- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 29
Ben doktora sormuştum benim döngümü etkiliyor mu erken menopoza sebep olur mu vs diyeSelam kızlar, bu sabah Opu oldum, bir merakım var yumurtalar toplandı ya, yerine yeni yumurta üretiliyor mu ? Biliyormusunuz
Canim kaçıncı gün 34 çıktı ? Bende kan verdim bekliyorum heyecandan öleceğimGeldim geldimbenim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
Resimleri at ikiside neden farklı çıkmışkiKızlar ben yaptım testi
1 silik çizgi çıktı biraz önce Bi daha yaptım tek çizgi
Bugün 8.gun tutmuş olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum
Bunlar ilk sabah yaptiklarim biraz önce gene yaptım tek çizgiResimleri at ikiside neden farklı çıkmışki
Biraz önce yaptıkların resminide at..burda baya hamişsin senBunlar ilk sabah yaptiklarim biraz önce gene yaptım tek çizgi
Çok teşekkürler bilgi için,Ben doktora sormuştum benim döngümü etkiliyor mu erken menopoza sebep olur mu vs diyebizim doğal dongumuzu etkilemiyormus hatta transferden sonra tam zamanında adet olmuştum, sonraki de öyleydi
Tek çizgi attım çöpe 2 tane ard arda yaptımBiraz önce yaptıkların resminide at..burda baya hamişsin sen
İdrarda beta yoğunluğu değiştiği için diğeri negatif çıkmış olabilir.Bir süre su içmeyip idrarı biriktirip öyle deneyinKızlar ben yaptım testi
İkinci testi yaparken sıkışıkmıydın?sen yine sabah yapTek çizgi attım çöpe 2 tane ard arda yaptım
Yarın sabah yaparım artık moralim bozulduİdrarda beta yoğunluğu değiştiği için diğeri negatif çıkmış olabilir.Bir süre su içmeyip idrarı biriktirip öyle deneyin
Canım fotosuna baktım var gibi birden artmaz ki yarın sabah ilk idrar ile yap daha belirgin olurKızlar ben yaptım testi
Kesin hamile sadece değerler çok düşük olduğu için ilk idrarla bakmalıCanım fotosuna baktım var gibi birden artmaz ki yarın sabah ilk idrar ile yap daha belirgin olur
Yaptıklarınız da çok iyi görünüyor, muhtemelen dediğim gibi idrarda HCG yoğunluğu azaldığı için çıkmadı .Birde sizin ki 3.gün embriyosu daha ancak dün idrara yeni geçmeye başlamıştır çok normal bugün böyle olması canınızı sıkmayınYarın sabah yaparım artık moralim bozuldu
Güzel güzel artsın inşallahGeldim geldimbenim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
Amin canım inşallahKalınlık iyiymiş yaageç olsun da güç olmasın pozitif olacak hissediyorum hadi bakalım birazcık daha sabredelim sonu çok güzel olacak
Bu kadar fark ettiğini bilmiyordum içimi rahatlatıniz çok teşekkür ederim. Yarın sabah umarım bugün gibi cift çizgiyi görürüm hemen atacağım buraya.Y
Yaptıklarınız da çok iyi görünüyor, muhtemelen dediğim gibi idrarda HCG yoğunluğu azaldığı için çıkmadı .Birde sizin ki 3.gün embriyosu daha ancak dün idrara yeni geçmeye başlamıştır çok normal bugün böyle olması canınızı sıkmayın
Ay inşallah canım Bi heveslendim ama şimdi gene Bi garip oldum ama sabahları net çıktığını bilmiyordumKesin hamile sadece değerler çok düşük olduğu için ilk idrarla bakmalı
Birde seninki 3 günün embriyosu onunla bile MaşAllah idrarda çıkmış sabah yine yap..bence hamişsinAy inşallah canım Bi heveslendim ama şimdi gene Bi garip oldum ama sabahları net çıktığını bilmiyordum
Bariz koyulasmis canımKızlar valla bir ağlamadığım kaldıkimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?