- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 29
Benim de 19 toplanmıştıaynen öyle nasibimizde varsa olur diye düşünüyorum hep. benim 19 yumurtam toplanmıştı çok diye sevindim, 5. güne 5 tane embriyo kalmıştı, dondurulmaya 2 tane :) sonucu ne olur Allah bilir tabi ki ama kaç embriyo kalitesi ne vs bi yerden sonra önemi kalmıyorhayırlısıyla tutsun bebişlerimiz inşallah :)
Ay bunu eşime desem de 10. Gün kan versek nolur sanki yakimi doktor 10. gün kimi 12. gün test istiyor sanırım, benimki 10. günde istedi mesela
Ayyy bendede aynısı oldu ya 15 yumurta toplandı diye sevindim..4 güne kadar 5 embriyo devam etdi..5 gün aradılar dediler 2 tanesi kalmış ve gelişmesi için 6 günü beklicez..çok şükür geliştileraynen öyle nasibimizde varsa olur diye düşünüyorum hep. benim 19 yumurtam toplanmıştı çok diye sevindim, 5. güne 5 tane embriyo kalmıştı, dondurulmaya 2 tane :) sonucu ne olur Allah bilir tabi ki ama kaç embriyo kalitesi ne vs bi yerden sonra önemi kalmıyorhayırlısıyla tutsun bebişlerimiz inşallah :)
Ohhh MaşAllah kız çok iyi yaBenim de 19 toplanmıştı5. Güne 5i geldi 3ü 6. Güne bırakıldı birini ben aldım kalanı dondurdum
bence bişey olmazAy bunu eşime desem de 10. Gün kan versek nolur sanki ya
Bana kalsa her gün vericembence bişey olmaz10da da ver 12de de
Spermle mi alakalı acaba bu sıpalar niye bizi yoruyor bi gelsinler her yerlerini ısırcamAyyy bendede aynısı oldu ya 15 yumurta toplandı diye sevindim..4 güne kadar 5 embriyo devam etdi..5 gün aradılar dediler 2 tanesi kalmış ve gelişmesi için 6 günü beklicez..çok şükür geliştiler
oh senin kardeşe de var :)Benim de 19 toplanmıştı5. Güne 5i geldi 3ü 6. Güne bırakıldı birini ben aldım kalanı dondurdum
Bende de olmuştu batmalar hatta ara ara hala oluyokızlar merhaba bir şey sormak istiyorum dün transfer oldum ama dün ve bugün sağ tarafımda batmalar var benim rahmin biraz sağ tarafta sizdede ilk günler bu tarz batmalar oldu mu ilaçların etkisi olabilir dicem ama rahimi hazırlamak için zaten kullanıyordum ektra bir kan sulandırcı iğne başladım kullanmaya o yapar mı?
senin transfer ne zamandı canımAyyy bendede aynısı oldu ya 15 yumurta toplandı diye sevindim..4 güne kadar 5 embriyo devam etdi..5 gün aradılar dediler 2 tanesi kalmış ve gelişmesi için 6 günü beklicez..çok şükür geliştiler
Yok eşimde hiç bir sorun yok ya..aksine sonuçlar çok iyi hep çıktı..bence yaşla alakalıSpermle mi alakalı acaba bu sıpalar niye bizi yoruyor bi gelsinler her yerlerini ısırcam
Ayyyy bacım ağzından bal damlıyoroh senin kardeşe de var :)
18 transfer oldumsenin transfer ne zamandı canım
Ay ben temmuz da 32olcam resmen yahu eşimde 32 yaşında şimdiden cortladıkYok eşimde hiç bir sorun yok ya..aksine sonuçlar çok iyi hep çıktı..bence yaşla alakalı
Ben 35 bu ay oldum..eşimde 36Ay ben temmuz da 32olcam resmen yahu eşimde 32 yaşında şimdiden cortladık
normal canım benim 9. gün hala hafiften oluyor. doktor ağrı ve lekelenmeler normal demişti, dayanılmıcak düzeyde olmadığı sürece tabiikızlar merhaba bir şey sormak istiyorum dün transfer oldum ama dün ve bugün sağ tarafımda batmalar var benim rahmin biraz sağ tarafta sizdede ilk günler bu tarz batmalar oldu mu ilaçların etkisi olabilir dicem ama rahimi hazırlamak için zaten kullanıyordum ektra bir kan sulandırcı iğne başladım kullanmaya o yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?