2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Birşey soracağım kızlar fitil yapmadan önce mi yapsan idrar testini ya da yarın akşam fitil aktiktan sonra mi yapsam?
Sabah uyanınca fitil yapmadan önce zaten fitilin aktığı yerle idrarın aktığı yer farklı ya

arkadaşlar merhaba ,sürecim pozitif sonuçlandığı için elimde 1 adet oxotide ve 1 adet cetrotide ilaç var. İhtiyacı olan var mı ? Varsa yazabilir mi ücretsiz olarak ihtiyacı olana kargolamak istiyorum
Gözün aydın olsun canım darısı bize inşallah umarım ihtiyacı olan bi arkadaşımız görür mesajını

Kızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatif yani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum

Amin canım.Allah sanada tez bir zamanda nasip etsin..embriyon varsa çok beklemeden yap tutucak İn şa Allah canım

Kız biliyom farklida olurya bulaşır falan sonucu etkiler diyeb
Ya Allah'ım sana geliyorum kız benimle mi yarışıyon değişik şeyler düşünmek için sabah kaçta kalkıyon onu de bana da ben gece yarısı kalkmayın test diye kendimi şartlayım

Yaaaa canımm Allah'ım tez zaman da nasip etsin bizlere inşallah nolur üzülme olur mu Allah'ım evlat yokluğu ile sınamasın hiçbirimizi birbirimize destek olmaya devam edelim en güzelini en hayırlısını tez zaman da nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…