2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

sizin adınıza çoooook sevindim. İnşallah darısı hepimize

Transferden değil de toplamadan önce vurduruyorlar çatlatmayı. Ben de pazar çatlattım Salı toplantı. Bu cumartesi ya da pazar transferim olacak inşallah
Heeee anladım sen taze transfer olacaksın hadi bakalım hayırla inşallah

Kızlar merhaba bu ayın 22 sinde transfer oldum daha öncede yazdım ama içim rahat değil geriden gelen 6. Gün embriyosu 2bb kalite sizce çok mu kötü kalite
Canım benim, bir öğretmen arkadaşım ve yıllar sonra tüp bebekle kızı olmuş. Ve süreçte yumurtalardan kaliteli oluşmadı, kalitesiz var demişler. Devlet değil özel olduğu için de kendi tercihine bırakmışlar ve o da kalitesiz de olsa transfer istiyorum demiş. Rabbim öyle büyük ki o kalitesiz bebeği şimdi bir görmeniz lazım. Dünyalar güzeli bir kız çocuğu. En ufak bir rahatsızlığı da yok. İçini ferah tut, O’ndan gelen herşey mükemmelliği ile geliyor.

Ya bende tam ortada tutmuştu hemşire ancak öyle görebildi rahmi

Aynı ilacı bana da verdi transfer gününe kadar kullanacağım ben de. Ağızda hiç bekletmeden yutmaya çalış canım çok kötü tadı. Ben de dün opu oldum ve solumda hala ağrı var opu değil de sünnet olmuş gibi geziyorum valla

Aaaah ah yarama basma burda en son ben öğrencem sonucu
Valla beklemek istemiyosan 2 gün erken olması farketmez verebilirsin canım düşün sen bence bu konuyu şaka maka sonu güzellik olsun inşallah hayırlısı olsun

Valla beklemek istemiyosan 2 gün erken olması farketmez verebilirsin canım düşün sen bence bu konuyu şaka maka sonu güzellik olsun inşallah hayırlısı olsun
Ben istemiyorum ama eşim inat ya yok diyo başka bişe demiyor evden kaçıp test verecem en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…