Tabi koyulaşmışKızlar valla bir ağlamadığım kaldıkimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
Hayırlı olsunn güzel haberler artıyor darısı başımıza inşallahSelam kizlar 9 mayista donmuş embriyo transferi olmuştum, dün hamile oldugumu ögrendim hala inanamiyorum
AyyyyyKızlar valla bir ağlamadığım kaldıkimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
Sizin taze transfer miydi taze ya da doğal siklussa o ay yumurta oluştuğu için vücut progesteron üretir doktorlqr yine de çoğu zaman progesteron desteği verir faydası kanıtlanmıştır ama donmuş embriyo ve hormonla hazirladilarsa progesteron çok çok önemli aksatmayın bebisi tutan odur plasenta olusana kadarProgestana başlıcam
Evet koyulaşmış bariz gözünüz aydınKızlar valla bir ağlamadığım kaldıkimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
Teşekkürler bilgilendirme için progesterona başladım az önce iğnemi yaptırdımSizin taze transfer miydi taze ya da doğal siklussa o ay yumurta oluştuğu için vücut progesteron üretir doktorlqr yine de çoğu zaman progesteron desteği verir faydası kanıtlanmıştır ama donmuş embriyo ve hormonla hazirladilarsa progesteron çok çok önemli aksatmayın bebisi tutan odur plasenta olusana kadar
Evet koyulaşmış bariz gözünüz aydın
Bol dua et Meryem süresini Fetih süresini hep dinle evde..okuya bilirsen oku.Zikrler çek Rabbi hebli minessalihin hep çek.El Musavvir..Allahümme ya Varis..Gözünüz aydin kizlar Allah'ım sağlıkla hayirlisiyla kolaylıkla ilerletsin sürecimizi çok sevindim çok gözlerim doldu pozitif haberlere
Beni de az önce embriyolog aradı 18 sağlam yumurtadan 13 u döllenmiş çok iyi gidiyorlar yarın tekrar arıcam dedi
İlaçlarımı kullaniyorm başka ne yapayım bu durumda hangi duaları edeyim
Dün çok kötü kaşık ağrılarım vardı çok sayıda yumurta toplanmış normal dedi şu an daha az kasık ağrılarım
Maşallah maşallah maşallah canım benim vallahi çok güzel bi sayı inşallah çokk kaliteli güzel embriyo olurlarGözünüz aydin kizlar Allah'ım sağlıkla hayirlisiyla kolaylıkla ilerletsin sürecimizi çok sevindim çok gözlerim doldu pozitif haberlere
Beni de az önce embriyolog aradı 18 sağlam yumurtadan 13 u döllenmiş çok iyi gidiyorlar yarın tekrar arıcam dedi
İlaçlarımı kullaniyorm başka ne yapayım bu durumda hangi duaları edeyim
Dün çok kötü kaşık ağrılarım vardı çok sayıda yumurta toplanmış normal dedi şu an daha az kasık ağrılarım
Oooooooo yarına kutlama varKızlar sanırım eşimi ikna ettim akşam gelirken test alacak yarın sabah yapıcam
Ay inşallah yaaaaaOooooooo yarına kutlama var
Predictor alsın..kız öyle deme o zaman ben ne edeyim pozitif gördüm 29 var hala düşünmemek elde diğilAy inşallah yaaaaabakalım konuşalım bi dedi onun korkusu yarın pozitifi görüp pazartesi kötü bi sürprizle karşılaşmak o zaman kötü olurum diye bunu güzelce açıklayın da yarın ben de yapayım ya
Ay varsa var yoksa yok Allah veriyor netice de ben de yapayım da belirsiz beklemeyim valla böyle beklemek daha zor kııııııPredictor alsın..kız öyle deme o zaman ben ne edeyim pozitif gördüm 29 var hala düşünmemek elde diğil
Tabi kuzumAy varsa var yoksa yok Allah veriyor netice de ben de yapayım da belirsiz beklemeyim valla böyle beklemek daha zor kıııııı
Canım trioid rahatsızlığın yoksa bişe olmaz aksine magnezyum açısından günde bir şişe içilmesi öneriliyor ama tabi hangi marka içtiğin önemliKızlar ya maden suyu içsem bir zararı olur mu
Valla bende bilmiyordum abla bir sıvıyla oluyormuş inşallah tutar belde ağrı var normal regl günüm 28inde huylandım ablaYapıştırma işlemi mio nasıl oluyo kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?