2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Daha önce hiç anestezi yapmadım herkeste farklı mı oluyo acaba

Benim 8. Gün dün yani kahverengi Lekelenmem olmuştu alt karnım çok sızladı ağlama krizleri dün ara ara damar şeklinde Lekelenme oldu tekrar kesildi bugünde belim ağrıyor bacaklarıma bileklerime kadar sızı var yarın kan testi günüm sizce pozitifi görürmuyum üzülmekten çok korkuyorum hep pozitif düşünüyorum hayırlı haber almaya o kadar ihtiyacım var ki mutluluktan ağlamak istiyorum diliyorum ki Rabbimden hepimizi mutluluktan aglatsin

Bak işte bir embriyonun en sevdiği yer ana rahmidir. Bursa 5aa lar havada ucustu tutmadı. Kısmet yani kalote bı yerde bahane bence
Embriyo kalitesinin mutlaka önemi vardır ama Allah nasip etmeyince en kaliteli embriyoda tutmuyor benim ilk transferim 5aa embriyoydu ama tutmadı. O yüzden nasip kısmet gerçekten

benim transferin ilk günü mide bulantım oldu biraz biz de belirti bekliyoruz diye oluyor sanki

Yani muhtemelen kimi ağlıyor kimi benim gibi oluyor ajshshshsu
Kesinlikle çok doğru, ben iki kere girdim ilkinde histeroskopi oldum çok güzeldi uyandığımda. Ama bugün ağlayarak uyandım çok icerlemistim. Baya ağlıyordum yani. Allah hayırlısını versin öyle de böyle de geçiyor şu an kasık ağrım var kızlar bide prednol diye bı ilaç içtim acayip ağırlık çöktü, Kortizol varmış içinde yan etkilerini falan okudum korktum inşallah bişey olmaz. Transfere kadar kullancam zaten

benim transferin ilk günü mide bulantım oldu biraz biz de belirti bekliyoruz diye oluyor sanki
İlaçların çok fazla etkilediğini biliyorum ama bilmeme rağmen acaba mi diyorum hep test günü yaklaştıkça daha da arttı acabalarpsikolojik olarakta kolay süreçlerden geçmiyoruz Allah yardımcımız olsun

Transfere kaç gün var canım bazılarımız da transferle beraber 5gğn kullandık

Benim 2 tane dondurulmuş embriyom vardı, transfer için ikisini de çözmek zorunda kalmışlar ilkinin kalitesi kötü çıkmış çünkü.. Benim bekleyen de yok yani, nasip artık
Nasipte varsa eğer kaç tane olursa olsun bitanesine rabbim can veriyor ama nasipte yoksa senelerce denesen de olmuyor Allah'ım aratmasın hiçbirimize inşallah

Nasipte varsa eğer kaç tane olursa olsun bitanesine rabbim can veriyor ama nasipte yoksa senelerce denesen de olmuyor Allah'ım aratmasın hiçbirimize inşallah
aynen öyle nasibimizde varsa olur diye düşünüyorum hep. benim 19 yumurtam toplanmıştı çok diye sevindim, 5. güne 5 tane embriyo kalmıştı, dondurulmaya 2 tane :) sonucu ne olur Allah bilir tabi ki ama kaç embriyo kalitesi ne vs bi yerden sonra önemi kalmıyor hayırlısıyla tutsun bebişlerimiz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…