Bazan embriyo 6.veya 7.güne kadar bekleyip kendini tamamlayabiliyor..mesela niqu nun embriyosu 6 günlük..o zaman tutunma da uzuyor doğal olarak..bu a geç tutunma diyoruz yani normalde 2 günde olup biten şey 4 günde olup bitiyorBen hiç 5. Gün embriyosu koydurmadim ne kadar doğru bilmem ama heryerde 48 saat içinde olup bitiyor zaten sonrada kana karışmaya başlıyor diyor doğrumu ki
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤❤Hayırlı olsun canım çok sevindim
Maşallah ya bugün ne güzel bi gün olduArkadaşlar pozitif sonucunu aldım çok şükür Rabbime Tüm mutlu haber bekleyen arkadaslarima darısı
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim sonuç bekleyen arkadaşlar sizlere dua edicemHayırlı olsundarısı isteyen herkesin başına inşallah
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah kucağına alırsın bebişiniArkadaşlar merhaba dün tüp bebek sürecine başladım. Dr um donduracağı embriyoyu transfer ederceğini söyledi. Taze transfer çalışmıyoruz dedi ve çok şaşırdım kendisine referansla gittim güveniyorum da fakat tazenin dondurulmuştan daha sağlıklı olacağını kendimce düşünüyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı?
Canım Dondurulmuş embriyonun tutma ora ı bi tık daha fazlaArkadaşlar merhaba dün tüp bebek sürecine başladım. Dr um donduracağı embriyoyu transfer ederceğini söyledi. Taze transfer çalışmıyoruz dedi ve çok şaşırdım kendisine referansla gittim güveniyorum da fakat tazenin dondurulmuştan daha sağlıklı olacağını kendimce düşünüyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı?
Maşallah tüm bekleyen arkadaşlara darısı inşallahMaşallah ya bugün ne güzel bi gün oldu
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağsalim kucağına aldırsın inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤❤
Amiiiiiiinnn Allah'ım sağlıkla kavuşmanı nasip etsin arkadaşım çok sevğndimMaşallah tüm bekleyen arkadaşlara darısı inşallah❤
Aminnn canım beniiimAyy Amin Allah bana tutunsunlarSenden ve her kesten güzel haberler bekliyorum
Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah canım benimArkadaşlar pozitif sonucunu aldım çok şükür Rabbime Tüm mutlu haber bekleyen arkadaslarima darısı
Çok teşekkür ederim arkadaşım darısı sana inşallah sen sonuç aldın mı ne zaman alacaksinAmiiiiiiinnn Allah'ım sağlıkla kavuşmanı nasip etsin arkadaşım çok sevğndim
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canımHerkese merhaba 2. Denemem ama ilk tedavide doktor eksik tedavi yaptı negatif çıktı bu deneme de hastane değiştirdik 10 yumurta çıktı 7 si oldu 3 ü yapısı bozuk dediler 20 mayısda 5. Gün embriyosu transfer edildi bu gün 5. Günüm yapıştırma işlemi varmış şansı arttırmak için yapılıyormuş . Yaptırdık kasıklarımda biraz ağrı var ve dünden beri belim biraz ağrıyor inşallah tutmuştur
Ahhh çpk teşekkür ederim olumlu bir şey duymaya çok ihtiyacım vardı. Bu sürece gelene kadar ne kadar yıprandığımı bir Allah bir ben bilirim. Rahmimi hazırlayacağını söyledi bu süreçte ama bende kendimde tAze sebze ve dondurulmuş sebzenin kalitesini kendimce düşünüp kıyaslama yapıp kuruyorum dünden beriHayırlı olsun tedavin canım inşallah kucağına alırsın bebişinibir farkı olmuyor canım hatta dondurulmuşta rahmin dinlenmiş oluyor, daha az hormon kullanmış oluyorsun ve sadece transfer için hazırlanmış oluyorsun
Çok teşekkür ederim olumlu bir şey duymaya çok ihtiyacım vardıCanım Dondurulmuş embriyonun tutma ora ı bi tık daha fazla
Pazartesi test günüm ama eşim test alırsa yarın sabah yapmayı düşünüyorum bugün 8. GünümÇok teşekkür ederim arkadaşım darısı sana inşallah sen sonuç aldın mı ne zaman alacaksin❤
Yaaa geçmiş olsun canım.Ben çok burda okudum hasta olub pozitif gören doğal yollarla sağalmaya çalış..bol meyve ye ve iyi düşünkı iyi olsunAminnn canım beniiimBugün 5.günüm sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini Ben bayaa hasta oldum grip oldum daha doğrusu gece hiç uyuyamadım hapşırma öksürük boğaz ağrısı ne ararsan var annemin doğal yedirmediği içirmediği şey kalmadı aile hekimime gittim sabah boğazın çok kötü değil akıntı seni zorlayan dedi bol bol sıvı tüket c vitamini dinlen dedi vicks falan sürüyorum gece uyurken o rahatlatıyor allahtan insallah bu gribe rağmen pozitifi görebilirim inancım sonsuz Aslında kaç gündür var boğazım acısı da işte öyle sağlıklı beslenmeye anca bu kadar direnebildi vücudum
Pozitifi görür bebeğini kucağına alırsın inşallahÇok teşekkür ederim olumlu bir şey duymaya çok ihtiyacım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?