- 1 Nisan 2022
- 15.419
- 17.179
- 248
Eveeet İn şa Allah canım İn şa AllahAy inşallah yaaaaaa doğum anılarımızı da paylaşalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet İn şa Allah canım İn şa AllahAy inşallah yaaaaaa doğum anılarımızı da paylaşalım![]()
Haklısın canımHepimiz aynıyız canım bazen boşuna bekliyorum olmadı gibi hissediyorum ama bekliycez bide strese girmeden beklemeliyiz olanı da kötü etkilemeyelim![]()
Maşallah ya hadi hayırla pozitifi görelim inşallahHerkese merhaba :) benim de 15 mayısta 1 adet 5. gün embriyosu transferim oldu, bizim ilk denememiz. Yarın kanda gebelik bakılacak, kandaki garanti diye evde test yapmamak için sabrettim bakalım sonuç ne olacak :) hepimiz pozitifleri görelim inşallah![]()
Yaaa kızlar ben 2 transferimde de eve gelirken bozuk bir yol var 5 dakika tıkırtılı çakıl taşlı bir yolda gidiyorsun totem yaptım kesin o yoldan giderken embriyo yerini buluyor sallana sallanaAynen öyle bir yerleri ağrısa hemen seryum takılmalı..ben ama ilaç bile kullanmıyorumki belki doğal yolla hamile kalırımBende arka koltukta arabada uzandım ama malum araba yerinden oynuyor..ama doktor dedi hiçbir şey olmaz..başka şansım yoktu zaten.
Yaaa kızlar ben 2 transferimde de eve gelirken bozuk bir yol var 5 dakika tıkırtılı çakıl taşlı bir yolda gidiyorsun totem yaptım kesin o yoldan giderken embriyo yerini buluyor sallana sallana![]()
Proluton kalçadan iğneyi devlet kaç kutu karşılıyor biliyor musun? Ben bir kutu yazdırdım ama bittiHayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim![]()
Çöp kutusundan kaç kere geri alıp baktımÇıkmayınca valla daha iyi öyle olunca hemen çöp kutusunaiyiki varız
Allah nasip etsin 9 ayda birlikte olak
![]()
Aldım ilacı hamileyim belli artık dedim eczanede 5 kuruş para vermedim deprem sebebiyle bedava dedi... Şaşırdım.Sakın gerilme sakinliğini koru
Teşekür ederim canım benimHayırlı uğurlu olsun inşallah Maşallah pozitif haberleri alıyoruz umut oluyor bize![]()
Aaa öyle miymiş orası neresiAldım ilacı hamileyim belli artık dedim eczanede 5 kuruş para vermedim deprem sebebiyle bedava dedi... Şaşırdım.
hayırlı olsun tebrikler.benimde bir yudumda çişim gelir dün bardaklarla su içtim benimde gelmedi psikoloji böyle bişey işte ama Harika haber
![]()
Yaaa kızlar ben 2 transferimde de eve gelirken bozuk bir yol var 5 dakika tıkırtılı çakıl taşlı bir yolda gidiyorsun totem yaptım kesin o yoldan giderken embriyo yerini buluyor sallana sallana![]()
Birazı ilaçlar ama birazı da bebiştir inşallah yaaaHayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana![]()
Ben kalınca baş dönme oluyor okudum progestan fitil yapıyormuşHayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana![]()
Hadi bakalım daha enteresan totem kimden gelecekse onunki ikiz olacakBende şey diyorum mesela eşim 1 defa aksırdıysa ikinci gelmicekse tuttu demek
ve ya bu sözü söyliceksi tutmuş demek.Allahım aklimı alma
![]()
Birde unutuyorum diyorum cocuğum tutunsun sonra diyorum yok cocuklarım..bir elle karnıma koyuyorum diyorum yok ikinci çocuk küser iki elimide koyuyorumHadi bakalım daha enteresan totem kimden gelecekse onunki ikiz olacakşuan seninki ikiz
![]()
Ya Allah'ım çok minnoşBirde unutuyorum diyorum cocuğum tutunsun sonra diyorum yok cocuklarım..bir elle karnıma koyuyorum diyorum yok ikinci çocuk küser iki elimide koyuyorum![]()