2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım acilde yaptırana direk beta hah baktıracağım de yapıyorlar hemen para vermene gerek yok

Cumaya kadar falan beklemeye karar verdim tüp bebekle hamiş kalan arkadasim var 12.gin vermiş erken verirsen kafana takarsın dedi ben erken vermiş bulundum ama nasılsa sonucu cikmiyo cumada baktiririm inşallah
Ay resmen test verince bile öğrenemiyoruz ya şansa bakar mısın

Ya cidden su olay şaka gibi sinir oldum zaten heyecandan bakıp duruyorum dünden beri hayır almayın madem bakamıyoruz şuanda deyin neyse var bir Hayri sabırlı olmak lazım
Bence var bi hayır canım sabretmek lazım hem değerinde artmış olur öğrenene kadar için rahat eder

Benimde iki ay beklediler. Aslında taze transfer planlanmıştı, hatta Cetrotide hiç bir yerde yoktu o süreçte, ocak ayı gibiydi. Sırf bu nedenle taze transfer olmayacak demişti doktorum... Kıbrıs Rum kesiminden bulduk.... Fakat yumurta toplama sonrası rahim yeterinde kalınlaşmadığı için doktorum dondurulsun dedi. Önce çok üzüldüm, şimdi iyi ki öyle olmuş diyorum.

Ya cidden su olay şaka gibi sinir oldum zaten heyecandan bakıp duruyorum dünden beri hayır almayın madem bakamıyoruz şuanda deyin neyse var bir Hayri sabırlı olmak lazım
bende ikinci kanı verdim, cumartesi 158'di.. 4.gün ikinci kanı istedi doktor... Sonucunu bekliyorum şuanda...

Merhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu

Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex ve proluton depot yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
merhaba,

lıtunus , progestan dex devlet odemıyor, prulotonu bılmıyorum onu ödüyor olabılır canım

Merhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu
Hayır sanmıyorum kendşni zorlamadığın sürece bişe olmaz canım hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun bebişin

Ben transferden çıktığım gibi klozete gittim yoksa batiracaktim her yeri inan tutunacak olan sen naparsan yap tutunur yada tutunmaz takılma

Canım ilerlemesini takip edecekler ama beni hergün aradı embriyolog..transfer günü de 5.güne ulaşanlardan transfer ettiler geri kalanlar donduruldu

Kızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demiş bana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…