17 Mayıs 5. Gün embriyosu ben heralde direkt doğuma gidicem
sizin adınıza çoooook sevindim. İnşallah darısı hepimizeKızçeler ben dün akşam bir çılgınlık yaptım eşim normal kaset alıp gelmiş.. Dün 9. Gündü transferle beraber.. Bugün 10. Gün.. Eczacı erken testlerden vereyim eşim yok bu iş görür demişbana yap diyo inanırmısınız dk başı wcye giden ben çişim içine kaçtı gelmiyo.. Korkuda var.. Çok heyecanlandım veeee sonuç pozitif.. Çok net kırmızı çıkmasada ikinci çizgi bariz çıktı yani..
Transferden değil de toplamadan önce vurduruyorlar çatlatmayı. Ben de pazar çatlattım Salı toplantı. Bu cumartesi ya da pazar transferim olacak inşallahÇatlatmayı neden yaptı acaba ben çatlatma vurulmamıştım transferden önce
Aaaah ah yarama basma burda en son ben öğrencem sonucu10-12 gün çok farketmez bekleyemezsen 10.günde verebilirsin testini bence
Heeee anladım sen taze transfer olacaksın hadi bakalım hayırla inşallahTransferden değil de toplamadan önce vurduruyorlar çatlatmayı. Ben de pazar çatlattım Salı toplantı. Bu cumartesi ya da pazar transferim olacak inşallah
Canım benim, bir öğretmen arkadaşım ve yıllar sonra tüp bebekle kızı olmuş. Ve süreçte yumurtalardan kaliteli oluşmadı, kalitesiz var demişler. Devlet değil özel olduğu için de kendi tercihine bırakmışlar ve o da kalitesiz de olsa transfer istiyorum demiş. Rabbim öyle büyük ki o kalitesiz bebeği şimdi bir görmeniz lazım. Dünyalar güzeli bir kız çocuğu. En ufak bir rahatsızlığı da yok. İçini ferah tut, O’ndan gelen herşey mükemmelliği ile geliyor.Kızlar merhaba bu ayın 22 sinde transfer oldum daha öncede yazdım ama içim rahat değil geriden gelen 6. Gün embriyosu 2bb kalite sizce çok mu kötü kalite
Selam kızlar , Opu bekleyen kaç kişiyiz
Heeee anladım sen taze transfer olacaksın hadi bakalım hayırla inşallah
Baktınız mı sonuca çok merak ettimYok ya 11 son kontröle gitdim 18 transfer oldum
Offff çok heyecanlı bize de haber verin :))Yarın kan testi olan var mııı
Yok 29 test günümBaktınız mı sonuca çok merak ettim
Ya bende tam ortada tutmuştu hemşireBenim de sağ tarafımda olmuştu ama ben transfer aşamasında izledim biraz hemşire ultrasonu sürekli sağ tarafıma tutuyordu doktorun bebişi sağ tarafıma şutladığını düşünüyorum belki sende de öyle olduysa bebiş yapıyordur
Aynı ilacı bana da verdi transfer gününe kadar kullanacağım ben de. Ağızda hiç bekletmeden yutmaya çalış canım çok kötü tadı. Ben de dün opu oldum ve solumda hala ağrı var opu değil de sünnet olmuş gibi geziyorum vallaKesinlikle çok doğru, ben iki kere girdim ilkinde histeroskopi oldum çok güzeldi uyandığımda. Ama bugün ağlayarak uyandım çok icerlemistim. Baya ağlıyordum yani. Allah hayırlısını versin öyle de böyle de geçiyorşu an kasık ağrım var kızlar bide prednol diye bı ilaç içtim acayip ağırlık çöktü, Kortizol varmış içinde yan etkilerini falan okudum korktum inşallah bişey olmaz. Transfere kadar kullancam zaten
Benim varYarın kan testi olan var mııı
Ayyy seninde ortaya mı saldı yoksa bebişiYa bende tam ortada tutmuştu hemşireancak öyle görebildi rahmi
Aaaah ah yarama basma burda en son ben öğrencem sonucu
Ben istemiyorum ama eşim inat ya yok diyo başka bişe demiyor evden kaçıp test verecem en sonundaValla beklemek istemiyosan 2 gün erken olması farketmez verebilirsin canım düşün sen bence bu konuyu şaka maka sonu güzellik olsun inşallah hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?