Allahım bizi utandırma hepimiz pozitif sonuç alak..böyle mal gibi kan testi sonucumuza bakakYa Allah'ım çok minnoş
Yapmayın kız bosverin ben 2 gündür babayı alıyorum tek çizgiyleTestler beni çok sinir ediyor..yalancı çizgi gorünce sonra gün boyu test elimde işıkta bakıyorum günüm öyle geçiyorondan sevmiyorum test yapmayı
Allah'ım bende bu totemden istiyorumYaaa kızlar ben 2 transferimde de eve gelirken bozuk bir yol var 5 dakika tıkırtılı çakıl taşlı bir yolda gidiyorsun totem yaptım kesin o yoldan giderken embriyo yerini buluyor sallana sallana
Evet o da var en çok beni saklıyan zaten buYapmayın kız bosverin ben 2 gündür babayı alıyorum tek çizgiyle
Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm doktorum kan tahlili istedi tekrar hormon ilaçlarını çok kullandık kendiliğinden de olma şansı var mı acaba diye bide eşim içinde tekrar sperm testi istedi sonuca göre tekrar yönlendirecekBenimde negatif canım adetim normaldede çok ağrılı geçer bu seferki reglımden çok çok korkuyorum rahimi çok besledik çünkü kalınlaştırdık epey yoğun kanamam olur diye düşündüm. Bir dahaki için nasıl bişey uygulanıyor yumurta çatlamasın diye ilaç ne alaka bir sonraki aşamaları da öğrenir misin benim için
Kişiden kişiye belirtiler değişiyor ama üzülmeyin sonuç gününe kadar stres yapmayın sakın inşallah pozitif olur bebeğiniz tutunurBenim bugün transfer hariç 7. Günüm ama hiçbir şey yok
İnşallahhhBirazı ilaçlar ama birazı da bebiştir inşallah yaaa
Ben transfer sonrası rapor aldım sadece ama sonuç negatif olduTüp bebek tedavisi başladıktan sonra transfere kadar çalışan var mı yoksa tedavi başlar başlamaz işten ayrılmak mı gerekiyor ?
Amiiiin inşallah hepimiz kavuşalım Allah kimseye aratmasınKişiden kişiye belirtiler değişiyor ama üzülmeyin sonuç gününe kadar stres yapmayın sakın inşallah pozitif olur bebeğiniz tutunur
Amiin inşallah sonucunuz ne zaman belli olurAmiiiin inşallah hepimiz kavuşalım Allah kimseye aratmasın
Ben bi kere aldım ve bitti gittiYapmayın kız bosverin ben 2 gündür babayı alıyorum tek çizgiyle
Canım kaliteye takılma, embriyo bozuk bile olsa anne karnında kendini onarabiliyor..sonuçta canı verecek olan Allah, kaliteye bakmıyor..rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba bu ayın 22 sinde transfer oldum daha öncede yazdım ama içim rahat değil geriden gelen 6. Gün embriyosu 2bb kalite sizce çok mu kötü kalite
Doğrudur zaten ilaçların etkilerini fazlasıyla yaşıyoruz bugün biraz daha arttı benimde baş dönmesiBen kalınca baş dönme oluyor okudum progestan fitil yapıyormuş
Ahahha yukarıdaki mesajda da yapmayın diyordun ama yaaaYarın gidip kan mi versem acep
Pazartesi kan vericem canım ben o gün öğrenicemAmiin inşallah sonucunuz ne zaman belli olur
Ahahha yukarıdaki mesajda da yapmayın diyordun ama yaaakız şaka bi yana gidersen söyle bize
Sona yaklaşıyorız biraz daha mı sabretsenHiç cesaretim yok vala ama bı delilik yapasim da var zaten pozotif gelirse şok olurum
AdanaAaa öyle miymiş orası neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?