YaaaaaGeldim geldimbenim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
hayırlı olsun inşallah düzenli şekilde artar bebisine kavuşursun sağlıklaGeldim geldimbenim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
Benim 5. Gün embriyosu :) teşekkür ederimTebrik ederimsende kacinci günün embriyosu canım?
Çok teşekkür ederimYaaaaacanım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah değerin artacak eminim
Amin inşallah teşekkür ederimhayırlı olsun inşallah düzenli şekilde artar bebisine kavuşursun sağlıkla
İyi o zaman canım..bende pazartesi yapıcam testBenim 5. Gün embriyosu :) teşekkür ederim
Aminn inşallah canım cümlemize ❤Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah canım benimhayırlı uğurlu olsun
İnşallah senin de hayırlı sonuçlarını alalımİyi o zaman canım..bende pazartesi yapıcam test
Maalesef öyle oldu sanırım çok stres yaptığmdan da zona çıkarmışım , bağışıklığım da düşmüştü Zaten.İnsallah sende pozitifi göreceksinYaa çok geçmiş olsunnn hayırlı uğurlu daa olsunnn nasıl tedirgin olmuşsundur ama evet haklısııın olacak olduktan sonra her şekilde tutunur insallah bakalıım bekliyorum test gününüü
Hayırlısı olsun inşallah düzenli şekilde artar degerin canımGeldim geldimbenim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
Yaa çok geçmiş olsun sanadaaSorma ya ben de hasta oldumhemsireyi aradım bisey alamazsın dedi yediğime dikkat etmeye devam ediyorum bi de ballı süt yapıyorum iyi gelir diye. Bence bebislerimiz sandığımızdan güçlüler inşallah hastalık etkilemez onları
Evet öyle olmuş muhtemelenMaalesef öyle oldu sanırım çok stres yaptığmdan da zona çıkarmışım , bağışıklığım da düşmüştü Zaten.İnsallah sende pozitifi göreceksin
Kalınlık iyiymiş yaaSağol canım, 8.5 mm olmuş kalınlık ilaçlar ekledi ama transferi 3 hazirana aldı..progwsteronu biraz uzun tutalım dedi öncesinde malum 3 negatif alınca öyle deneyelim dedi..hayırlısı inşallah, sonucu pozitif olsun da ben iğneleri yaparım napim
İnşallah canım, daha önce çok fazla denemem olduğu için ister istemez ya bu da olmazsa diye gerildim ama hepsi boşunaymiş , zamanı gelmeyince olmuyor hiç birşeyEvet öyle olmuş muhtemelenBen nasıl oluyorsa başından beri sakinim transfere gideceğimiz gün bile eşim benden çok daha heyecanlıydı şuanda da öyle sakin bir süreç geçiriyorum benim yerime herkes çok daha telaşlı ve heyecanlı insallah bende mutlu pozitif bir sonuca ulaşırıım
Sağlıkla artacak inşallah dua edelim bebeğine kavuş inşallahGeldim geldimbenim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
Az kalmış inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur hayırlı haberlerinizi alırızEvet ilk denemem inşallah hayırlısı olur yumurta kalitesi iyi dediler, 1haziran test günüm bakalım bir hafta nasıl geçecekhaklısınız ilaçlar oldukça etkiliyor iki gündür oldukça çok uyudum bugün sanırım daha iyiyim..
Evet herkeste farklı belirtiler oluyo bu ilk denememdi zaten bundan sonra ne olcak nasıl olacak bende bilmiyorum iki üç ay beklemek gerekiyormuş benim içimde de bir umut acaba kendiliğinden olma şansı olur mu diyeCanım aynen ınşallah hepımız pozıtıfı goruruz ya herkeste olmazmış o lekelenme herkesın farklıymış
Teşekkür ederim inşallahHayırlısı olsun inşallah düzenli şekilde artar degerin canım
Sağol canım inşallahSağlıkla artacak inşallah dua edelim bebeğine kavuş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?