2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yaaaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah değerin artacak eminim

hayırlı olsun inşallah düzenli şekilde artar bebisine kavuşursun sağlıkla

Yaa çok geçmiş olsunnn hayırlı uğurlu daa olsunnn nasıl tedirgin olmuşsundur ama evet haklısııın olacak olduktan sonra her şekilde tutunur insallah bakalıım bekliyorum test gününüü
Maalesef öyle oldu sanırım çok stres yaptığmdan da zona çıkarmışım , bağışıklığım da düşmüştü Zaten.İnsallah sende pozitifi göreceksin

Hayırlısı olsun inşallah düzenli şekilde artar degerin canım

Yaa çok geçmiş olsun sanadaa İşte aynı bende öyle ballı şeyler yemekten fenalık geldiii elma falan kaynatıp içtim boğazları yumuşatıyor diye bakalım sen yinede pozitif olduğunu biliyorsun Ben onu da bilmiyorum ama inanıyorum güçlüler onlarrr

Maalesef öyle oldu sanırım çok stres yaptığmdan da zona çıkarmışım , bağışıklığım da düşmüştü Zaten.İnsallah sende pozitifi göreceksin
Evet öyle olmuş muhtemelen Ben nasıl oluyorsa başından beri sakinim transfere gideceğimiz gün bile eşim benden çok daha heyecanlıydı şuanda da öyle sakin bir süreç geçiriyorum benim yerime herkes çok daha telaşlı ve heyecanlı insallah bende mutlu pozitif bir sonuca ulaşırıım

Kalınlık iyiymiş yaa geç olsun da güç olmasın pozitif olacak hissediyorum hadi bakalım birazcık daha sabredelim sonu çok güzel olacak

İnşallah canım, daha önce çok fazla denemem olduğu için ister istemez ya bu da olmazsa diye gerildim ama hepsi boşunaymiş , zamanı gelmeyince olmuyor hiç birşey

Sağlıkla artacak inşallah dua edelim bebeğine kavuş inşallah

Az kalmış inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur hayırlı haberlerinizi alırız

Selam kızlar, bu sabah Opu oldum, bir merakım var yumurtalar toplandı ya, yerine yeni yumurta üretiliyor mu ? Biliyormusunuz

Canım aynen ınşallah hepımız pozıtıfı goruruz ya herkeste olmazmış o lekelenme herkesın farklıymış
Evet herkeste farklı belirtiler oluyo bu ilk denememdi zaten bundan sonra ne olcak nasıl olacak bende bilmiyorum iki üç ay beklemek gerekiyormuş benim içimde de bir umut acaba kendiliğinden olma şansı olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…