2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Memnun kaldin mi peki kuzu yani ilgi alaka nasıl
Evet zaten doktorla birebir muhatap sın sekreteri cartu curtu yok.. Onun için seçtik çok şükür öyle de oldu hala kendisi arar bizi.. İlaçları alırken eczane söyledi adımı söyle iyice indirim yapsın dedi.. Memnunuz

Selam kızlar benim bugün yumurtalarim toplandı toplam 20 adet, bakalım nasıl cikicak, yalnız girerken çok mutlu girdim fakat çıkarken anestezi etkisinden mıdır nedir ağlayarak çıktım neden deprem oldu ki yazık insanlara diye. Bilinçaltımda neler varmis halbuki. Ne kadar iyiyiz desek de içerde biseyler eksik demekki.

Neyse güzel sağlıklı hayırlı embriyolarimiz olsun inşallah dua üstüne dua ekliyroum siz de edin

Ay kızlar bugün her yemekten sonra midem bulanıyor benim yaa ilaçlar olsa şimdiye kadar da olmaz mıydı ki bide yiyorum yiyorum hala aç gibiyim töbest kendi kendimi mi kandırıyorum acaba iyice psikolojim gitti
Hamişsin zaten canımama mide bulantıları bu kadar erken olmaz..geçen gün bendede vardır..yarın benim adet günüm ya önceden mide bulantıları yaşıyorum hep ve ya psikoloji hepimizin bir yeri ağrıyor

İyi düşün iyi olsun maşallah iyi toplanmış hepsi döllenir ilerler inşallah.

Bilinçaltı öyle vala ben neler demişim herkes gülmekten ölmüş hemşirenin birine yürümüşüm.ne güzel kadın diye sonra eşime dönmüsüm sen niye urfa görevine gitmedin demişim aferin ne güzel grev yapabiliyosunuz bize yasak yapamıyoruz demişim sonra dönmüsüm küfür etmişim ooooooo

Hepside olgun olup döllenirler inşallah canım çok güzel bi sayı canım benim tabi hepimizi etkiledi Allah'ım zor durumda olanların ailesini yuvasını akrabalarını sevdiklerini kaybedenlerin yardımcısı olsun bir daha bizlere böyle acılar göstermesin ben de çıktığımda çok ağlamışım birazını hatırlamıyorum eşim çekmiş beni birazını da hatırlıyorum. Bu süreç bizi yoruyor narkozlu olunca da salıyoruz kendimizi

Hamişsin zaten canımama mide bulantıları bu kadar erken olmaz..geçen gün bendede vardır..yarın benim adet günüm ya önceden mide bulantıları yaşıyorum hep ve ya psikoloji hepimizin bir yeri ağrıyor
Ben kesin rol yapıyorum kendime ya ay az kaldı valla günümüz yaaaa çok heyecanlanıyorum bugün rüyamda test yaptım çift çizgi çıktı uyandım uyudun tekrar rüyamda biberon alıyordum

Kız ciddimisin?kaç defa anestezi aldım ben ama hiç öyle bir durumla karşılaşmadım..yerdeyim

Sağolun kızlar anlamadım valla, bı önceki anestezide bana kaç şişe şarap icirdiniz ya diyerek çıkmıştım çok güzeldi o , ama bu kez ağlayarak çıkınca bende şaşırdım

Ben kesin rol yapıyorum kendime ya ay az kaldı valla günümüz yaaaa çok heyecanlanıyorum bugün rüyamda test yaptım çift çizgi çıktı uyandım uyudun tekrar rüyamda biberon alıyordum
Kız bende test yapiydum ama kan pozitifti eşimde görmüş garibim onunda psikolojisi bozuldu mervis rüyamda müdür herkesi uygun adımla yurutuyomuymus neymis bende yanına gelip ben hamileyim diye yurutmediler demisim

Ayyyyyy

Kız bende test yapiydum ama kan pozitifti eşimde görmüş garibim onunda psikolojisi bozuldu mervis rüyamda müdür herkesi uygun adımla yurutuyomuymus neymis bende yanına gelip ben hamileyim diye yurutmediler demisim
Allah görüyor şu halimizi ya valla ne diyim ki rabbim gğldğrsün bizi

Kız ciddimisin?kaç defa anestezi aldım ben ama hiç öyle bir durumla karşılaşmadım..yerdeyim
Aboooo sen bide rahim filmi çekilirken gorseydin tüm hastane yıkılmış gülmekten afferimmm sizeee afferrimmmmmm greve devaaammm diye bagirmisim her ne kadar desteklemesemde bilinçaltımda adamlara hakverio desteklemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…