- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
Ben bu anı kaç yıldır bekliyorum deseydinHerkes demiş ki bu kadar anestezi alan hasta gorduk ama kafasını böyle yaşayan hasta ilk kez gördük demişler
Canım hayırlı olsun sanki var gibikızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
İnşallah karnımdakine kardeş olsunlar yaCanım masallah 7 tane geride dondurulmuş kalması çok güzel
Ne kızması kocaaaammmmmm canım kocaaammmmm diye salça olmuşum adamaBen bu anı kaç yıldır bekliyorum deseydinay iyi ki kocana iyice bi kızmamışsın ya
Kız dur gülmekten karnım zıplıyorAboooo sen bide rahim filmi çekilirken gorseydin tüm hastane yıkılmış gülmekten afferimmm sizeee afferrimmmmmm greve devaaammm diye bagirmisimher ne kadar desteklemesemde bilinçaltımda adamlara hakverio desteklemisim
Ahahaha yıkıldım gülmektenNe kızması kocaaaammmmmm canım kocaaammmmm diye salça olmuşum adama
Biz yapamıyoruz ya ne kadar kafanda yer ettiyse artıkAboooo sen bide rahim filmi çekilirken gorseydin tüm hastane yıkılmış gülmekten afferimmm sizeee afferrimmmmmm greve devaaammm diye bagirmisimher ne kadar desteklemesemde bilinçaltımda adamlara hakverio desteklemisim
Zoruma gitmiş baksanaBiz yapamıyoruz ya ne kadar kafanda yer ettiyse artık
Amin canım bende neqatif olursa Allah korusun sizdende uzak durucam..yedekte embriyom bile yok ve birde denemek şansımda yok malesefAy bunların hepsi tatlı bir anı kalsa ve bebislerimize kavussak
Ay ben de bugün bunu diycektim size var ya bir göbek oldu ben de anlatamam. Bence iğneden oldu gibi geliyor banaAy kızlar karnınız sisiyo mu benim çok sisiyo ya fitilden mi acabaa
Süreç zaten yorucu zor ama beklemek daha zor sanki yaAy kızlar bugün her yemekten sonra midem bulanıyor benim yaa ilaçlar olsa şimdiye kadar da olmaz mıydı ki bide yiyorum yiyorum hala aç gibiyim töbest kendi kendimi mi kandırıyorum acaba iyice psikolojim gitti
Sarhoş gibi bütün içindekileri açığa vermişsinZoruma gitmiş baksana
Kız aaa Allah korusun ya öyle şeyler demeAmin canım bende neqatif olursa Allah korusun sizdende uzak durucam..yedekte embriyom bile yok ve birde denemek şansımda yok malesef
Deme öyle inan maddi olarak hala toparlayamadik hala düğün borçları var. İnşallah Allah yüzümüze bakar tek dileğim buAmin canım bende neqatif olursa Allah korusun sizdende uzak durucam..yedekte embriyom bile yok ve birde denemek şansımda yok malesef
En zor kısmı test için gelen zamanmış vallahi diğerlerinde bu kadar beklerken yorulmadımSüreç zaten yorucu zor ama beklemek daha zor sanki yainşallah bebiştendir Aminnnn
Valla aklıma gelince nasıl atlatırım diye düşünüyorum eşimde kaldıramaz ikimizde 2 seneden fazladı doktorlardayız..offfKız aaa Allah korusun ya öyle şeyler deme
Ya bide şey sanırım hemşire canımı yakmis dönüp kadına bak ben polisim ha diyip durmusumSarhoş gibi bütün içindekileri açığa vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?