Yaaa ancak fırsat buldum okuyorum işte oldu canım yaaAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Ayyy hadi güzel haberler ver bizebiz testi yaptırdık :) sonuç için hastaneye gidicez birazdan :)
Aynen bende yaa..bize de nasip olsun inşallahKendim kadar mutlu oldum ya çok şükür
Aslında doktora gore degısıyor.Diğer 3 doktorum istemedi.Son doktorum Aret Kamar ilk rahim filmi istedi..benden rahim filmi istenmedi, neye göre isteniyor acaba ?
Ayy Amin Allah bana tutunsunlarYaaa ancak fırsat buldum okuyorum işte oldu canım yaarabbim hayırlısıyla kucağına versin bebişini inşallah sağlıcakla büyüyecek karnında❤❤❤ bir daha yaptıramam dedin ve yaptırmayacaksın inşallah gerek kalmayacak
Rahime giden kan miktarı artsın, rahim beslensin bebiş tutunsun diye veriliyorEvet kan sulandirici. Kullanan çok var ama neden veriyorlar hiç bilmiyorum vardır bi sebebi ama
Amin canım amiinn inşallah ama çok mutluyumAyy Amin Allah bana tutunsunlarSenden ve her kesten güzel haberler bekliyorum
Ağzından bal damlıyor valla ya sorma bugün biraz moral bozukluğu vardı ama kızlarım pozitifleri umut oldu neşem yerine geldiKuzum kabus mu gördün negatifliği at üstünden, bebeğin seninle canım❤
İnşallah yaaa inşallah sevincimizi paylaşalım biz deAynen bende yaa..bize de nasip olsun inşallah
Canım oluyor onlar, ağrı da olabiliyor bacaklarda norml bunlarkızlar birşey sorcam sabah 6 dan beri benim sağ bacağımda uyuşukluk var ayaklarıma kadar sizde solda var yok arası da sağ daha fazla uyuşuyor sizde hic böyle olan oldu mu bugün daha transferle beraber 4 gün
Bizim pozitiflerimiz de olacak inşallahAğzından bal damlıyor valla ya sorma bugün biraz moral bozukluğu vardı ama kızlarım pozitifleri umut oldu neşem yerine geldi
Kuzum o belirtiler hafta hafta değişiyor endişelenmeAy ben testte pozitif görmeme rağmen hala stresliyim kasıklarımda doluluk gibi bişey vardı bugün gitti sanki hemen korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum kafayı yemek üzereyim
Kuzum tebrik ederim, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimSelam kizlar 9 mayista donmuş embriyo transferi olmuştum, dün hamile oldugumu ögrendim hala inanamiyorum
Kendim pozitifi görmüşüm gibiii sevindiiim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnnAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Ya inşallah inşallah inşallahBizim pozitiflerimiz de olacak inşallah
Amin AllahKendim pozitifi görmüşüm gibiii sevindiiim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnn
Hayırlı olsun canım çok sevindimArkadaşlar pozitif sonucunu aldım çok şükür Rabbime Tüm mutlu haber bekleyen arkadaslarima darısı
Hayırlı olsunArkadaşlar pozitif sonucunu aldım çok şükür Rabbime Tüm mutlu haber bekleyen arkadaslarima darısı
Hayırlı olsun inşallahKızlar valla bir ağlamadığım kaldıkimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?