Evet canım yaa..şimdi doktora gidiyorum..dönemeçten önceki son kontrolValla geçti gitti senin de transfer geldi çattı
Amin canım isteyen herkese inşallahCanım kaliteye takılma, embriyo bozuk bile olsa anne karnında kendini onarabiliyor..sonuçta canı verecek olan Allah, kaliteye bakmıyor..rabbim kucağına almayı nasip etsin
Çok güzel koyulaşmıs canım, sağlıklı yükselsin, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar valla bir ağlamadığım kaldıkimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
İnşallah canım benim zor bir süreç 28 yaşındayım ve 2. Transferim ve şimdiden yorulmuş hissediyorumCanım benim, bir öğretmen arkadaşım ve yıllar sonra tüp bebekle kızı olmuş. Ve süreçte yumurtalardan kaliteli oluşmadı, kalitesiz var demişler. Devlet değil özel olduğu için de kendi tercihine bırakmışlar ve o da kalitesiz de olsa transfer istiyorum demiş. Rabbim öyle büyük ki o kalitesiz bebeği şimdi bir görmeniz lazım. Dünyalar güzeli bir kız çocuğu. En ufak bir rahatsızlığı da yok. İçini ferah tut, O’ndan gelen herşey mükemmelliği ile geliyor.
AyyyyyEvet canım yaa..şimdi doktora gidiyorum..dönemeçten önceki son kontrol
Evet canim 1 gun geriden geldi 6.gun embriyosu 2bb kaliteGeriden gelen embriyo mu transfer edildi
Bense de yatarken oluyor canım herkeste farklı etki yapıyor şiddetli olursa mutlaka doktoruna danış ama çok şiddetli değilse normal merak etmeMerhaba kızlar bugün 3. Günüm biraz ayağa kalkıp hareket etsem karnımda batmalar veya hafif ağrıyor sizlerde böyle oldu mu acaba ?
Otururken yatarken böyle bir durumla karşılaşmiyorum
Yok canım şiddetli değil hissettiriyor sadece ev işi yapmam lazım ama tereddüt ediyorumBense de yatarken oluyor canım herkeste farklı etki yapıyor şiddetli olursa mutlaka doktoruna danış ama çok şiddetli değilse normal merak etme
Gördün işte kuzum içinde korku olmasın..yapmasaydın test gününü bekleyecektin şimdi de test gününü bekle canım korkmaTabi koyulaşmışyarın bende yapıcam koyulaşmayı takip edicem içimde korku var
Evet ya nebilim kimyasaldan korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyorGördün işte kuzum içinde korku olmasın..yapmasaydın test gününü bekleyecektin şimdi de test gününü bekle canım korkma
Çok bişe yapma beklesin bi kaö günden bişe olmazYok canım şiddetli değil hissettiriyor sadece ev işi yapmam lazım ama tereddüt ediyorum
Bir tane içebilirsin fazla içme elektrolitleri bozuyorKızlar ya maden suyu içsem bir zararı olur mu
Kızlar sanırım eşimi ikna ettim akşam gelirken test alacak yarın sabah yapıcam
Ayyy çok teşekkür ediyorum insallah hep iyiiii düşünüyorum hepimiz içinnnYaaa geçmiş olsun canım.Ben çok burda okudum hasta olub pozitif gören doğal yollarla sağalmaya çalış..bol meyve ye ve iyi düşünkı iyi olsun
5. Gün sabahı aşırııııı silik varla yok arası cıkt6.gün hafif belirdi bugün 7 bugün yine dünle aynıydı aklım kaçtı bitane daha yaptım 2-3 saat sonra onda düne göre az daha belirginleşti azıcık rahatladımHayırlı olsun inşallahkaçıncı günde yaptınız acaba?? Benim test günüm haftaya perşembe nasıl bekleyeceğim diye sabırsızlanıyorum
Canım 12 sini 6.güne bekletirler korkma, 4 tane var zaten gayet iyi bu sayıKizlarr benimde yumurta toplama işlemi oldu pazartesi günü. 25 yumurta toplandı. Salı günü 18 tanesi sağlıklı demişlerdi. Bugün 3. Günü aradılar 16si duruyormuş ama 12tanesinin gelişimi yavaşmış ,4 tanesi normalmiş kötü mü sizce çok korkuyorum kalmaz 5. Güne diye. 28 yaşındayım. Pcosluyum
Yaaa ne güzel bakAyyy çok teşekkür ediyorum insallah hep iyiiii düşünüyorum hepimiz içinnnDün akşam eşimle film izleyecektik netflixten o bir rakam söyler ben söylerim ortalaması kaçsa o sıradaki filmi izleriz dün de öyle yaptık I am Mother diye bir film çıktı eşimle birbirimize baktık kaldık ayy dedk bu bir işaret mi
Bir defa kürtaj olunca aklımdan çıkmiyor ya çok zormuş bitmiyorki stresAy öyle şeyler düşünme yahu
Canım benim araştırdığım kadarıyla dondurulmus embriyo transferinin başarı oranı daha yüksekArkadaşlar merhaba dün tüp bebek sürecine başladım. Dr um donduracağı embriyoyu transfer ederceğini söyledi. Taze transfer çalışmıyoruz dedi ve çok şaşırdım kendisine referansla gittim güveniyorum da fakat tazenin dondurulmuştan daha sağlıklı olacağını kendimce düşünüyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?