2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim de 19 toplanmıştı 5. Güne 5i geldi 3ü 6. Güne bırakıldı birini ben aldım kalanı dondurdum

Ayyy bendede aynısı oldu ya 15 yumurta toplandı diye sevindim..4 güne kadar 5 embriyo devam etdi..5 gün aradılar dediler 2 tanesi kalmış ve gelişmesi için 6 günü beklicez..çok şükür geliştiler

kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum dün transfer oldum ama dün ve bugün sağ tarafımda batmalar var benim rahmin biraz sağ tarafta sizdede ilk günler bu tarz batmalar oldu mu ilaçların etkisi olabilir dicem ama rahimi hazırlamak için zaten kullanıyordum ektra bir kan sulandırcı iğne başladım kullanmaya o yapar mı?

Ayyy bendede aynısı oldu ya 15 yumurta toplandı diye sevindim..4 güne kadar 5 embriyo devam etdi..5 gün aradılar dediler 2 tanesi kalmış ve gelişmesi için 6 günü beklicez..çok şükür geliştiler
Spermle mi alakalı acaba bu sıpalar niye bizi yoruyor bi gelsinler her yerlerini ısırcam

Bende de olmuştu batmalar hatta ara ara hala oluyo

normal canım benim 9. gün hala hafiften oluyor. doktor ağrı ve lekelenmeler normal demişti, dayanılmıcak düzeyde olmadığı sürece tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…