Canım acilde yaptırana direk beta hah baktıracağım de yapıyorlar hemen para vermene gerek yokKızlar hayattaki sansim sonucum hala çıkmadı aradım ellerinde beta HCG testi ölçecek kit bitmiş şaka gibi kim bilir ne zaman çıkar neyse bundan da vardır bir hayır özele gideyim dedim 350 TL diyor yazık günah bir ilacımı alırım yaözel sağlık sigortası karsiliyor mu yapan var mı ?
Ay resmen test verince bile öğrenemiyoruz ya şansa bakar mısınCumaya kadar falan beklemeye karar verdim tüp bebekle hamiş kalan arkadasim var 12.gin vermiş erken verirsen kafana takarsın dedi ben erken vermiş bulundum ama nasılsa sonucu cikmiyocumada baktiririm inşallah
Tamam canım ama bu Allah'tan bir işaret beklicem cumaya kadar oyke karar verdim degismezseCanım acilde yaptırana direk beta hah baktıracağım de yapıyorlar hemen para vermene gerek yok
Ya cidden su olay şaka gibi sinir oldum zaten heyecandan bakıp duruyorum dünden beri hayır almayın madem bakamıyoruz şuanda deyin neyse var bir Hayri sabırlı olmak lazımAy resmen test verince bile öğrenemiyoruz ya şansa bakar mısın
Bence var bi hayır canım sabretmek lazım hem değerinde artmış olur öğrenene kadar için rahat ederYa cidden su olay şaka gibi sinir oldum zaten heyecandan bakıp duruyorum dünden beri hayır almayın madem bakamıyoruz şuanda deyin neyse var bir Hayri sabırlı olmak lazım
Benimde iki ay beklediler. Aslında taze transfer planlanmıştı, hatta Cetrotide hiç bir yerde yoktu o süreçte, ocak ayı gibiydi. Sırf bu nedenle taze transfer olmayacak demişti doktorum... Kıbrıs Rum kesiminden bulduk.... Fakat yumurta toplama sonrası rahim yeterinde kalınlaşmadığı için doktorum dondurulsun dedi. Önce çok üzüldüm, şimdi iyi ki öyle olmuş diyorum.Ankara şehir hastanesinde. Peki toplantımdan kaç gün sonra transfer yaptılar. Bazılarında görüyorum 1-2 ay donduruldu sonra transfer yapıldı fln yazmışlar da çok merak ettim. Neden topladıktan sonra bekliyorlar o kadar süre
bende ikinci kanı verdim, cumartesi 158'di.. 4.gün ikinci kanı istedi doktor... Sonucunu bekliyorum şuanda...Ya cidden su olay şaka gibi sinir oldum zaten heyecandan bakıp duruyorum dünden beri hayır almayın madem bakamıyoruz şuanda deyin neyse var bir Hayri sabırlı olmak lazım
YaaaaaAy benim bugün kahvaltıdan sonra midem bulandı ya kesin heyecandan bulandı ama bi tuhaf olmadım da değil
Hayırlı uğurlu olsun inşallahbende ikinci kanı verdim, cumartesi 158'di.. 4.gün ikinci kanı istedi doktor... Sonucunu bekliyorum şuanda...
Evet canım bende öyle düşündümBence var bi hayır canım sabretmek lazım hem değerinde artmış olur öğrenene kadar için rahat eder
Çok teşekkür ederim :)Hayırlı uğurlu olsun inşallah
İnşallah çok güzel artarbende ikinci kanı verdim, cumartesi 158'di.. 4.gün ikinci kanı istedi doktor... Sonucunu bekliyorum şuanda...
Aşırı heyecan yaptım pozitifleri görünceYaaaaa
merhaba,Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex ve proluton depot yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
Hayır sanmıyorum kendşni zorlamadığın sürece bişe olmaz canım hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun bebişinMerhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu
Yok cnm sıkıntı olmuyorMerhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu
Ben transferden çıktığım gibi klozete gittim yoksa batiracaktim her yeriMerhaba arkadaşlar ben de transfer oldum bugün dinlenmem söylediler 45 dakka kalkma dediler çok sıkılırsan ördek var ona yapabilirsin dediler işlemden 5 dakka sonra dayanamadım ördeğe yaptım bişi olur mu
Canım ilerlemesini takip edecekler ama beni hergün aradı embriyolog..transfer günü de 5.güne ulaşanlardan transfer ettiler geri kalanlar dondurulduBeni şimdi aradılar dün toplanan yumurtalarım için. Döllenmeler oldu bölünmeleri takip ediyoruz dediler. Süreç tam olarak nasıl olacak dediğimde transfere geldiğinizde bilgi vereceğiz dediben zaten onu sormuştum ama :) tecrübesi olan var mı. Döllenmeden sonra bir olumsuzluk çıkabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?