- 21 Nisan 2022
- 280
- 241
- 53
yok dayanılmıcak gibi değil böyle tatlı tatlınormal canım benim 9. gün hala hafiften oluyor. doktor ağrı ve lekelenmeler normal demişti, dayanılmıcak düzeyde olmadığı sürece tabii
11 mayısAneeeey doğum günün ne zamandı kııız doğum günün kutlu olsun
inşallah inşallah :)yok dayanılmıcak gibi değil böyle tatlı tatlıumarım bebiş yerleşiyordur bu kadar emek çaba acı hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah ya içim kıpır kıpır
istersen doktoruna bi sor, lekelenme de var mı?Kızlar benim sağ kasık tarafıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor ya zorluyor bazen normal mi acaba
Sol tarafımda birşey yok
Eğer çok kötü okuyorsan bi doktoru ara canım ya nolur nolmaz ben de o kadar zorlayan ağrılar olmadıKızlar benim sağ kasık tarafıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor ya zorluyor bazen normal mi acaba
Sol tarafımda birşey yok
Yok ya 11 son kontröle gitdim 18 transfer oldumTüüüh transfer günün olaymış iyiymiş
5 gün var dediklerine göre, zaten ilacı da 5 gün kullancam, akşamları kullanayim diyorum direkt yatarım.Transfere kaç gün var canım bazılarımız da transferle beraber 5gğn kullandık
Bende ağrı hiç olmadı ama hemşire dedi ağrı ola bilir parol içersinKızlar benim sağ kasık tarafıma bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor ya zorluyor bazen normal mi acaba
Sol tarafımda birşey yok
Doktorum bana sabah alacaksın demişti sana bir şey demedilerse dediğin gibi yaparsın canım5 gün var dediklerine göre, zaten ilacı da 5 gün kullancam, akşamları kullanayim diyorum direkt yatarım.
Yok sadece sancı giriyoristersen doktoruna bi sor, lekelenme de var mı?
Bana da demişti ağrı olabilir parol iç diye ama sağ tarafta olunca korktumBende ağrı hiç olmadı ama hemşire dedi ağrı ola bilir parol içersin
Doktor ağrı olabilir demişti olursa parol iç demişti ama sağ tarafta olunca korkuyorum yaEğer çok kötü okuyorsan bi doktoru ara canım ya nolur nolmaz ben de o kadar zorlayan ağrılar olmadı
Hangi gündü canım senin transferin 18 Mayıs'ta oldum ben o gün sayılmıyor 10 gün sonra test yaptır dedi hemşire 29 Mayıs pazartesi sabah gidicem inşallahBenim transfer hariç 7.günüm teste var son 5 o nasıl oluyor ya
Benim de sağ tarafımda olmuştu ama ben transfer aşamasında izledim biraz hemşire ultrasonu sürekli sağ tarafıma tutuyordu doktorun bebişi sağ tarafıma şutladığını düşünüyorum belki sende de öyle olduysa bebiş yapıyordurDoktor ağrı olabilir demişti olursa parol iç demişti ama sağ tarafta olunca korkuyorum ya
17 Mayıs 5. Gün embriyosu ben heralde direkt doğuma gidicemHangi gündü canım senin transferin 18 Mayıs'ta oldum ben o gün sayılmıyor 10 gün sonra test yaptır dedi hemşire 29 Mayıs pazartesi sabah gidicem inşallahbirde 3.gun embriyosu olduğunda 12 gün sonrasına test yaptır diyorlar öyle miydi senin?
Çatlatmayı neden yaptı acaba ben çatlatma vurulmamıştım transferden önceMerhaba kızlar Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı sonuclar nasip etsin insaallah. Bende geçtiğimiz pazar 21 mayıs catlatma iğnesi vuruldum , önümüzdeki pazar 28 mayıs transfer olacagım insaallah simdiden sıkışık idrarı ve bitmek bilmeyen test yapma gününü düşünmeye basladımAllah kolaylık versin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?