biraz pürüz çıkaracak ama napalm çekicez.. 680 lira vereceğime daha uyguna alırım sgk ya gidiro sonuçta..
MaşAllah pozitifler geliyorKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Ah şu eşler ya ne iğne yapabiliyorlar ne başka bişeEn zor tarafı benim için transfer sonrasıydı..ben genelde çok su içen birisi diğilim bana baktılar dediler çok sıkışık diğilsin ve ağzima kadar suyla doldurdular..transfer bitince aklım hep tuvaletdeydi bana dediler 20 dakika sonra isterseniz ördek getiririz..amaan eşim dedi o nasıl oluyor ben sana yardım edemem korkuyorum cocuklara bir şey olurzor olsa bile 1 saat resmen bekledim..Sen korkma her şey Allahın elinde..ben transfer sonrası 2 saat yol geldim ona bakılırsa.
Erken gebelik mi yaptın canım. Negatif olsa asla hayalet dahi çıkmaz. İnşallah seninledir bebeğin hayırlısı olsun test gününü bekle zaten az kaldıKızlar bugün transferimin 9.günü dayanamadım ve evde test yaptım ama o kadar hayaletki çok dikkatli bakıldığında görünüyor emin olamadım ablama da gösterdim o da dikkatli bakınca gördü acaba foğruluk payı varmıdır test günü 27 sinde olan varmı
Aynen öyle bir yerleri ağrısa hemen seryum takılmalı..ben ama ilaç bile kullanmıyorumki belki doğal yolla hamile kalırımAh şu eşler ya ne iğne yapabiliyorlar ne başka bişeaynen ben de aşağı yukarı o kadar yol geldim hatta yolda durup restoran da yemek yedik mecburen tutunacak olan tutunur napalım Allah büyük
Amiinnn inşallahMayıs ayı hepimize uğur getirsin inşallah çiçekler açsın kalbimizde hepimiz pozitif sonuçları alalım inşallah
Allah'a sığınalım ya az kaldı valla bence en stresli günleri geçirdikAynen öyle bir yerleri ağrısa hemen seryum takılmalı..ben ama ilaç bile kullanmıyorumki belki doğal yolla hamile kalırımBende arka koltukta arabada uzandım ama malum araba yerinden oynuyor..ama doktor dedi hiçbir şey olmaz..başka şansım yoktu zaten.
Canım o kadar ilaç kullanırken regl olmazsın ama belirtiler olacak ki gebelik belirtileri de aynı..kafanı serin tut canım bebeğin seninledir inşallahKızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım
Hiçbiri ödenmiyor canım maalesefKızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex ve proluton depot yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
Amin canım inşallahCanım iyi düşünelim iyi olsun lütfen olumsuzluğa yer verme kalbinde. Bebeğin seninle güçlensin seni bırakmasın inşallah
Canım acile git sancım var dersen yaparlar sana verme o kadar para yazıkKızlar hayattaki sansim sonucum hala çıkmadı aradım ellerinde beta HCG testi ölçecek kit bitmiş şaka gibi kim bilir ne zaman çıkar neyse bundan da vardır bir hayır özele gideyim dedim 350 TL diyor yazık günah bir ilacımı alırım yaözel sağlık sigortası karsiliyor mu yapan var mı ?
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimKızzlar bugün benim de transferim olduu sadece 5-10 dk transferden sonra uzanmamı söylediler sonra yatmana gerek yok günlük hayatına devam et ağır işler yapma dediler o kadarçok heyecanlıyım inşallah bekleyen herkesinki olumlu olurr
Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğinMerhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu
Amiinn canım inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinHerkese merhaba :) benim de 15 mayısta 1 adet 5. gün embriyosu transferim oldu, bizim ilk denememiz. Yarın kanda gebelik bakılacak, kandaki garanti diye evde test yapmamak için sabrettim bakalım sonuç ne olacak :) hepimiz pozitifleri görelim inşallah
Hayırlısı olsunKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?