Yaaa inşallah vardır canımCanım hayırlı olsun sanki var gibi
Yaa evett benim de karnım gereksiz bi şekilde şiş sinir oluyorummAy kızlar karnınız sisiyo mu benim çok sisiyo ya fitilden mi acabaa
Hadi hayırlar olsun diyelim o zamanBende de var canım valla bilmiyorum neden hayra yoralim inşallah
Transfer günü hariç 6.günüm kaldı test için son 4 gün
Aynı gün o zamanTransfer günü hariç 6.günüm kaldı test için son 4 gün
Allah büyük canım benim demekki daha doğru zaman gelmemiş sabır et sonunda beklediğine değicek inşallahBen transfer sonrası rapor aldım sadece ama sonuç negatif oldu
Daha önce hiç anestezi yapmadım herkeste farklı mı oluyo acabaBilinçaltı öyle vala ben neler demişim herkes gülmekten ölmüşhemşirenin birine yürümüşüm.ne güzel kadın diye sonra eşime dönmüsüm sen niye urfa görevine gitmedin demişim aferin ne güzel grev yapabiliyosunuz bize yasak yapamıyoruz demişim sonra dönmüsüm küfür etmişim ooooooo
Yani muhtemelen kimi ağlıyor kimi benim gibi oluyor ajshshshsuDaha önce hiç anestezi yapmadım herkeste farklı mı oluyo acaba
Embriyo kalitesinin mutlaka önemi vardır ama Allah nasip etmeyince en kaliteli embriyoda tutmuyor benim ilk transferim 5aa embriyoydu ama tutmadı. O yüzden nasip kısmet gerçektenBak iştebir embriyonun en sevdiği yer ana rahmidir. Bursa 5aa lar havada ucustu tutmadı. Kısmet yani kalote bı yerde bahane bence
benim transferin ilk günü mide bulantım olduHayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana
Kesinlikle çok doğru, ben iki kere girdim ilkinde histeroskopi oldum çok güzeldi uyandığımda. Ama bugün ağlayarak uyandım çok icerlemistim. Baya ağlıyordum yani. Allah hayırlısını versin öyle de böyle de geçiyorYani muhtemelen kimi ağlıyor kimi benim gibi oluyor ajshshshsu
Benim 2 tane dondurulmuş embriyom vardı, transfer için ikisini de çözmek zorunda kalmışlar ilkinin kalitesi kötü çıkmış çünkü.. Benim bekleyen de yok yani, nasip artıkÖyle valla ya ben embriyoda dondurdum valla 7 tanesi kuzu kuzu yattı beni bekliyor
İlaçların çok fazla etkilediğini biliyorum ama bilmeme rağmen acaba mi diyorum hep test günü yaklaştıkça daha da arttı acabalarbenim transferin ilk günü mide bulantım oldubiraz biz de belirti bekliyoruz diye oluyor sanki
Transfere kaç gün var canım bazılarımız da transferle beraber 5gğn kullandıkKesinlikle çok doğru, ben iki kere girdim ilkinde histeroskopi oldum çok güzeldi uyandığımda. Ama bugün ağlayarak uyandım çok icerlemistim. Baya ağlıyordum yani. Allah hayırlısını versin öyle de böyle de geçiyorşu an kasık ağrım var kızlar bide prednol diye bı ilaç içtim acayip ağırlık çöktü, Kortizol varmış içinde yan etkilerini falan okudum korktum inşallah bişey olmaz. Transfere kadar kullancam zaten
Nasipte varsa eğer kaç tane olursa olsun bitanesine rabbim can veriyor ama nasipte yoksa senelerce denesen de olmuyor Allah'ım aratmasın hiçbirimize inşallahBenim 2 tane dondurulmuş embriyom vardı, transfer için ikisini de çözmek zorunda kalmışlar ilkinin kalitesi kötü çıkmış çünkü.. Benim bekleyen de yok yani, nasip artık
Benim transfer hariç 7.günüm teste var son 5 o nasıl oluyor yaTransfer günü hariç 6.günüm kaldı test için son 4 gün
aynen öyle nasibimizde varsa olur diye düşünüyorum hep. benim 19 yumurtam toplanmıştı çok diye sevindim, 5. güne 5 tane embriyo kalmıştı, dondurulmaya 2 tane :) sonucu ne olur Allah bilir tabi ki ama kaç embriyo kalitesi ne vs bi yerden sonra önemi kalmıyorNasipte varsa eğer kaç tane olursa olsun bitanesine rabbim can veriyor ama nasipte yoksa senelerce denesen de olmuyor Allah'ım aratmasın hiçbirimize inşallah
kimi doktor 10. gün kimi 12. gün test istiyor sanırım, benimki 10. günde istedi meselaBenim transfer hariç 7.günüm teste var son 5 o nasıl oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?