• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyim☺️☺️☺️Allahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar🙌🏻🙌🏻🙌🏻Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin🙌🏻

Eklentiler

• IMG-20230525-WA0004.webp
    IMG-20230525-WA0004.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 65
Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyim☺️☺️☺️Allahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar🙌🏻🙌🏻🙌🏻Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin🙌🏻
Ayyyyyy🥺🥺🥺🥺 canım yaaaaa Allah'a çok şükür vallahi ne ksdar sevindim ya 😭😭 Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin ne güzel ya çok şükür ❤️❤️❤️❤️❤️

Allaaahhhh 😀😬😂 tutacaklar yapisacaklar sana annesi merak etme tamamına erdirsin 🧿🥰

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin 💐💐🤲🏻🤲🏻

Hissetmişmiydin canım yani kendinde farklı olan bişey varmıydi?🤗

Ayyyyyy🥺🥺🥺🥺 canım yaaaaa Allah'a çok şükür vallahi ne ksdar sevindim ya 😭😭 Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin ne güzel ya çok şükür ❤️❤️❤️❤️❤️
Amin Allah Amin🙌🏻🙌🏻🙌🏻Allah sanada ve bütün bekleyenlere nasip etsin canım.Devami gelsin☺️

Ay ne güzel yaaa vallahi nasıl sevindim pozitiflerle Allah'ım sen ne büyüksün ❤️

Hissetmişmiydin canım yani kendinde farklı olan bişey varmıydi?🤗
Benim bu gün adet günüm sabah namaza kalkarken midem çok az bulandı..ama bu bende adet öncesi oluyor..meyve yedim geçti çok az..bide midem rahatsız gibi..ama dediğim gibi transfer önce ishal oldum ve şiddetli mide ağrısı yaşadım..bende dedim demek yine tam geçmemiş ilaçlardan öyleyim..kasıklar dolu gibi.Başka hiç bir şey yok

Back
X