Yok canım benim olumlu düşün belkide yerleşme ağrısı bilemeyizValla bende bilmiyordum abla bir sıvıyla oluyormuş inşallah tutar belde ağrı var normal regl günüm 28inde huylandım abla
Çok sağol abla inşallahYok canım benim olumlu düşün belkide yerleşme ağrısı bilemeyizsen bebeğine güven
Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki bende korkuyorum inşallah güzelce ilerlerKızlar valla bir ağlamadığım kaldıkimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
Geriden gelen embriyo mu transfer edildiGünaydın hanımlar
Dün transfer oldum geriden gelen 6 gün embriyosu 2bb
2. Transferimiz ilki bio kimyasal olmuştu
Hayırlısı olsun canımAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
ben de tutamadım ya, odaya alındıktan sonra dayanamadım gittim tuvaleteBende 2 saat yol geldim sonrasında ama işte tuvaletini yapmak zorunda kaldım çok su içtiğim için tutamadm
Amin canım sağol olmayanlara nasip etsinHayırlısı olsun canımAllah saglıkla kucagına aldırsın.
Ben de gün sayanlardanım pozitifleri gördükçe içime su serpiliyorPazartesi yi bekleyen ne çok kişiyiz bende transfer için gün sayıyorum hadi bakalım zaman hayirliisyla guzelliklerde su gibi geçsin
bak işte nasipte varsa kaçıncı gün olduğu fark etmiyor. çok sevindim canım :)2. gün embriyosuydu bu yuzden pek ümitli degildim açıkcası
Çok iyi canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahKızlar günaydın 18 mayıs transfer günü. 5. Gün embriyosuydu. Bugğn 7. Günüm idrar testi böyle cıkıyor fazlamı silik sizce dünden bugüne cok değişme yok gibi geldi de bana
embryoglue diye bişey, hastanede afişini görmüştüm ama ben de tam bilmiyorum doktorum da demedi. nasıl yapıştırılıyo acabaYapıştırma işlemi mio nasıl oluyo kuzu
Çok güzel koyulaşmış canım sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallahEki Görüntüle 3252450
Bakın 5-6-7. Günler sırayla bu sabah birsz koyulaşır diye baktım ama bildiğin kalbim cıktı korkudan koyulaşmadınhiç diye
Hayırlı olsun güzel koyulaşmış, sağlıklı ilerlesin inşallah, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
canım merhaba. benim de 19 yumurta toplandı, 5 tanesi embriyo haline gelebildi, 2sini dondurdular. hatta donanlardan 1i kötüymüş diğerini transfer ettiler. merak etme hiç gönlünü ferah tut kalır tabii ki :) ben de 27 yaşındayım çikolata kistim var benim deKizlarr benimde yumurta toplama işlemi oldu pazartesi günü. 25 yumurta toplandı. Salı günü 18 tanesi sağlıklı demişlerdi. Bugün 3. Günü aradılar 16si duruyormuş ama 12tanesinin gelişimi yavaşmış ,4 tanesi normalmiş kötü mü sizce çok korkuyorum kalmaz 5. Güne diye. 28 yaşındayım. Pcosluyum
biz testi yaptırdık :) sonuç için hastaneye gidicez birazdan :)Bende yarın sabah yapıyorum testi :) haydi bakalım neler olacak
Kuzum kabus mu gördün negatifliği at üstünden, bebeğin seninle canım❤Günaydın canım ay ben bugün o kadar çok negatif düşünceyle uyandım ki anlatamam sanki olmamış gibi hissettim
Aynen öyle. çok tsk ederim canım darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlarımızabak işte nasipte varsa kaçıncı gün olduğu fark etmiyor. çok sevindim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?