2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Arkadaslar benim tüp bebekle bir oglum var 4 sene once iğne filan vermemişti doktorum. Şimdiki transferde prolutex ve enox verdi. Bu prolutexi ne zamana kadar kullandırıyor doktorlar bilginiz var mı bir kutusu 500 müş
Canım iki tane mi koydurdun kız sen beni hiç dinlemedin mi zor ama çok güzel prolutex ikiz gebelikten dolayı 12. Haftadan sonra başlayıp 32 ye kadar devam ettim. Pandemi nedeniyle aksama oldu ama 32 de sondu

Canım ben transferden sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı yaşadım 2 gün, Sonra zona çıkardım çok zorladı beni ağrısı ama çok şükür bebeğim benimle,. Yani hiç takılma hastalığa, Olacağı varsa oluyor her türlü

Allah iyiliğini versin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini

Yaa çok geçmiş olsunnn hayırlı uğurlu daa olsunnn nasıl tedirgin olmuşsundur ama evet haklısııın olacak olduktan sonra her şekilde tutunur insallah bakalıım bekliyorum test gününüü

Ayyyyy bize de haber et bakalım minnoşların yatağı yer nasılmış bi öğrenelim
Sağol canım, 8.5 mm olmuş kalınlık ilaçlar ekledi ama transferi 3 hazirana aldı..progwsteronu biraz uzun tutalım dedi öncesinde malum 3 negatif alınca öyle deneyelim dedi..hayırlısı inşallah, sonucu pozitif olsun da ben iğneleri yaparım napim

Sorma ya ben de hasta oldum hemsireyi aradım bisey alamazsın dedi yediğime dikkat etmeye devam ediyorum bi de ballı süt yapıyorum iyi gelir diye. Bence bebislerimiz sandığımızdan güçlüler inşallah hastalık etkilemez onları

Canım naptın hadi sende ver şu güzel haberi
Geldim geldim benim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür

Tebrik ederimsende kacinci günün embriyosu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…