2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Arkadaşlar merhaba dün tüp bebek sürecine başladım. Dr um donduracağı embriyoyu transfer ederceğini söyledi. Taze transfer çalışmıyoruz dedi ve çok şaşırdım kendisine referansla gittim güveniyorum da fakat tazenin dondurulmuştan daha sağlıklı olacağını kendimce düşünüyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı?

Ben hiç 5. Gün embriyosu koydurmadim ne kadar doğru bilmem ama heryerde 48 saat içinde olup bitiyor zaten sonrada kana karışmaya başlıyor diyor doğrumu ki
Bazan embriyo 6.veya 7.güne kadar bekleyip kendini tamamlayabiliyor..mesela niqu nun embriyosu 6 günlük..o zaman tutunma da uzuyor doğal olarak..bu a geç tutunma diyoruz yani normalde 2 günde olup biten şey 4 günde olup bitiyor

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah kucağına alırsın bebişini bir farkı olmuyor canım hatta dondurulmuşta rahmin dinlenmiş oluyor, daha az hormon kullanmış oluyorsun ve sadece transfer için hazırlanmış oluyorsun

Canım Dondurulmuş embriyonun tutma ora ı bi tık daha fazla

Ayy Amin Allah bana tutunsunlarSenden ve her kesten güzel haberler bekliyorum
Aminnn canım beniiim Bugün 5.günüm sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini Ben bayaa hasta oldum grip oldum daha doğrusu gece hiç uyuyamadım hapşırma öksürük boğaz ağrısı ne ararsan var annemin doğal yedirmediği içirmediği şey kalmadı aile hekimime gittim sabah boğazın çok kötü değil akıntı seni zorlayan dedi bol bol sıvı tüket c vitamini dinlen dedi vicks falan sürüyorum gece uyurken o rahatlatıyor allahtan insallah bu gribe rağmen pozitifi görebilirim inancım sonsuz Aslında kaç gündür var boğazım acısı da işte öyle sağlıklı beslenmeye anca bu kadar direnebildi vücudum

İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canım belirti arama kendinde canım herkeste farklı şeyler oluyor çünkü, düşünüp daraltma kendini..inşallah pozitif olacaksın Allahın izniyle

Ahhh çpk teşekkür ederim olumlu bir şey duymaya çok ihtiyacım vardı. Bu sürece gelene kadar ne kadar yıprandığımı bir Allah bir ben bilirim. Rahmimi hazırlayacağını söyledi bu süreçte ama bende kendimde tAze sebze ve dondurulmuş sebzenin kalitesini kendimce düşünüp kıyaslama yapıp kuruyorum dünden beri

Yaaa geçmiş olsun canım.Ben çok burda okudum hasta olub pozitif gören doğal yollarla sağalmaya çalış..bol meyve ye ve iyi düşünkı iyi olsun

Merhaba kızlar bugün 3. Günüm biraz ayağa kalkıp hareket etsem karnımda batmalar veya hafif ağrıyor sizlerde böyle oldu mu acaba ?
Otururken yatarken böyle bir durumla karşılaşmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…