- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Canım iki tane mi koydurdun kız sen beni hiç dinlemedin miArkadaslar benim tüp bebekle bir oglum var 4 sene once iğne filan vermemişti doktorum. Şimdiki transferde prolutex ve enox verdi. Bu prolutexi ne zamana kadar kullandırıyor doktorlar bilginiz var mı bir kutusu 500 müş
İnsallah canım benim burda isteyen bekleyen herkes mutluluğa ulaşsın dilerim kiiiYaaa ne güzel bakben tüp bebek tedavisine giderken otobüste ben oturduğum camda uğur böceyi gördüm elimede aldım dileklerimi dedim İn şa Allah sende hamiş olursun
Yaaaaa inşallah inşallah Allah'ım çok amin çokkk aminnnnnHadi hayırlısıyla yarin da senin haberinle coşalım burada
Hadi hayırlısıyla inşallah yarın pozitif kutlamalarına seni de ekleyelim inşallahBende yarın sabah yapıyorum testi :) haydi bakalım neler olacak
Aminnnnn hepimiz inşallah inşallalhhhPozitifi görür bebeğini kucağına alırsın inşallah
Amin canim inşallahHadi hayırlısıyla inşallah yarın pozitif kutlamalarına seni de ekleyelim inşallah
Ama ilaçlarını al canım ihmal etme olur muSağlık ocağında verdim yarın öğlen çıkar dedi acelem yok
Tebrik ederim, Allah kucağına almanı nasip etsinArkadaşlar pozitif sonucunu aldım çok şükür Rabbime Tüm mutlu haber bekleyen arkadaslarima darısı
Çok sevindim kuzum gözün aydın, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar pozitif sonucunu aldım çok şükür Rabbime Tüm mutlu haber bekleyen arkadaslarima darısı
Canım ben transferden sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı yaşadım 2 gün, Sonra zona çıkardım çok zorladı beni ağrısı ama çok şükür bebeğim benimle,. Yani hiç takılma hastalığa, Olacağı varsa oluyor her türlüAminnn canım beniiimBugün 5.günüm sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini Ben bayaa hasta oldum grip oldum daha doğrusu gece hiç uyuyamadım hapşırma öksürük boğaz ağrısı ne ararsan var annemin doğal yedirmediği içirmediği şey kalmadı aile hekimime gittim sabah boğazın çok kötü değil akıntı seni zorlayan dedi bol bol sıvı tüket c vitamini dinlen dedi vicks falan sürüyorum gece uyurken o rahatlatıyor allahtan insallah bu gribe rağmen pozitifi görebilirim inancım sonsuz Aslında kaç gündür var boğazım acısı da işte öyle sağlıklı beslenmeye anca bu kadar direnebildi vücudum
Hayırlısı olsun canımArkadaşlar pozitif sonucunu aldım çok şükür Rabbime Tüm mutlu haber bekleyen arkadaslarima darısı
Ahhh çpk teşekkür ederim olumlu bir şey duymaya çok ihtiyacım vardı. Bu sürece gelene kadar ne kadar yıprandığımı bir Allah bir ben bilirim. Rahmimi hazırlayacağını söyledi bu süreçte ama bende kendimde tAze sebze ve dondurulmuş sebzenin kalitesini kendimce düşünüp kıyaslama yapıp kuruyorum dünden beri
Yaa çok geçmiş olsunnn hayırlı uğurlu daa olsunnn nasıl tedirgin olmuşsundur ama evet haklısııın olacak olduktan sonra her şekilde tutunur insallah bakalıım bekliyorum test gününüüCanım ben transferden sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı yaşadım 2 gün, Sonra zona çıkardım çok zorladı beni ağrısı ama çok şükür bebeğim benimle,. Yani hiç takılma hastalığa, Olacağı varsa oluyor her türlü
Canım naptın hadi sende ver şu güzel haberibiz testi yaptırdık :) sonuç için hastaneye gidicez birazdan :)
Sağol canım, 8.5 mm olmuş kalınlık ilaçlar ekledi ama transferi 3 hazirana aldı..progwsteronu biraz uzun tutalım dedi öncesinde malum 3 negatif alınca öyle deneyelim dedi..hayırlısı inşallah, sonucu pozitif olsun da ben iğneleri yaparım napimAyyyyybize de haber et bakalım minnoşların yatağı yer nasılmış bi öğrenelim
Sorma ya ben de hasta oldumAminnn canım beniiimBugün 5.günüm sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini Ben bayaa hasta oldum grip oldum daha doğrusu gece hiç uyuyamadım hapşırma öksürük boğaz ağrısı ne ararsan var annemin doğal yedirmediği içirmediği şey kalmadı aile hekimime gittim sabah boğazın çok kötü değil akıntı seni zorlayan dedi bol bol sıvı tüket c vitamini dinlen dedi vicks falan sürüyorum gece uyurken o rahatlatıyor allahtan insallah bu gribe rağmen pozitifi görebilirim inancım sonsuz Aslında kaç gündür var boğazım acısı da işte öyle sağlıklı beslenmeye anca bu kadar direnebildi vücudum
Geldim geldimCanım naptın hadi sende ver şu güzel haberi
teşekkür ederim canım en ufak şeyde bı olumsuzluk mu var falan diyorum ister istemezCanım oluyor onlar, ağrı da olabiliyor bacaklarda norml bunlar
hayırlı olsunArkadaşlar pozitif sonucunu aldım çok şükür Rabbime Tüm mutlu haber bekleyen arkadaslarima darısı
Tebrik ederimGeldim geldimbenim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?