• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Herkese merhaba :) benim de 15 mayısta 1 adet 5. gün embriyosu transferim oldu, bizim ilk denememiz. Yarın kanda gebelik bakılacak, kandaki garanti diye evde test yapmamak için sabrettim bakalım sonuç ne olacak :) hepimiz pozitifleri görelim inşallah 🤍
Maşallah ya hadi hayırla pozitifi görelim inşallah 🥰

Aynen öyle bir yerleri ağrısa hemen seryum takılmalı..ben ama ilaç bile kullanmıyorumki belki doğal yolla hamile kalırım🤷🏻‍♀️Bende arka koltukta arabada uzandım ama malum araba yerinden oynuyor..ama doktor dedi hiçbir şey olmaz..başka şansım yoktu zaten.
Yaaa kızlar ben 2 transferimde de eve gelirken bozuk bir yol var 5 dakika tıkırtılı çakıl taşlı bir yolda gidiyorsun totem yaptım kesin o yoldan giderken embriyo yerini buluyor sallana sallana 🙈

Yaaa kızlar ben 2 transferimde de eve gelirken bozuk bir yol var 5 dakika tıkırtılı çakıl taşlı bir yolda gidiyorsun totem yaptım kesin o yoldan giderken embriyo yerini buluyor sallana sallana 🙈
😅😅😅Kız Allah seni napmasın

Hayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana🥹😄

❤️😂😂 hayırlı olsun tebrikler.benimde bir yudumda çişim gelir dün bardaklarla su içtim benimde gelmedi psikoloji böyle bişey işte ama Harika haber ❤️
😂😂😂😂 Korku heyecan herşey Bi arada.. Çok şükür sonu güzel hala şaka gibi geliyo.. Eşim diyo bana sarılmadın 😂😂😂 Sen sarıl dedim. Uğraşan cebelleşen benim 🤗Allah hepinize tattırsın amin

😃😃😃Bende şey diyorum mesela eşim 1 defa aksırdıysa ikinci gelmicekse tuttu demek😃ve ya bu sözü söyliceksi tutmuş demek.Allahım aklimı alma😂

Hayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana🥹😄
Birazı ilaçlar ama birazı da bebiştir inşallah yaaa🥰

Ben kalınca baş dönme oluyor okudum progestan fitil yapıyormuş

Back
X