2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aboooo sen bide rahim filmi çekilirken gorseydin tüm hastane yıkılmış gülmekten afferimmm sizeee afferrimmmmmm greve devaaammm diye bagirmisim her ne kadar desteklemesemde bilinçaltımda adamlara hakverio desteklemisim
Kız dur gülmekten karnım zıplıyorayy beni görsen anesteziden sonra sesim bile çıkmıyor valla

Aboooo sen bide rahim filmi çekilirken gorseydin tüm hastane yıkılmış gülmekten afferimmm sizeee afferrimmmmmm greve devaaammm diye bagirmisim her ne kadar desteklemesemde bilinçaltımda adamlara hakverio desteklemisim
Biz yapamıyoruz ya ne kadar kafanda yer ettiyse artık

Ay kızlar bugün her yemekten sonra midem bulanıyor benim yaa ilaçlar olsa şimdiye kadar da olmaz mıydı ki bide yiyorum yiyorum hala aç gibiyim töbest kendi kendimi mi kandırıyorum acaba iyice psikolojim gitti
Süreç zaten yorucu zor ama beklemek daha zor sanki yainşallah bebiştendir Aminnnn

Amin canım bende neqatif olursa Allah korusun sizdende uzak durucam..yedekte embriyom bile yok ve birde denemek şansımda yok malesef
Deme öyle inan maddi olarak hala toparlayamadik hala düğün borçları var. İnşallah Allah yüzümüze bakar tek dileğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…