2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Vardır bunda da bir hayır diyelim, Rabbim daha da güzelini nasip eder inşallah bi yerde okumuştum Allah zorlastiriyorsa guzellestiriyordur diye..

İnşallah en kısa zamanda olur arkadaşım. Hatta Rabbim nasip etsin önümüzdeki ay kendiliğinden olsun. Senin hiç haberin olmadan direk kalp atışını duyasın. Aminnnn

Ya Allah'ım sana geliyorum kız benimle mi yarışıyon değişik şeyler düşünmek için sabah kaçta kalkıyon onu de bana da ben gece yarısı kalkmayın test diye kendimi şartlayım
Canım 5 te uyanıyorum uyuyamıyorum zaten 6 gibi fitil yaoiyirum yarım saat uzanıyorum sonra zaten hazırlanıp okula gidiyorum ben en iyisi yarın akşam yapayım ya

Canım 5 te uyanıyorum uyuyamıyorum zaten 6 gibi fitil yaoiyirum yarım saat uzanıyorum sonra zaten hazırlanıp okula gidiyorum ben en iyisi yarın akşam yapayım ya
Kız ilk idrarla yapmak daha iyidir

hayırlısı böyleymiş demek ki canım..doğru zaman değilmiş..Allah tez vakitte dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

İns cnm hersey guzel olur. Senin kacinci denemen? Kac embriyon var? İns Allah bizi guzellikle vuslata kavusturur ins

Canım benim Allah'ım tez zamanda hayırlısını nasip etsin, hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin kolaylıkla daha çok duaya sarıl bugün kan testi günün muydu peki belki yanlıştır diye

Elimde iki kutu oxotide ilaç var almak isteyenler yazsın soğuk muhafaza şeklinde gönderilecek ücreti burda söyleyemiyorum

Sağolun kızlar inşallah yok normalde pazartesi test günüm ama olsaydı çıkardı zaten şu an 0 olan değer pazartesi 50 ye çıkmaz diye düşünüyorum

Ucunda ölüm yok ya canım ne yapalım elbet öğreneceğiz 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün artık çıkar diye düşünüyorum ben şahsen.
Çıkar kuzum tabi ya Allah büyük bakalım valla kalbim çıkacak yerinden

Sağolun kızlar inşallah yok normalde pazartesi test günüm ama olsaydı çıkardı zaten şu an 0 olan değer pazartesi 50 ye çıkmaz diye düşünüyorum
Valla nasip bu Allah ol derse olur hayırlı evlat versin inşallah kuzum yokluğu ile sınamasın hiçbirimizi

Herkese selamlar, Öncelikle Rabbim bekleyişte olan evlat hasreti çeken tüm kardeşlerimizin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla hasretini dindirsin ben dahil bir sorum olacak benim de , bugün transferin 10.günü, 27 mayıs test günüm ama sabah dayanamayıp test yaptım normal olanlardan tek çizgi çıktı, akşama doğru da kahverengi lekelenmem oldu ve ne yapacağımı bilemedim dr uma yazdım yerleşme olabilir dedi bir kan testi ver dedi ama kan testi vermeye yürüyerek gitsem bir sorun olur mu acaba eğer o kanama yerleşme kanaması ise 30-45 dk yürümekle iyi mi yaparım kötü mü bilemiyorum, var mı bir fikri olan

Çok seviiindim ayy Kocaman sarıldım tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…