2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Maşallah ya hadi hayırla pozitifi görelim inşallah

Yaaa kızlar ben 2 transferimde de eve gelirken bozuk bir yol var 5 dakika tıkırtılı çakıl taşlı bir yolda gidiyorsun totem yaptım kesin o yoldan giderken embriyo yerini buluyor sallana sallana

Yaaa kızlar ben 2 transferimde de eve gelirken bozuk bir yol var 5 dakika tıkırtılı çakıl taşlı bir yolda gidiyorsun totem yaptım kesin o yoldan giderken embriyo yerini buluyor sallana sallana
Kız Allah seni napmasın

Hayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana

hayırlı olsun tebrikler.benimde bir yudumda çişim gelir dün bardaklarla su içtim benimde gelmedi psikoloji böyle bişey işte ama Harika haber
Korku heyecan herşey Bi arada.. Çok şükür sonu güzel hala şaka gibi geliyo.. Eşim diyo bana sarılmadın Sen sarıl dedim. Uğraşan cebelleşen benim Allah hepinize tattırsın amin

Bende şey diyorum mesela eşim 1 defa aksırdıysa ikinci gelmicekse tuttu demekve ya bu sözü söyliceksi tutmuş demek.Allahım aklimı alma

Birazı ilaçlar ama birazı da bebiştir inşallah yaaa

Ben kalınca baş dönme oluyor okudum progestan fitil yapıyormuş

Birde unutuyorum diyorum cocuğum tutunsun sonra diyorum yok cocuklarım..bir elle karnıma koyuyorum diyorum yok ikinci çocuk küser iki elimide koyuyorum
Ya Allah'ım çok minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…