2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok güzel koyulaşmıs canım, sağlıklı yükselsin, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

İnşallah canım benim zor bir süreç 28 yaşındayım ve 2. Transferim ve şimdiden yorulmuş hissediyorum

Merhaba kızlar bugün 3. Günüm biraz ayağa kalkıp hareket etsem karnımda batmalar veya hafif ağrıyor sizlerde böyle oldu mu acaba ?
Otururken yatarken böyle bir durumla karşılaşmiyorum
Bense de yatarken oluyor canım herkeste farklı etki yapıyor şiddetli olursa mutlaka doktoruna danış ama çok şiddetli değilse normal merak etme

Bense de yatarken oluyor canım herkeste farklı etki yapıyor şiddetli olursa mutlaka doktoruna danış ama çok şiddetli değilse normal merak etme
Yok canım şiddetli değil hissettiriyor sadece ev işi yapmam lazım ama tereddüt ediyorum

Yaaa geçmiş olsun canım.Ben çok burda okudum hasta olub pozitif gören doğal yollarla sağalmaya çalış..bol meyve ye ve iyi düşünkı iyi olsun
Ayyy çok teşekkür ediyorum insallah hep iyiiii düşünüyorum hepimiz içinnn Dün akşam eşimle film izleyecektik netflixten o bir rakam söyler ben söylerim ortalaması kaçsa o sıradaki filmi izleriz dün de öyle yaptık I am Mother diye bir film çıktı eşimle birbirimize baktık kaldık ayy dedk bu bir işaret mi

Hayırlı olsun inşallah kaçıncı günde yaptınız acaba?? Benim test günüm haftaya perşembe nasıl bekleyeceğim diye sabırsızlanıyorum
5. Gün sabahı aşırııııı silik varla yok arası cıkt6.gün hafif belirdi bugün 7 bugün yine dünle aynıydı aklım kaçtı bitane daha yaptım 2-3 saat sonra onda düne göre az daha belirginleşti azıcık rahatladım

Canım 12 sini 6.güne bekletirler korkma, 4 tane var zaten gayet iyi bu sayı

Yaaa ne güzel bakben tüp bebek tedavisine giderken otobüste ben oturduğum camda uğur böceyi gördüm elimede aldım dileklerimi dedimİn şa Allah sende hamiş olursun

Canım benim araştırdığım kadarıyla dondurulmus embriyo transferinin başarı oranı daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…