2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

normal canım benim 9. gün hala hafiften oluyor. doktor ağrı ve lekelenmeler normal demişti, dayanılmıcak düzeyde olmadığı sürece tabii
yok dayanılmıcak gibi değil böyle tatlı tatlıumarım bebiş yerleşiyordur bu kadar emek çaba acı hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah ya içim kıpır kıpır

Kızlar benim sağ kasık tarafıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor ya zorluyor bazen normal mi acaba
Sol tarafımda birşey yok

Kızlar benim sağ kasık tarafıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor ya zorluyor bazen normal mi acaba
Sol tarafımda birşey yok
Eğer çok kötü okuyorsan bi doktoru ara canım ya nolur nolmaz ben de o kadar zorlayan ağrılar olmadı

Merhaba kızlar Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı sonuclar nasip etsin insaallah. Bende geçtiğimiz pazar 21 mayıs catlatma iğnesi vuruldum , önümüzdeki pazar 28 mayıs transfer olacagım insaallah simdiden sıkışık idrarı ve bitmek bilmeyen test yapma gününü düşünmeye basladım Allah kolaylık versin cümlemize

Benim transfer hariç 7.günüm teste var son 5 o nasıl oluyor ya
Hangi gündü canım senin transferin 18 Mayıs'ta oldum ben o gün sayılmıyor 10 gün sonra test yaptır dedi hemşire 29 Mayıs pazartesi sabah gidicem inşallah birde 3.gun embriyosu olduğunda 12 gün sonrasına test yaptır diyorlar öyle miydi senin?

Doktor ağrı olabilir demişti olursa parol iç demişti ama sağ tarafta olunca korkuyorum ya
Benim de sağ tarafımda olmuştu ama ben transfer aşamasında izledim biraz hemşire ultrasonu sürekli sağ tarafıma tutuyordu doktorun bebişi sağ tarafıma şutladığını düşünüyorum belki sende de öyle olduysa bebiş yapıyordur

17 Mayıs 5. Gün embriyosu ben heralde direkt doğuma gidicem

Çatlatmayı neden yaptı acaba ben çatlatma vurulmamıştım transferden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…