İlk gün fitili kullanınca çok korkmuştum sonra okudum anladımki ola biliyormuşDoğrudur zaten ilaçların etkilerini fazlasıyla yaşıyoruz bugün biraz daha arttı benimde baş dönmesi
Bak işteKaliteleri çok iyi değil sanırım ya tam hatırlamıyorum da içlerinde şuan en iyisi 4bb ydi galiba
Ay valla kalite falan neyse de ben onları sonraki bebelerim olsunlar diye dondurdum valla Allah kalbimi biliyoBak iştebir embriyonun en sevdiği yer ana rahmidir. Bursa 5aa lar havada ucustu tutmadı. Kısmet yani kalote bı yerde bahane bence
Evet zaten doktorla birebir muhatap sın sekreteri cartu curtu yok.. Onun için seçtik çok şükür öyle de oldu hala kendisi arar bizi.. İlaçları alırken eczane söyledi adımı söyle iyice indirim yapsın dedi.. MemnunuzMemnun kaldin mi peki kuzu yani ilgi alaka nasıl
Hamişsin zaten canımAy kızlar bugün her yemekten sonra midem bulanıyor benim yaa ilaçlar olsa şimdiye kadar da olmaz mıydı ki bide yiyorum yiyorum hala aç gibiyim töbest kendi kendimi mi kandırıyorum acaba iyice psikolojim gitti
Bence 2 gün daha sabret canım çok erken moralin bozulmasin 2 gün sonra silik bile olsa çıkar en azındanBen de bugün test aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum yarın 5. Gün olacak ama pek umutlu değilim olmadı gibi hissediyorum
İyi düşün iyi olsun maşallah iyi toplanmış hepsi döllenir ilerler inşallah.Selam kızlar benim bugün yumurtalarim toplandı toplam 20 adet, bakalım nasıl cikicak, yalnız girerken çok mutlu girdim fakat çıkarken anestezi etkisinden mıdır nedir ağlayarak çıktım neden deprem oldu ki yazık insanlara diye. Bilinçaltımda neler varmis halbuki. Ne kadar iyiyiz desek de içerde biseyler eksik demekki.
Neyse güzel sağlıklı hayırlı embriyolarimiz olsun inşallah dua üstüne dua ekliyroum siz de edin
Bilinçaltı öyle vala ben neler demişim herkes gülmekten ölmüşSelam kızlar benim bugün yumurtalarim toplandı toplam 20 adet, bakalım nasıl cikicak, yalnız girerken çok mutlu girdim fakat çıkarken anestezi etkisinden mıdır nedir ağlayarak çıktım neden deprem oldu ki yazık insanlara diye. Bilinçaltımda neler varmis halbuki. Ne kadar iyiyiz desek de içerde biseyler eksik demekki.
Neyse güzel sağlıklı hayırlı embriyolarimiz olsun inşallah dua üstüne dua ekliyroum siz de edin
Hepside olgun olup döllenirler inşallah canım çok güzel bi sayıSelam kızlar benim bugün yumurtalarim toplandı toplam 20 adet, bakalım nasıl cikicak, yalnız girerken çok mutlu girdim fakat çıkarken anestezi etkisinden mıdır nedir ağlayarak çıktım neden deprem oldu ki yazık insanlara diye. Bilinçaltımda neler varmis halbuki. Ne kadar iyiyiz desek de içerde biseyler eksik demekki.
Hamişsin zaten canımama mide bulantıları bu kadar erken olmaz..geçen gün bendede vardır..yarın benim adet günüm ya önceden mide bulantıları yaşıyorum hep ve ya psikoloji hepimizin bir yeri ağrıyor
Kız ciddimisin?Bilinçaltı öyle vala ben neler demişim herkes gülmekten ölmüşhemşirenin birine yürümüşüm.ne güzel kadın diye sonra eşime dönmüsüm sen niye urfa görevine gitmedin demişim aferin ne güzel grev yapabiliyosunuz bize yasak yapamıyoruz demişim sonra dönmüsüm küfür etmişim ooooooo
Kız bende test yapiydum ama kan pozitifti eşimde görmüş garibim onunda psikolojisi bozulduBen kesin rol yapıyorum kendime ya ay az kaldı valla günümüz yaaaa çok heyecanlanıyorum bugün rüyamda test yaptım çift çizgi çıktı uyandım uyudun tekrar rüyamda biberon alıyordum
AyyyyyyBilinçaltı öyle vala ben neler demişim herkes gülmekten ölmüşhemşirenin birine yürümüşüm.ne güzel kadın diye sonra eşime dönmüsüm sen niye urfa görevine gitmedin demişim aferin ne güzel grev yapabiliyosunuz bize yasak yapamıyoruz demişim sonra dönmüsüm küfür etmişim ooooooo
Rüyan çok güzel yaBen kesin rol yapıyorum kendime ya ay az kaldı valla günümüz yaaaa çok heyecanlanıyorum bugün rüyamda test yaptım çift çizgi çıktı uyandım uyudun tekrar rüyamda biberon alıyordum
Allah görüyor şu halimizi ya valla ne diyim ki rabbim gğldğrsün biziKız bende test yapiydum ama kan pozitifti eşimde görmüş garibim onunda psikolojisi bozuldumervis rüyamda müdür herkesi uygun adımla yurutuyomuymus neymis bende yanına gelip ben hamileyim diye yurutmediler demisim
Aboooo sen bide rahim filmi çekilirken gorseydin tüm hastane yıkılmış gülmekten afferimmm sizeee afferrimmmmmm greve devaaammm diye bagirmisimKız ciddimisin?kaç defa anestezi aldım ben ama hiç öyle bir durumla karşılaşmadım..yerdeyim
Canım masallah 7 tane geride dondurulmuş kalması çok güzelAy valla kalite falan neyse de ben onları sonraki bebelerim olsunlar diye dondurdum valla Allah kalbimi biliyo
Herkes demiş ki bu kadar anestezi alan hasta gorduk ama kafasını böyle yaşayan hasta ilk kez gördük demişlerAyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?