2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amiiiin inşAllah biz kadınlar böyleyiz evlat evlat diye her yolu deneriz eşim yazık sana yapmayalım bir daha diyor ya dedim yeterki olsun 100 katını da yaparım

Sımsıkı tutunur bebişin inşallah canım, ağrı, halsizlik, baş dönmesi, uyku hali olacaktır canım normal

Amiiiin inşAllah biz kadınlar böyleyiz evlat evlat diye her yolu deneriz eşim yazık sana yapmayalım bir daha diyor ya dedim yeterki olsun 100 katını da yaparım
Embriyon varmı senin?varsa yap tabi o daha kolay yaşında az..hatda biraz rahatla yazı gez dinlen sonra rahat kafayla bile yapa bilirsin

Embriyon varmı senin?varsa yap tabi o daha kolay yaşında az..hatda biraz rahatla yazı gez dinlen sonra rahat kafayla bile yapa bilirsin
Sonbahara kadar ancak yapabilirim bu negatif süreci kafamdan atmam lazım tekrar umut toplamam lazım daha dikkat etmem lazım gibi gibi

Sonbahara kadar ancak yapabilirim bu negatif süreci kafamdan atmam lazım tekrar umut toplamam lazım daha dikkat etmem lazım gibi gibi
Tamam işte en güzeli ben aşilamadan sonra zor kaldırdım neqatif görünce ve kaç ay çocuk konusunu kapatdım..ilaçlar iğneler çok yormuştu beni..sende dinlen kendini hazır edince hemen başla

canımmm hayırlı olsun cok cok mutlu olduumm,
Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın, darısı bızlere olsun ,amiinnn

Kızlar valla bir ağlamadığım kaldı kimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel

Eklentiler

• 3BF7E1A3-DA2A-414D-BDAC-4949260532CF.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 373B0CA5-216F-46A5-8DBD-EBD3D4515F40.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 40
Hayırlı olsun bariz bir koyulaşma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…