Çok iyi olmuş sevşndim senin için canım
Teşekür ederim canımÇok iyi olmuş sevşndim senin için canım
Canım Adana'da mi tedavi gördün bende kışla başkentte yaptırdım tüp bebeği
Yarın sabah tekrar yap idrar testi veya az kaldı kan gününü bekle kuzum en iyisi bu zaten, inşallah tutunmuştur bebişinKızlar bugün transferimin 9.günü dayanamadım ve evde test yaptım ama o kadar hayaletki çok dikkatli bakıldığında görünüyor emin olamadım ablama da gösterdim o da dikkatli bakınca gördü acaba foğruluk payı varmıdır test günü 27 sinde olan varmı
Teşekkür ederim bilgi içinmerhaba,
lıtunus , progestan dex devlet odemıyor, prulotonu bılmıyorum onu ödüyor olabılır canım
Çok teşekkür ederim canım inşallahhCanım hayırlı olsun güzel haberlerini Allah'ım inşallah
Kız inşallah bebistendir yaaaa ayyyAy kızlar bugün her yemekten sonra midem bulanıyor benim yaa ilaçlar olsa şimdiye kadar da olmaz mıydı ki bide yiyorum yiyorum hala aç gibiyim töbest kendi kendimi mi kandırıyorum acaba iyice psikolojim gitti
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinÖ
Hiçbiri ödenmiyor canım maalesef
Evet adanada tedavi gördümCanım Adana'da mi tedavi gördün bende kışla başkentte yaptırdım tüp bebeği
İnşallah yaaa kendi kendime yapıyosam uzun süre atlatamam Allah'ım yardımcımız olsunKız inşallah bebistendir yaaaa ayyy
Orayı bilmiyorumEvet adanada tedavi gördüm
Deme öyle bı iki gün ağar zirlariz sonra tekrar başlarız yapacak bişe yokİnşallah yaaa kendi kendime yapıyosam uzun süre atlatamam Allah'ım yardımcımız olsun
Nerde tedavi gördün canım. Ya şehir Hastanesi'ne yakın benim merkez başkent üniversitesiOrayı bilmiyorum
Öyle valla ya ben embriyoda dondurdum valla 7 tanesi kuzu kuzu yattı beni bekliyorDeme öyle bı iki gün ağar zirlariz sonra tekrar başlarız yapacak bişe yok
Amaaannnn maşallah maşallah ben şu an tek embriyo var oda 3. Gün embriyosu donukÖyle valla ya ben embriyoda dondurdum valla 7 tanesi kuzu kuzu yattı beni bekliyor
Çok çok erken kuzum çıkmaz üzülürsün yapma test yapacaksan transfer günü hariç 8.günü bekle en erken öyle çıkarBen de bugün test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum yarın 5. Gün olacak ama pek umutlu değilim olmadı gibi hissediyorum
Tamam şimdi baktım Yüreğir deymiş orası ben seyhan dayım acıbadem le çalışan özel bir doktorla ilerledik Yusuf topalahmetoğlu.Nerde tedavi gördün canım. Ya şehir Hastanesi'ne yakın benim merkez başkent üniversitesi
Kaliteleri çok iyi değil sanırım ya tam hatırlamıyorum da içlerinde şuan en iyisi 4bb ydi galibaAmaaannnn maşallah maşallah ben şu an tek embriyo var oda 3. Gün embriyosu donuk
Memnun kaldin mi peki kuzu yani ilgi alaka nasılTamam şimdi baktım Yüreğir deymiş orası ben seyhan dayım acıbadem le çalışan özel bir doktorla ilerledik Yusuf topalahmetoğlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?