Vallahi bizim de öyle ailelere bile söylemedik biz kimsenin haberi yok kendi kendimize yapmaya çalışıyoruz borç gırtlağı aştı ama sonu güzel olacak inşallah yaDeme öyle inan maddi olarak hala toparlayamadik hala düğün borçları var. İnşallah Allah yüzümüze bakar tek dileğim bu
Maddi olarak bizde hiç iyi diğiliz..yoksa diyerim sona kadar devam..yaşta az diğilki 1 sene bekleyim.Allah görüyor durumumu ne deyimDeme öyle inan maddi olarak hala toparlayamadik hala düğün borçları var. İnşallah Allah yüzümüze bakar tek dileğim bu
Kadını vuracak anee sen doğumda ortalığı birbirine katarsınYa bide şey sanırım hemşire canımı yakmis dönüp kadına bak ben polisim ha diyip durmusum
Kuzu bende 32 yaşındayım. Deme öyle evrene olumlama yapalım inşallah gerek kalmayacak başka işlemlere hepimiz gebe kalacazMaddi olarak bizde hiç iyi diğiliz..yoksa diyerim sona kadar devam..yaşta az diğilki 1 sene bekleyim.Allah görüyor durumumu ne deyim
Kuzu biz de öyleyiz. Baksana eşim hayal kırıklığı olmasın diye test bile yapmamı reddediyor. Hepimiz çok emek verdik her türlü yorulduk ama Rabbim çok büyük kaldıramayacağımızdan fazlasını vermez inşallah yavrularımıza kavuşuruz da hayırla bugünleri anınca gülümserizValla aklıma gelince nasıl atlatırım diye düşünüyorum eşimde kaldıramaz ikimizde 2 seneden fazladı doktorlardayız..offf
İn şa Allah canımKuzu bende 32 yaşındayım. Deme öyle evrene olumlama yapalım inşallah gerek kalmayacak başka işlemlere hepimiz gebe kalacaz
Kuzum yedek embriyom olsa tamamda devam ederim ama yedekte yok sıfırdan başlamakta çok para..bizde yol parasıda çok çıkıyor dün sordum eşime ne kadar etdi toplam 60 diyor ve çalışan tek eşim..ben yabancı olduğum için çalışamıyorum vatandaşlık almama 4 sene varKuzu biz de öyleyiz. Baksana eşim hayal kırıklığı olmasın diye test bile yapmamı reddediyor. Hepimiz çok emek verdik her türlü yorulduk ama Rabbim çok büyük kaldıramayacağımızdan fazlasını vermez inşallah yavrularımıza kavuşuruz da hayırla bugünleri anınca gülümserizAllah korusun ama en kötü tutmazsa biraz toparlanıp devam ederiz Allah'ım büyük ya
Rızkı veren Allahtır eğer o çocuk size gelecekse rızkını verecek rabbim bir şekilde nasip edecek size onu böyle şeyler düşünüp kendini üzme lütfenKuzum yedek embriyom olsa tamamda devam ederim ama yedekte yok sıfırdan başlamakta çok para..bizde yol parasıda çok çıkıyor dün sordum eşime ne kadar etdi toplam 60 diyor ve çalışan tek eşim..ben yabancı olduğum için çalışamıyorum vatandaşlık almama 4 sene var
AzerbaycanlıRızkı veren Allahtır eğer o çocuk size gelecekse rızkını verecek rabbim bir şekilde nasip edecek size onu böyle şeyler düşünüp kendini üzme lütfennerelisin sen gelin kızımız
Evet öyle kardeşizAnam anam öz gardaşımız
Öyle düşünme canım, çok da yatma..annen bundan çok memnundur halindenHaklısın canım ama ne bileyim belirti yok bir şey yok evde tiyatro oynuyor gibiyim annem etrafımda fır dönüyor yazık boş boş bi dikkat etmeler falan diye düşünüyorum canım sıkılıyor
İnşallah ya hepimiz pozitifleri görsek de bi içimiz rahatlasa bi nebzeYarın sabah tekrar yap idrar testi veya az kaldı kan gününü bekle kuzum en iyisi bu zaten, inşallah tutunmuştur bebişinhaber ver bize de
Evet erken gebelik testiydi merakıma yenildim sözde yapmayacaktım sabırsızlık işteErken gebelik mi yaptın canım. Negatif olsa asla hayalet dahi çıkmaz. İnşallah seninledir bebeğin hayırlısı olsun test gününü bekle zaten az kaldı
Amiiin inşallah canımEvet erken gebelik testiydi merakıma yenildim sözde yapmayacaktım sabırsızlık işteinşallah canım bi an önce bebişlerimize kavuşuruz inşallah hayırlısıyla
Bende de var canım valla bilmiyorum neden hayra yoralim inşallahHayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?