Ay canım sağolasın ay ne bileyim ilk defa karıştım bu işlere Allah utandırmasın artık yetti gari bizim de yüzümüz güler inşallahAllah iyiliğini versin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
Vardır bunda da bir hayır diyelim, Rabbim daha da güzelini nasip eder inşallahKızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatifyani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum
İnşallah en kısa zamanda olur arkadaşım. Hatta Rabbim nasip etsin önümüzdeki ay kendiliğinden olsun. Senin hiç haberin olmadan direk kalp atışını duyasın. AminnnnKızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatifyani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum
Canım 5 te uyanıyorum uyuyamıyorum zatenYa Allah'ım sana geliyorum kız benimle mi yarışıyon değişik şeyler düşünmek için sabah kaçta kalkıyon onu de bana da ben gece yarısı kalkmayın test diye kendimi şartlayım
Kız ilk idrarla yapmak daha iyidirCanım 5 te uyanıyorum uyuyamıyorum zaten6 gibi fitil yaoiyirum yarım saat uzanıyorum sonra zaten hazırlanıp okula gidiyorum ben en iyisi yarın akşam yapayım ya
Ben ilk gebeliğimde direk kanda öğrenmiştim 12. GünKız ilk idrarla yapmak daha iyidir
Öylesi daha iyi ama çok sabır istiyor ya maşallah sanaBen ilk gebeliğimde direk kanda öğrenmiştim 12. Gün
Kızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatifyani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum
Aldım geldim annem hani bekleyecektin diyorÖylesi daha iyi ama çok sabır istiyor ya maşallah sana
İns cnm hersey guzel olur. Senin kacinci denemen? Kac embriyon var? İns Allah bizi guzellikle vuslata kavusturur insHayırlı olsun aynı yaştayız☺canım dondurulmuş embriyoda yıl farketmiyor yani ha dün donduruldu ha 30 yıl önce..7 yıl önceki embriyo daha iyidir yaşın daha gençti, şansın artar..hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar inşallahbenim de 30 mayısta transferim..rabbim hepimize nasip etsin
Canım benim Allah'ım tez zamanda hayırlısını nasip etsin, hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin kolaylıklaKızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatifyani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum
Ay ben çok korkuyorumAldım geldim annem hani bekleyecektin diyoryarın sabah dananın kuyruğu kopuyor dedim artık
Ucunda ölüm yok ya canım ne yapalım elbet öğreneceğiz 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün artık çıkar diye düşünüyorum ben şahsen.Ay ben çok korkuyorum
Çıkar kuzum tabi ya Allah büyük bakalım valla kalbim çıkacak yerindenUcunda ölüm yok ya canım ne yapalım elbet öğreneceğiz 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün artık çıkar diye düşünüyorum ben şahsen.
Valla nasip bu Allah ol derse olurSağolun kızlar inşallahyok normalde pazartesi test günüm ama olsaydı çıkardı zaten şu an 0 olan değer pazartesi 50 ye çıkmaz diye düşünüyorum
Amin inşallah canım benimValla nasip bu Allah ol derse olurhayırlı evlat versin inşallah kuzum yokluğu ile sınamasın hiçbirimizi
Çok seviiindim ayyAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?