ayyy evet inşallah tutunmaya devam ederim bebişimEmbriyo anne karnini sever demek bu iste yaa canım benim nasıl tutmuş annisini
He olabilir canım ölçüm aralığı farklıdır belki burdakinden hayirla artsınTek embriyoydu canım.
Ben yurt dışındayım sanırım burdaki ölçüm Türkiyedekinden farklı. Kanımda 1203 UI/I çıktı çünkü
Güzel haberler alalım inşallahBen kan verdim bekliyorum 2 2.30 saat sonra çıkacak
Inşallah yaa heyecanlıyım çokHadi bi güzel haber de sen ver bize
Aminn inşallah hepimizden güzel haberler gelir inşallahGüzel haberler alalım inşallah
Hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiylaHe olabilir canım ölçüm aralığı farklıdır belki burdakinden hayirla artsın
Aynen öyle bol bol dua edekki tutunsunlar simsıkı bizeAynen. Ya kesemiz sağlıklı oluşsun kalp atışını duyalım saglikli devam etsin ilk 3 ay kalbimiz hop hop
Evet ya sakince bekle hiç bir şey isteme yok leke olsun kan olsunAneee o zaman sessiz sakin test günümü bekliyorum ben
Çok heyecanlı o beklemek yok muGüzel haberler alalım inşallah
Evet şükürler olsun Rabbimeİşte kurban olduğum Rabbim nasip edecekse oluyor
AyyyyEvet bugün akşam eve giderken eczaneden alacağım erken gebelik sabah idrarla yapacağım.
Valla biz de her test yapanla aynı heyecanı yaşayıp duruyoruzInşallah yaa heyecanlıyım çok
Yaa duyğulandımBana yazdıklarını anımsadım 2. Denemen dondurulmuş embrıyon yok bi kez daha başa dönecek gücün yok Rabbim yardım etti nasıl güzel bir mutluluk bahşetti sanahepimizin davası istediği aynı ama Rabbim dilediğine veriyor bugün de senin gününmüş. Biz senden dua bekleriz Rabbim hamileliğini sorunsuzca en sağlıklı şekilde devam ettirmeni nasip etsin bebeğini hayırlı sağlıklı şekilde kucağına al inşaallah ama lütfen gebeliğin boyunca duandan bizleri de esirgeme hayırlı olsun bebişin
Amin canım AminMaşallah canım Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
Sagol canım Allahım isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün kimsenin kucagını boş bırakmasınKizlaarrr hepiniz hariiiikasiiiniiizzzzzz yaaaaa maşallah Allah'ım tamamına erdirsin inşallah
Yarın bizim 8. Gün oluyor zatenAyyyysabah uyanınca direkt senin pozitifi görürüz inşallah
Yapıştırma işlemi miHerkese merhaba 2. Denemem ama ilk tedavide doktor eksik tedavi yaptı negatif çıktı bu deneme de hastane değiştirdik 10 yumurta çıktı 7 si oldu 3 ü yapısı bozuk dediler 20 mayısda 5. Gün embriyosu transfer edildi bu gün 5. Günüm yapıştırma işlemi varmış şansı arttırmak için yapılıyormuş . Yaptırdık kasıklarımda biraz ağrı var ve dünden beri belim biraz ağrıyor inşallah tutmuştur
Yyok yok uzandım efendi efendi yatıyorum
Kız ne 8i 9 olmuyo muyuz noluyozYarın bizim 8. Gün oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?