Sen artık yat bebeleri içerde sallayıp durmaBence yeter uzandım ben son 2 gün haraketliyim bir tek fitilde çok uzanıyorum geri az gelsin
Öylemi ya valla transfer gününü saymıyorum ben ondan dedim öyle sayarsak 9 oluyorKız ne 8i 9 olmuyo muyuz noluyoz
Amiiiin inşAllahYaa duyğulandımBen her defa kendime dua ederken her kesede ediyorum çünkü bu yolun ne kadar zor olduğunu biliyorum çok zor çok.Ben zamanında hamilelerden dua istedim sağolsunlar etdiler hatda biri sancı çekerken etmiş Şimdi ben tabi sizlerede edicem.Allah her kesi sevindirsin her kesi her evden çocuk sesi gelsin bunu hep diyorum
Çok değişik bi duygu yaÇok heyecanlı o beklemek yok mugüzel haberlerle inşallah
Sımsıkı tutunur bebişin inşallah canımSelam kızlar, bende dün transfer oldum, dün daha iyiydim ama bugün bel ve karın ağrım oldu ara ara ve çok uykum geliyor halsizlik basıyor ara ara acaba ilaçların etkisinden mi bilemedim.. Varmı böyle belirtiler yaşayan?
Ayy ne etdiğimi şaşırdim benSen artık yat bebeleri içerde sallayıp durma
Heee dur dur benim transfer hariç yarın dokuzÖylemi ya valla transfer gününü saymıyorum ben ondan dedim öyle sayarsak 9 oluyor
Bugündü yarındı derken geçiyor işte kuzumAyy valla bitirdik kız baksana bugün Perşembe pazartesi hepimiz öğrenmiş olcaz hamiş hamiş konuşalım inşallah yaaaa
Embriyon varmı senin?varsa yap tabi o daha kolay yaşında az..hatda biraz rahatla yazı gez dinlen sonra rahat kafayla bile yapa bilirsinAmiiiin inşAllahbiz kadınlar böyleyiz evlat evlat diye her yolu deneriz eşim yazık sana yapmayalım bir daha diyor ya dedim yeterki olsun 100 katını da yaparım
Fitili koydum ayaklar yukarda uzandımBelli belli sakin ol ve uzan
Sonbahara kadar ancak yapabilirim bu negatif süreci kafamdan atmam lazım tekrar umut toplamam lazımEmbriyon varmı senin?varsa yap tabi o daha kolay yaşında az..hatda biraz rahatla yazı gez dinlen sonra rahat kafayla bile yapa bilirsin
Tamam işte en güzeli ben aşilamadan sonra zor kaldırdım neqatif görünce ve kaç ay çocuk konusunu kapatdım..ilaçlar iğneler çok yormuştu beni..sende dinlen kendini hazır edince hemen başlaSonbahara kadar ancak yapabilirim bu negatif süreci kafamdan atmam lazım tekrar umut toplamam lazımdaha dikkat etmem lazım gibi gibi
Valla geçti gitti senin de transfer geldi çattıBugündü yarındı derken geçiyor işte kuzum
canımmm hayırlı olsun cok cok mutlu olduumm,Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
İnşallah canımSımsıkı tutunur bebişin inşallah canım, ağrı, halsizlik, baş dönmesi, uyku hali olacaktır canım normal
Amin canım Amin.Allah sanada nasip etsincanımmm hayırlı olsun cok cok mutlu olduumm,
Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın, darısı bızlere olsun ,amiinnn
Hayırlı olsun bariz bir koyulaşma varKızlar valla bir ağlamadığım kaldıkimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?